QUOTE(remisita @ 2007 03 06, 02:50)
oj paneles as cia kai pasiskaitau tu skundu tai taip bijau as nieko beveik per pazystamus nesirinkau, nes mes dar jauni po 20-21 metus ir is aplinkiniu draugu nelabai susituokusiu atrandam...tai daugiausia pasikliauju jusu komentariukais, susumuoju visus plius minus ir renkuos...taip issisinkau ir muzikantus P.Rimku ir sodyba Petrausku... gal ir apie juos kas nusiskundimu turit?
kazkur jau rasiau, bet vel pasikartosiu
mes vestuves sventeme ''petrausku sodyboje '' 2005 rugpjuti. siaip daug kazko negaleciau prikisti, buvo keli minusai, svarbiausia tai, kad nelabai kas nesiojo kazka ant stalo, karstus atnese, o toliau jusu bedos mazdaug, gerimu nenesiojo, mano mama lakste, todel patarciau jei norite, kad sveciai visada turetu ka isgerti ar atsigerti, samdykit barmena -padaveja nezinau kaip cia geriau pavadinti.
dar mes apie 12 ejom i lauka, svocia buvo visko priorganizavusi, dege fakelai, visi gere sampana ir t.t. tai mes is anksto buvom pasake, kad mums reikes extra tauriu, sake bus, paskui nebebuvo, teko plauti ir t.t. na bet ne tai svarbiausia, mes pabuve lauke aisku suejom i vidu toliau svesti, tai matyt kazkokie kaimo vaikezai pasidarbavo ir desimt ar daugiau tauriu ir visus fakelus pavoge, tai sodybos savininkas sugebejo mums pasakyt sumokekit uz taures nemanau, kad mes svesdami vestuves turejom dar ir apie apsauga pagalvoti.
del maisto teko paciai lysti i saldytuva, nes antra diena nuejus i virtuve ir paprasius papjaustyti surio, ausyciu ir desros, buvo pasakyta, kad ju jau nebeliko, nors pirkom po kelis kilogramus, todel ''naglai'' atidariau saldytuva ir aiskiai joms pasakiau, idomu kas cia? ir ausu ir surio ir tos pacios desros buvo pakankamai like dar keliems baliams
vienu zodziu gal kazkam tokie dalykai atrodo smulkmenos, bet man pvz buvo nesmagu, kad mano mama butelius ar gaiva ant stalo pati nesa nes mes tikrai turejom galimybe nusisamdyti barmena, bet ne i galva neatejo kad taip bus.
del sales puosimo kazkuri raset, tai patarimas bet kurioj salej puostis patiems, nes zinosit, kad bus padaryta taip kaip patys norit, nes pvz puosimas balionais man vaiku gimtadieniui tinka, soris, jei kazkuriai patinka ir izedziau, cia tik mano nuomone
o siaip aplinka, maistas tikrai neblogi, tik gal siek tiek mazoka, nors pati pora kasniu i burna idejau per vestuves