Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(a.m.p. @ 2007 03 12, 00:54)
labai noriu suzinoti,ar ant kedziu buvo uzvalkaliukai g.gif ? ir kokia maisto kokybe?? nes ir mes ten uzsisake turim,tik pati dar nekalbejau su seimininkais.

paprastos kedes su atlosais ,be uzvalkaliuku bigsmile.gif bet tvarkingos . Manau jei sumokesit, tai pasius daug kur taip siulo. O virtuve - tradicine lietuviska. BET MANAU MANO DRAUGAI PER DAUG IR NEREIKALAVO, man truko net leksteje puosnumo, tokia jau as esu. Mes mokame ir turime teise reikalauti. O visa kita tai visai sauniai, superine vieta.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 03 25, 21:29)
paprastos kedes su atlosais ,be uzvalkaliuku  bigsmile.gif  bet tvarkingos . Manau jei sumokesit, tai pasius daug kur taip siulo. O virtuve  - tradicine lietuviska. BET MANAU MANO DRAUGAI PER DAUG IR NEREIKALAVO, man truko net leksteje puosnumo, tokia jau as esu. Mes mokame ir turime teise reikalauti. O visa kita tai visai sauniai, superine vieta.

Labai aciu 4u.gif,nuraminai.Jau kita savaite busiu Lietuvoje,pati nuvaziuosiu susitikti su seimininkais ir apziureti vieta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 01 11, 19:56)
Mus apgavo ''mano limuzinas'' nors buvo sutartis parasyta, bet ka mes paprasti zmogeliai galim padaryti.... Butu mums kainave 2400lt, o jie paskambino ir pasake arba primokekit  iki 5000lt arba pasiimkit uzstata  verysad.gif  teko passiimt pinigus. Ir muzikantu  grupe Fiesta, juos uzsisakeme rugseji,pries kelias dienas paskambinom o jie tipo neuzimti, susitarem su jais susitikti kaip nauji zmones,nuvaziavom, o jis mums sako jei butu rades kitus , butu mums praneses kad musu atsisake  verysad.gif  vat kaip buna ..... o taip graziai snekejo sad.gif

sveikutes,na jAigu apie limuzinus tai ziauru buvo mums patirti FIRMOJ KAUNE -ILGIAUSI LIMUZINAI,MANO BUSIMAS VYRAS TUREDAMAS LAIKO IESKOJO DAUG ZMONIU TALPINAMO LIMUZINO NAVIGATORIU ,NA IR PO DARBO NUVEZE MAN JO PARODYTI ,MAN JIS NEPASIRODE NIEKO IPATINGAS,O TOS FIRMOS BOSAS TAIP IKIRIAI MUMS JI SIULE,TIPO KAD DAUGIAU TOKIO NIEKUR NERASI IR T T,KAIP IR VISI,MES NEKREIPEM DEMESIO I JO PASAKOJIMUS ,JU TOKS DARBAS GALVOJAM,KUO DAUGIAU ISIULYTI,NA GALVOJAM 8VAL. MUMS JO UZTEKTU IR BANDEM PASAKYTI KAD 11VAL PAS MUS O 19VAL. MES TA LIMUZINA PALEIDZIAM,PAGALVOJOM PASKAICIAVOM KAD 11.40VAL. KAUNO CMB TAI PER 40MIN.DARIEDESIM LAISVAI.KAI TAIP PASAKEM TAI PASIGAILEJOM,ZIAURU BUVO,BOSAS MUS ISKOLIOJO VISAIP IR PRAVARE PRO DURIS TIPO PER MAZAI LAIKO IMAM LIMUZINA IR NESPESIM,O VAZIUOJU KASDIEN I DARBA PER 15 MIN NUVAZIUOJU IR AUTO PASISTATAU O JIS AISKINA KAD TIPO NER KA CIA SU MUMIS SNEKETI TIPO MES DURNELIAI IR NIEKO NESUPRANTAM.DAR GYVENIME ANT MANES TAIP NIEKAS NESAUKE IR TAIP NESIELGE KAIP TAS BOSAS.ISLEKEM PRO DURIS IR DAR DABAR STEBIMES KAIP TOKS ZMOGUS GALI TURETI KLIENTU .JIS SAVO ELGIASIU TIK PARODE KAD NOREJO KUO DAUGIAU VAL. KAD UZSAKYTUME,NESVARBU JAM AR MUMS TO REIKIA AR NERAIKIA.GAL KITIEMS PASISEKE LABIAU NEI MUMS ,TA DIENA VAIKSCIOJOM KAIP NESAVI,O ATRODO TIK LIMUZINA NOREJOM UZSAKYTI TIEK KIEK REIKIA...KARTAIS ZMONES DARYDAMI BIZNI NEPAMMASTO KAIP JIE ELGIASI,TIK TIEK SUPRATOM KAD JAM REIKIA SKUBIOS PAGALBOS,NES GREIT NEGALES DIRBTI.AISKU BUVOM DAR IR ANT LIUDNAI PAGARSEJUSIO VYTAUTO UZSISOKE IR AISKU KAIP IR DAUGELIZ UZTATA PALIKOM,BET LAIKU SUSIGRIEBIAU DEKA SIO NUOSTABAUS FORUMO IR IS 600LT RANKPINIGIU 500LT ATSIEMEM,GABUS SUKCIUS TAS VYTAUTAS OI GABUS........TOS GELTONOS KORTELES MAN DAR DABAR AKYSE STOVI....
Atsakyti
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 03 26, 23:15)
.TOS GELTONOS KORTELES MAN DAR DABAR AKYSE STOVI....

