Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(remisita @ 2007 03 06, 02:50)
schmoll.gif oj paneles as cia kai pasiskaitau tu skundu tai taip bijau bijau.gif as nieko beveik per pazystamus nesirinkau, nes mes dar jauni po 20-21 metus ir is aplinkiniu draugu nelabai susituokusiu atrandam...tai daugiausia pasikliauju jusu komentariukais, susumuoju visus plius minus ir renkuos...taip issisinkau ir muzikantus P.Rimku ir sodyba Petrausku... gal ir apie juos kas nusiskundimu turit? verysad.gif

kazkur jau rasiau, bet vel pasikartosiu blush2.gif
mes vestuves sventeme ''petrausku sodyboje '' 2005 rugpjuti. siaip daug kazko negaleciau prikisti, buvo keli minusai, svarbiausia tai, kad nelabai kas nesiojo kazka ant stalo, karstus atnese, o toliau jusu bedos mazdaug, gerimu nenesiojo, mano mama lakste, todel patarciau jei norite, kad sveciai visada turetu ka isgerti ar atsigerti, samdykit barmena -padaveja nezinau kaip cia geriau pavadinti.
dar mes apie 12 ejom i lauka, svocia buvo visko priorganizavusi, dege fakelai, visi gere sampana ir t.t. tai mes is anksto buvom pasake, kad mums reikes extra tauriu, sake bus, paskui nebebuvo, teko plauti ir t.t. na bet ne tai svarbiausia, mes pabuve lauke aisku suejom i vidu toliau svesti, tai matyt kazkokie kaimo vaikezai pasidarbavo ir desimt ar daugiau tauriu ir visus fakelus pavoge, tai sodybos savininkas sugebejo mums pasakyt sumokekit uz taures blink.gif nemanau, kad mes svesdami vestuves turejom dar ir apie apsauga pagalvoti.
del maisto teko paciai lysti i saldytuva, nes antra diena nuejus i virtuve ir paprasius papjaustyti surio, ausyciu ir desros, buvo pasakyta, kad ju jau nebeliko, nors pirkom po kelis kilogramus, todel ''naglai'' atidariau saldytuva ir aiskiai joms pasakiau, idomu kas cia? ir ausu ir surio ir tos pacios desros buvo pakankamai like dar keliems baliams blink.gif
vienu zodziu gal kazkam tokie dalykai atrodo smulkmenos, bet man pvz buvo nesmagu, kad mano mama butelius ar gaiva ant stalo pati nesa doh.gif nes mes tikrai turejom galimybe nusisamdyti barmena, bet ne i galva neatejo kad taip bus.
del sales puosimo kazkuri raset, tai patarimas bet kurioj salej puostis patiems, nes zinosit, kad bus padaryta taip kaip patys norit, nes pvz puosimas balionais man vaiku gimtadieniui tinka, soris, jei kazkuriai patinka ir izedziau, cia tik mano nuomone ax.gif
o siaip aplinka, maistas tikrai neblogi, tik gal siek tiek mazoka, nors pati pora kasniu i burna idejau per vestuves blush2.gif
Atsakyti
va jei koks siaubas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
dekui uz informacija. pries menesi buvau sios sodybos paziureti, tai dabar zinosiu, kad geriau cia vestuviu nedaryti. schmoll.gif
Atsakyti
Petrausku sodyboje niekas niekada nenesioja alkoholiniu gerimu, turi buti savas zmogus, dazniausiai gerimai yra sudedami i sandeliuka ir kurio iejimas is sales ir is ten yra nesami, seimininkai turejo ispeti, nes jie sako,kad neapsiima nesioti gerimu,nes paskui daznai buna,kad sako, jog truksta gerimu 4u.gif O del maisto, tai gal seimininkes pasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 04 17, 18:08)
Petrausku sodyboje niekas niekada nenesioja alkoholiniu gerimu, turi buti savas zmogus, dazniausiai gerimai yra sudedami i sandeliuka ir kurio iejimas is sales ir is ten yra nesami, seimininkai turejo ispeti, nes jie sako,kad neapsiima nesioti gerimu,nes paskui daznai buna,kad sako, jog truksta gerimu  4u.gif O del maisto, tai gal seimininkes pasikeite  g.gif

