Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

http://www.skundai.lt/?id=7393 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 08, 18:46)

bet kiek daug daugeja skundu apie vestuviniu sukneliu salonus blink.gif blink.gif
Atsakyti
va dar ka skunduose radau va cia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 09 sausio 2007 - 00:14
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 09, 01:13)
va dar ka skunduose radau va cia  doh.gif

nu cia jau virs visko doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Kaip keista as ir pati nuomavausi savo nuotakos suknele is sio salono ir likau labai patenkinta, tiek seimininke tiek ir jos drauge man buvo labai malonios ir paslaugios. Tikrai jeigu dar karta prireiktu progines sukneles, net nesusimastyciau i koki salona kreiptis 4u.gif
Atsakyti
O as nesiulyciau niekam fotografes DZINETOS. Mes taremes su, kad ji ateis musu fotografuoti, taciau vestuviu diena ateina jos drauge ir pasake, kad nebus Dzinetos..Ka mums galvot, kas cia do zmogus ir ka ji daro, ar is vis moka ka nors daryt...O kaip pinigelius reikejo susirink, tada jau atejo p. Dzineta ir pasake, kad atsiunte savo kolege, nes pries tai ji buvo vestuvese ir suabejojo savo darbo kokybe...Kodel ji neabejojo, kai prieme musu uzsakyma??? O ir po to susirinkus pinigus vel dingo, tai dar tempe menesi kol nuotraukas atidave ir dar visa nepatenkinta buvo, kad jai skambinau ir klausiau kada bus nuotraukos...labai nemaloni moteris...galbut patys kalti, taupeme..MORALAS - NETAUPYKITE SU DZINETA:)
Atsakyti
Mus apgavo ''mano limuzinas'' nors buvo sutartis parasyta, bet ka mes paprasti zmogeliai galim padaryti.... Butu mums kainave 2400lt, o jie paskambino ir pasake arba primokekit iki 5000lt arba pasiimkit uzstata verysad.gif teko passiimt pinigus. Ir muzikantu grupe Fiesta, juos uzsisakeme rugseji,pries kelias dienas paskambinom o jie tipo neuzimti, susitarem su jais susitikti kaip nauji zmones,nuvaziavom, o jis mums sako jei butu rades kitus , butu mums praneses kad musu atsisake verysad.gif vat kaip buna ..... o taip graziai snekejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 01 11, 19:56)
Mus apgavo ''mano limuzinas'' nors buvo sutartis parasyta, bet ka mes paprasti zmogeliai galim padaryti.... Butu mums kainave 2400lt, o jie paskambino ir pasake arba primokekit  iki 5000lt arba pasiimkit uzstata  verysad.gif  teko passiimt pinigus. Ir muzikantu  grupe Fiesta, juos uzsisakeme rugseji,pries kelias dienas paskambinom o jie tipo neuzimti, susitarem su jais susitikti kaip nauji zmones,nuvaziavom, o jis mums sako jei butu rades kitus , butu mums praneses kad musu atsisake  verysad.gif  vat kaip buna ..... o taip graziai snekejo sad.gif

O kuriam miete cia ta limuzinu firma????
Atsakyti
http://www.limuzinas.com/index.html

Kaip supratau, tai kalba ejo apie sia firma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 12, 01:04)
O kuriam miete cia ta limuzinu firma????

Vilniuje, taip ta firma ''mano limuzinas'' verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2006 08 15, 21:42)
mums lygiai tas pats buvo, kai net uzstato  sugrazinti  nenori ir visko atsisako, kai vos 2 savaites lig vestuviu lieka... galiuir net antireklama padaryti . tai  toks restoranas salia JOniskio  "audruvis"

Papasakok placiau 4u.gif Kas, kaip, kodel? Mat mes ten planuojame svesti...
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 09, 01:13)
va dar ka skunduose radau va cia  doh.gif

kai buvau vestuvėse mūsų pamergių suknelės buvo iš šio salono. Mano suknelei viskas ok buvo, bet vyriausios pamergės suknelė nesutvarkyta iki galo, o dar kai rengėsi ją vestuvių dieną užtrauktukas sijono iširo, nes ir taip jau vos vos laikės... Ir man aptarnavimas ten netiko, tai kai pamačiau kas ir kaip tai ten net neplanavau sau vestuvinės suknelės ieškotis... schmoll.gif
Atsakyti