blink.gif Keista net girdėti, kad taip elgiasi su klientais blink.gif
Atsakyti
ojetau...nu nepasiseke...reikejo siust ta bosa nx lotuliukas.gif neimkit i galva tik..susirasit kanors kita...nera to blogo kas neisietu i gera kaip sakoma.O butumete issinuomove tai dar kas blogiau vestuviu diena blogiau butu atsitike su tokia kompanija. doh.gif nu kas per zmoniu elgesys siais laikais...gyvuliai kazkokie...
Atsakyti
blink.gif Jooooooooo,niu kokie ... nerandu zodzio.Tikrai,nenusiminkit,yra ,aciu Dievui ,dabar limuzinu pasiula didele,susiraskit tokia firma,kuri atitiks jusu reikalavimus ir net negalvokit apie ta idijota,-nevertas jusu demesio ,ne akimirkos.
Lietuvoje,labai gaila,bet aptarnavimo ir ,aplamai,zmoniu bendravimo kultura nepagrista pagarba vienas kitam.Nesuprantu,kada mes JA ir kur pametem.Siulau akcija! mirksiukas.gif Gal pradekim visi nuo saves,pamirskim,kad kazkas ,kazkada nepelnytai izeide,ar apreke,nesvarbu,zodziu pamirskim ir pradekim gerbti vienas kitas kita ir sypsotis,jo daugiau sypsotis smile.gif .Juk neveltui sakoma:-kaip sauksi,taip atsilieps.Ir nesitikekit,kad is pirmo karto ,ar is pirmos dienos i Jusu sypsenas bus atsakyta tuo paciu,bukit kantrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 01 11, 20:56)
Mus apgavo ''mano limuzinas'' nors buvo sutartis parasyta, bet ka mes paprasti zmogeliai galim padaryti.... Butu mums kainave 2400lt, o jie paskambino ir pasake arba primokekit  iki 5000lt arba pasiimkit uzstata  verysad.gif  teko passiimt pinigus. Ir muzikantu  grupe Fiesta, juos uzsisakeme rugseji,pries kelias dienas paskambinom o jie tipo neuzimti, susitarem su jais susitikti kaip nauji zmones,nuvaziavom, o jis mums sako jei butu rades kitus , butu mums praneses kad musu atsisake  verysad.gif  vat kaip buna ..... o taip graziai snekejo sad.gif

mes planavom "Fiesta"pasikviesti,bet gerai kad nekvietem mano sirdis kazka negero jaute,o jei su mumi tai butu pasielge....o kiek fiesta uzsiprase jei nepaslaptis,nes mum tai kaina kelis kartus keite...kai pamate musu minas,tai iskart apie nuolaidas pradejo suokt,absurdas...
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 27, 12:40)
mes planavom "Fiesta"pasikviesti,bet gerai kad nekvietem mano sirdis kazka negero jaute,o jei su mumi tai butu pasielge....o kiek fiesta uzsiprase jei nepaslaptis,nes mum tai kaina kelis kartus keite...kai pamate musu minas,tai iskart apie nuolaidas pradejo suokt,absurdas...

1600 uz viena diena tada norejo, zinoma dabar jau daugiau... blink.gif
Atsakyti
Demesio!

