QUOTE(jurqutee @ 2006 10 08, 15:43)
Labai dėkoju Ta nuoskauda jau šiek tiek pamiršta, bet vis tiek laikas no laiko prisimeni. Man daug kas patarė prašyti ko nors, kad sumontuotų juostą pagal mūsų pageidavimus,bet dabar buitį tvarkomės taireikalų daug ir t.t. bet ateityje būtinai vaizdajuostę susitvarkysim Beje jie nieko nekarpėiš juostos, nieko nemontavo, jokios muzikos papildomos, jokio jaunųjų filmo tik perrašė ir viskas. Ai, ką čia bekalbėti - nudegėm skaudžiai, bet nors kiti pasimokys
Linkiu visoms nepakliūti sukčiams į nagus. Atsargiai rinkitės paslaugas ir prašykit visada, kad parodytų savo darbo pavyzdžius ar rezultatus, nepasitikėkit aklai, nes po vestuvių ir jums teks rašyti šiame skyrelyje kaip ir man.
Linkiu visoms nepakliūti sukčiams į nagus. Atsargiai rinkitės paslaugas ir prašykit visada, kad parodytų savo darbo pavyzdžius ar rezultatus, nepasitikėkit aklai, nes po vestuvių ir jums teks rašyti šiame skyrelyje kaip ir man.
uoi, su tais pavyzdžiais ir labai apsigauti galima, draugai pamatę juostų kelių pavyzdžius labai džiaugėsi, kad gražu ir užsisakė..tačiau kai gavo patys... sakė 180 laipsnių kitaip...