QUOTE(Ciep @ 2006 10 26, 14:02)
Noreciau papasakoti labai juokinga nutikima. Tai vyko Utenoje. Yra ten toks vienu geriausiu to miesto salygomis laikomu grozio salonu "Birute". Tai va, nutariau ten uzsisakyti sukuosena ir makiaza savo vestuvems. Pasiskambinau, susitariau del laiko pirminiam vizitui. Pasiklause jau telefonu, kuria valanda noriu iseiti isa salono jau "sutvarkyta". Vestuves gana anksti, tai reiktu man jau 8.30 but pasigrazinusiai. Sako, jokiu problemu. Taigi, nueinu, susitinku su priskirta kirpeja. Aptariame plius minus sukuosena, parodau, ko noreciau, bet sakau, gal ir jus ka pasiulytumet. Ji pamaciusi manao pasirinkta varianta tampa kiek nepatenkinta, nes jai reikes vargti apie 2 val. Tai gal sako kokia darom greitesne- kuoduka, kur nereiktu nei vienos garbaneles daryti. Na, nelabai korektiskai skamba, bet tarkim. Antras kabliukas - pasisuka i mano isrinktaji ir sako - o cia jaunikiams is vis ne vieta, tai tik mergaiciu reikalai. Nu, man tas jau nepatinka - negi zmogus pasedet ir palaukt negali? Dar paklausiu, kad gal padarom bandomaja sukuosena. Ji pradejo purkstauti - "tu ka, galvoji as turiu tiek laiko, kad daryti visokias bandomasias sukuosenas?" Bet uzmuse kai pasitikslinus laika, kada turiu iseiti is kirpyklos isreze savo kolegei per pusmetri nuo manes stovedama: "Na as jau tokiu nesamoniu tai nedarysiu. Ka, del kazkokios DUROS dar issimiegot negalesiu". To jau buvo perdaug. Mandsagiu tonu pasakiau, kad jei nenorite daryti sukuosenos, tai taip ir sakykite. Pakilau nuo kedes ir nuejau i priimamaji, kur laukianciam saviskiui pasakiau garsiai taip kad kitos kirpejos koleges girdetu: "Einam is cia. Mane dura isvadino".
Iseidamas maniskis dar tai uzsioziavusiai kirpejai tarstelejo, kad galima iskart pasakyti klientams, kad netinka laikas ar nenori daryti. Tai ta dar kaip mazas vaikas paputusi lupas pasake: "As noriu. Bet ne viskas taip paprasta".
Aisku, kitoje kirpykloje niekas jokiu problemu nemate... O is to nuotykio juokemes visa diena
Taigi, bukite atsargios: Utena, grozio salonas-kirpykla "Birute", kirpeja Rita.
Iseidamas maniskis dar tai uzsioziavusiai kirpejai tarstelejo, kad galima iskart pasakyti klientams, kad netinka laikas ar nenori daryti. Tai ta dar kaip mazas vaikas paputusi lupas pasake: "As noriu. Bet ne viskas taip paprasta".
Aisku, kitoje kirpykloje niekas jokiu problemu nemate... O is to nuotykio juokemes visa diena
Taigi, bukite atsargios: Utena, grozio salonas-kirpykla "Birute", kirpeja Rita.
va cia tai nuotykis. ikiuosi tavo sukuosena pavyko ir gavai tokia kokios norejai