Gerbiamos jaunosios ir jaunieji, jei kada planuodami vestuves susidursite su "planuotoja" KRISTINA is Panevezio, parasykite man, papasakosiu apie savo vestuvias visas smulkmenas... doh.gif , o viskas buvo sugadinta tik apsimeteles "planuotojos", kuri atejus laikui nei zodzio pralement negali, o kol planuoji, pliurpe, zada viska, o vestuviu diena spyga, o pinigai uz viska sumoketi, tragedija o ne planuotoja!!! doh.gif Jei vestuviu diena verkiau del planuotojos kaltes ir siendien asaros kaupiasi, nes viskas buvo sugadinta, tai zinokit, kad tikrai niekam tikusi... Blogiausia, kad atsiliepimus isgirdome tik po visko... verysad.gif Linkiu, kad niekada netektu su ta moterim turet reikalu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta22 @ 2007 04 03, 17:53)
Demesio!

Gerbiamos jaunosios ir jaunieji, jei kada planuodami vestuves susidursite su "planuotoja" KRISTINA is Panevezio, parasykite man, papasakosiu apie savo vestuvias visas smulkmenas...  doh.gif , o viskas buvo sugadinta tik apsimeteles "planuotojos", kuri atejus laikui nei zodzio pralement negali, o kol planuoji, pliurpe, zada viska, o vestuviu diena spyga, o pinigai uz viska sumoketi, tragedija o ne planuotoja!!!  doh.gif Jei vestuviu diena verkiau del planuotojos kaltes ir siendien asaros kaupiasi, nes viskas buvo sugadinta, tai zinokit, kad tikrai niekam tikusi... Blogiausia, kad atsiliepimus isgirdome tik po visko...  verysad.gif Linkiu, kad niekada netektu su ta moterim turet reikalu.  4u.gif

o ka TOKIO pridirbo???
Atsakyti
Cia radau narsydama kelis atsiliepimus, gal kam pades

Naudinga informacija:
AFERISTAI, IR KITOKIE NEGERIECIAI Piktas Piktas Piktas
1. Jonas pavarde berods Rudys. tel.868856792 vazineja su juodu pasatu universalu. Klaipeda (aciu Argonas)
2. Fotografas VLADAS BABARSKAS fotografuoja vestuves, o po to vengia susitikt su klientais ir atiduot nuotraukas. Be to nuotraukų kokybė labai prasta. Formatas nuotraukų mažesnis nei buvo albume ir per nuotraukų kraštą eina balta juostelė. Bet ir tokias nuotraukas atgausite tik po poros mėnesių... Dar žada, kad visas nuotraukas įrašys į cd, tačiau nenori įrašyti ir "tempia gumą"... (paskelbta is Skundai.lt)
3. Algirdas Vilnius; tel.: 242 6369, 8 652 42498 is pradziu labai gera vaizduoja profesionala, parodo matomai ne savo nuotraukas, susizavi, o kai gauni savo - graziausios sventes gyvenima apsiverki ir nieko negali padaryti... tad zmones niekas nesamdykit jo seimos (aciu MilDuXe)
4. prie aferistu reikia parasyti VITALIJU, kuris skelbiasi vestuviu katalogelyje.. sake ( ne is vieno girdejau) kad filmo visai nesumontuoja, atiduoda toki koki nufilmuoja, nors prisizada kazin ka padaryt.. vienu zodziu.. (aciu balandukei)
5. o del muzikantu,tai mes apsirikom nes emem pasiulytus is Kauno rotuses,tik niekada neimkit muzikines grupes "aras" ir kitiems pasakykit (aciu mergyte23)
6. Jono Viliūno sodyna, Utenos rajone, Kauliniškio kaime itraukt i juoduosius sarasus, kaip nesilaikancia pazadu ir patiekiancai nesviezia maista. (Aciu Tojukei)
7. Sukneliu salonas Kaune prie pramones maximos. Sukneles nesutvarko taip kaip reikia, pasako kad bus naujas pasijonis, o kai parsivezi tai randi sena. Labai graziai meluoja... (gelyte)

Atsakyti
as ir labai trumpai....kaune prie saules gimnazijos nuosavam name dirba LABAI GERA kirpeja....tikrai tokia yra, bet NEPATIKIMA.....mano drauge vestuviu diena pas ja pora valandu pralauke, kol ji siaip turtinga kliente aptarnavo, kuri uzsirase pas ja veliau nei busima nuotaka (pamokejo pinigeliu ir tiek)...ir ka?Nuotaka i rotuse nuvare 1 val veliau, tiesiai is kirpyklos, ten susitiko su jaunikiu....nebuvo jokiu palydetuviu is namu, tevai liko it muse kande ir nuotaika sugadinta....gerai,kad bent suknele nusiveze i kirpykla.....taip kad bukit LABAI LABAI atsargios....
Atsakyti