Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(remisita @ 2007 03 06, 02:50)
schmoll.gif oj paneles as cia kai pasiskaitau tu skundu tai taip bijau bijau.gif as nieko beveik per pazystamus nesirinkau, nes mes dar jauni po 20-21 metus ir is aplinkiniu draugu nelabai susituokusiu atrandam...tai daugiausia pasikliauju jusu komentariukais, susumuoju visus plius minus ir renkuos...taip issisinkau ir muzikantus P.Rimku ir sodyba Petrausku... gal ir apie juos kas nusiskundimu turit? verysad.gif

Sveikute,kada jusu vestuves? Musu geguzes 5 d. ir mes Petrausku sodyba uzsisakem.Nieko apie ja nezinau,kai atbusim,galesiu savo nuomone pasakyti.O gal tu pirma ten pabuvosi? Manes toje sodyboje uz kedziu uzvalkaliukus papildomai paprase sumoketi,tai siek tiek sutrikusi.Tikrai dar neteko girdeti ,kad uz inventoriu papildomai reiketu moketi.
Atsakyti
QUOTE(a.m.p. @ 2007 03 09, 14:12)
Sveikute,kada jusu vestuves? Musu geguzes 5 d. ir mes Petrausku sodyba uzsisakem.Nieko apie ja nezinau,kai atbusim,galesiu savo nuomone pasakyti.O gal tu pirma ten pabuvosi? Manes toje sodyboje uz kedziu uzvalkaliukus papildomai paprase sumoketi,tai siek tiek sutrikusi.Tikrai dar neteko girdeti ,kad uz inventoriu papildomai reiketu moketi.

Musu dar tik rugsejo 7d.Na as esu buvus ten,bet seniai,pries tris metus kokius,tai o si karta man mama ten suorganizavo,nes mes uzsienyje siuo metu...tai lyg ir nieko neprase papildomai moketi..sake labai malonus zmones seiminkai,na zodziu jai patiko...tai nzn,ziuresim kaip bus...o tu butinai duok man zinoti...lauxiu issisiepus geru ziniu... thumbup.gif
Atsakyti
Sausio mėnesį išsinuomavau vestuvinę suknelę salone "Nuostabioji ledi" Marijampolėje, palikome užstatą, žodžiu susitarėme jog nenuomuos tos suknelės iki mano vestuvių niekam kitam, už tai + 200 lt prie kainos pridėjo. Susitarėm kad atvešim jiems sutartį pasirašyti, nors konsultantė labai spyriojosi... Žodžiu, šį savaitgalį nuvažiavom su paruošta sutartėle, ten buvo kita konsultantė tai apsimetėme būsimais klijentais ir pasiteiravome apie suknelę kurią esu išsinuomavusi, pasiro ją nuomuoja visiems kas tik nori. Beto išdavė paslaptį jog ji šiais metais labai populiari ir daug kas ją jau užsisakę ohmy.gif kitos tokios pat suknelės jie neturi, o jei ši susidėvėtų tai net neaišku ar naują modeliuką užsakytų, nes sakė jog labai brangi ji ohmy.gif beto kai aš nuomavausi suknutė buvo baltut baltutėlė, o dabar jau papilkėjęs korsetas, ir apiplyšusi vietomis.
Žodžiu tas salonas - šaraškino kontora. Apgaudinėja klientus. Gerai kad iki vestuvių dar yra laiko ir galėsiu kitam salone išsinuomuoti kitą suknelę, bet žala jau padaryta. Dabar tikiuosi jog jie mums užstatą atiduos.
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 06, 02:50)
schmoll.gif oj paneles as cia kai pasiskaitau tu skundu tai taip bijau bijau.gif as nieko beveik per pazystamus nesirinkau, nes mes dar jauni po 20-21 metus ir is aplinkiniu draugu nelabai susituokusiu atrandam...tai daugiausia pasikliauju jusu komentariukais, susumuoju visus plius minus ir renkuos...taip issisinkau ir muzikantus P.Rimku ir sodyba Petrausku... gal ir apie juos kas nusiskundimu turit? verysad.gif

pries pora metu sventeme Pertausku sodyboje vestuves, drauges vestuvese buvau liudininke. Su jaunaja nuvaziavome pries vestuves, klausem ar papuos, kad sale jaukiai atrodytu, buvo atsakyta teigiamai. Bet vestuviu diena pamateme keleta balionu ir geliu. Zmones mieli, stengesi, bet gal iki galo nebuvo sukalbeta , ko ir kiek reikia. Viruve kaip ir visur tradisine, bet cia nuo uzsakovo priklauso ko kik nori . Vertinu 7 , na gerai 8 su - biggrin.gif
SEKMES JUMS, sutarkit viska is anksto
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 03 11, 18:49)
Sausio mėnesį išsinuomavau vestuvinę suknelę salone "Nuostabioji ledi" Marijampolėje........