tas ir yra, kad musu neispejo, ash nesigincyju, jei jie to nedaro, tegul, bet turi pasakyti is anksto. nzn ar seimininkes pasikeite musu vestuves 2005 buvo.
o siaip nesakau, kad ten vestuviu nedaryti, vieta tikrai grazi, tik visas smulkmenas pasistenkit aptarti ir manau problemu nebus nors man kazkaip ne i galva neatejo paklausti, vestuves pirma karta(tikiuosi ir vieninteli rolleyes.gif ), niekas nieko nepatare (tada dar nebuvau atradus sito forumo) be to turejom labai mazai laiko organizavimui. siaip mano nuomone kaip kam pasiseka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 17 balandžio 2007 - 18:55
QUOTE(Indrushka @ 2007 04 17, 17:45)
o siaip aplinka, maistas tikrai neblogi, tik gal siek tiek mazoka, nors pati pora kasniu i burna idejau per vestuves  blush2.gif

siaip tai mane kaip besina tos maisto ir alkoholio dingimai doh.gif doh.gif doh.gif ka buta jau prabagotesi pavoges desra ar degtines buteli blink.gif ir ziuriu kad daug kur taip. Pas mus ir antra vestuviu diena truko ir maisto ir gerimu doh.gif ir tikrai zinau, nes pirma vakara isvaziuodami padejau viena buteli po baru, ryte jis buvo dinges ir dar keliu truko, o kadangi zmoniu pas mus buvo laaaaabai mazai ir visi kartu isvaziavom, tai negi tiems buteliams kojos uzaugo ir jie isejo lotuliukas.gif ir dar kai tai buvo po viena tokios rusies buteli, tai tikrai zinau kad niekas neigere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 04 18, 09:48)
siaip tai mane kaip besina tos maisto ir alkoholio dingimai doh.gif  doh.gif  doh.gif  ka buta jau prabagotesi pavoges desra ar degtines buteli blink.gif  ir ziuriu kad daug kur taip. Pas mus ir antra vestuviu diena truko ir maisto ir gerimu doh.gif  ir tikrai zinau, nes pirma vakara isvaziuodami padejau viena buteli po baru, ryte jis buvo dinges ir dar keliu truko, o kadangi zmoniu pas mus buvo laaaaabai mazai ir visi kartu isvaziavom, tai negi tiems buteliams kojos uzaugo ir jie isejo  lotuliukas.gif ir dar kai tai buvo po viena tokios rusies buteli, tai tikrai zinau kad niekas neigere smile.gif

O kur cia vyko vestuves? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 04 18, 20:10)
O kur cia vyko vestuves?  4u.gif

uz KLP, kretingos rajone, zvelsenu kaime lygtais, o sodybos pav nebepamenu blink.gif ot galvele doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites. va noreciau si ta pasakyt apie majoru sodyba verysad.gif verysad.gif ...klp rajone...ten tik aplinka grazi, o seimininkes tikros raganos doh.gif , savo salygas stato..kaina brangi, o virtuve toks slamstas, nei papuosta nei ka...mes namie daug graziau pasipuosiam.. ir petrazolyte uzdedam ant misrainiu, ir pan..zodziu nieko gero doh.gif doh.gif ,daug dar galeciau papasakot..sventem seses vestuves...tai gerai kad nors aplinka,kompanija,pramogos,pirsliai ir visa kita is musu puses buvo saunu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Radau laikraštyje straipsnį ČIA ir atsiminiau kaip prieš kelis metus su tuo pačiu šeimininku turėjom problemų ir mes. Tada likus kelioms dienoms iki vestuvių atvažiavom į sodybą aptarti smulkmenas. Šeimininkas buvo išgėręs, pradėjo kabinėtis, kelt kainą (vos ne dvigubai), šūkauti ir t.t. Žodžiu kadangi buvo likusios vos kelios dienos iki vestuvių nebebuvo kur dėtis, tai šiaip ne taip išlaviravom, bet nuotaika buvo š.... Bijojom, kad per vestuves nepasirodytų ir visko nesugadintų.
Tai vat. Norėjau pasidalint patirtimi ir apsaugot kitas nuo galimų problemų.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 04 21, 12:19)
Sveikos 4u.gif Radau laikraštyje straipsnį ČIA ir atsiminiau kaip prieš kelis metus su tuo pačiu šeimininku turėjom problemų ir mes. Tada likus kelioms dienoms iki vestuvių atvažiavom į sodybą aptarti smulkmenas. Šeimininkas buvo išgėręs, pradėjo kabinėtis, kelt kainą (vos ne dvigubai), šūkauti ir t.t. Žodžiu kadangi buvo likusios vos kelios dienos iki vestuvių nebebuvo kur dėtis, tai šiaip ne taip išlaviravom, bet nuotaika buvo š.... Bijojom, kad per vestuves nepasirodytų ir visko nesugadintų.

eina sau blink.gif blink.gif neturiu ko ir pridurti
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 04 21, 11:19)

siaubas doh.gif paskaiciau straipsni tai isvis apakau doh.gif mums tada labai labai dar pasiseke rolleyes.gif
Atsakyti