eina sau, kaip nepasiseke doh.gif nu bet kokie akiplesos doh.gif aisku, gerai, kad suzinojai dabar, nu bet vistiek pravalas juodas ir nuotaika jauciu kokia sugadinta doh.gif issirenki suknele zmogus, svajoji, zinai, kad tau ji tinka ir patinka, o cia prasau - ima ir sugadina visa sventine nuotaika. iseidama apspjauciau salono seimininkei veida ir jos pacia brangiausia suknele!
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 03 11, 22:27)
pries pora metu sventeme Pertausku sodyboje vestuves, drauges vestuvese buvau  liudininke. Su jaunaja nuvaziavome pries vestuves, klausem ar papuos, kad sale jaukiai atrodytu, buvo atsakyta teigiamai. Bet vestuviu diena pamateme keleta balionu ir geliu. Zmones mieli, stengesi, bet gal iki galo nebuvo sukalbeta , ko ir kiek reikia. Viruve kaip ir visur tradisine, bet cia nuo uzsakovo priklauso ko kik nori . Vertinu 7  , na gerai 8 su -    biggrin.gif

aciu uz naujienas...butinai tarsimes viska iki smulkmenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 03 11, 20:27)
pries pora metu sventeme Pertausku sodyboje vestuves, drauges vestuvese buvau  liudininke. Su jaunaja nuvaziavome pries vestuves, klausem ar papuos, kad sale jaukiai atrodytu, buvo atsakyta teigiamai. Bet vestuviu diena pamateme keleta balionu ir geliu. Zmones mieli, stengesi, bet gal iki galo nebuvo sukalbeta , ko ir kiek reikia. Viruve kaip ir visur tradisine, bet cia nuo uzsakovo priklauso ko kik nori . Vertinu 7  , na gerai 8 su -    biggrin.gif

labai noriu suzinoti,ar ant kedziu buvo uzvalkaliukai g.gif ? ir kokia maisto kokybe?? nes ir mes ten uzsisake turim,tik pati dar nekalbejau su seimininkais.
Atsakyti
QUOTE(a.m.p. @ 2007 03 12, 00:54)
labai noriu suzinoti,ar ant kedziu buvo uzvalkaliukai g.gif ?

Del uzvalkaliuku ant kedziu, tai nelabai tikeciau... Nes jei nevisi 4* restoranai turi ju tiek, kad uztektu visam pokyliui, tai ka jau kalbeti apie sodyba.
Bet ju nuomoti buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 12 kovo 2007 - 08:57
QUOTE(a.m.p. @ 2007 03 11, 23:54)
labai noriu suzinoti,ar ant kedziu buvo uzvalkaliukai g.gif ? ir kokia maisto kokybe?? nes ir mes ten uzsisake turim,tik pati dar nekalbejau su seimininkais.

Bent jau pries metus, tai petrausku sodyba dar neturejo uzvalkalu kedems schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 03 12, 08:56)
Del uzvalkaliuku ant kedziu, tai nelabai tikeciau... Nes jei nevisi 4* restoranai turi ju tiek, kad uztektu visam pokyliui, tai ka jau kalbeti apie sodyba.
Bet ju nuomoti buna.

Cia kaip ir ne i tema poster_offtopic.gif bet mano nuomone tie kedziu uzvalkalai atrodo super restorane ar panasioj aplinkoj, nu bet kaimo sodybelej...gal kokie lininiai nebent, juk turetu viskas dereti prie aplinkos
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 13, 18:53)
Cia kaip ir ne i tema  poster_offtopic.gif bet mano nuomone tie kedziu uzvalkalai atrodo super restorane ar panasioj aplinkoj, nu bet kaimo sodybelej...gal kokie lininiai nebent, juk turetu viskas dereti prie aplinkos

as dar tos sodybos nemaciusi,bet nevisu sodybu interjerai kaimiski.Reikes paziureti,kai nuvaziuosiu,kaip ten viskas atrodo.Aciu ,mergaites smile.gif .Jei turik kokiu minciu-rasykit.
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 09, 00:13)
va dar ka skunduose radau va cia  doh.gif

visiskai pritariu siam skundui ,siaubingas personalas ten dirba,tingines kazkokios ir bambekles,atsiprasau bet tai tiesa,nes kai paprasiau parodyt kokiu naujausiu modeliu sukneliu turi ir apibudinau kokios butent ieskau tai mazdaug pareiske kad jaigu cia nuomuosiuos tai gali atnesti parodyti kokia viena kita parodyt o jai ne tai mazdaug eik kur kitur pasiieskok.siaubas atrodo kad ne vestuvine suknele ieskau o kokius kasdieninius batus.ISSIRINKAU SUKNELE INGRIDOS SALONE TAI NET NIEKO BLOGO NEI GERO NEGIRDEJAU verysad.gif .GAL JUS GALETUMETE KA PAKOMENTUOTI g.gif .LAUKIU
Atsakyti