Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(jurqutee @ 2006 10 08, 15:43)
Labai dėkoju  mirksiukas.gif Ta nuoskauda jau šiek tiek pamiršta, bet vis tiek laikas no laiko prisimeni. Man daug kas patarė prašyti ko nors, kad sumontuotų juostą pagal mūsų pageidavimus,bet dabar buitį tvarkomės taireikalų daug ir t.t. bet ateityje būtinai vaizdajuostę susitvarkysim  ax.gif  Beje jie nieko nekarpėiš juostos, nieko nemontavo, jokios muzikos papildomos, jokio jaunųjų filmo tik perrašė ir viskas. Ai, ką čia bekalbėti - nudegėm skaudžiai, bet nors kiti pasimokys  verysad.gif
Linkiu visoms nepakliūti sukčiams į nagus. Atsargiai rinkitės paslaugas ir prašykit visada, kad parodytų savo darbo pavyzdžius ar rezultatus, nepasitikėkit aklai, nes po vestuvių ir jums teks rašyti šiame skyrelyje kaip ir man.

uoi, su tais pavyzdžiais ir labai apsigauti galima, draugai pamatę juostų kelių pavyzdžius labai džiaugėsi, kad gražu ir užsisakė..tačiau kai gavo patys... blink.gif sakė 180 laipsnių kitaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 10 08, 08:12)
Sveikutes,

Na ka gi atejo ir man laikas jus ispeti Yra toks [SIZE=7][COLOR=red][B] VYTAUTAS is Kauno kuris gaunu busimus jaunuosius prie Kauno Rotuses antradieniais ir treciadieniais kurie nesa pareiskimus tuoktis, na va jis taip ir mus sugavo idave savo kortele (geltona) su tekstu:

VIDEOOPERATORIUS Vytautas
Pagal filmuota medziaga pasirinkimas:
Vestuviu muzikantu- groja po du ar 1
Pokyliu vietos- sales, sodybos, barai, pirtys
Automobiliai 5-12 vietu. Limuzinai. Seimininkes.
Foto. Video.

Tel. 42 13 43; 8 672 10163

Kaunas

Mano patarimas bekite nuo sio zmogaus kuo toliau. nes mes uzkibome ant jo kabliuko. O prasidejo sitaip: as jam paskambinau tik del to kad pamaciau kad yra pokyliu sales nuoma, na va tai jis ir pradejo tai jus pas mane atvaziuokite as jums viska papasakosiu viska labai jau jis ne va tai zino... Na ka ir nuvaziavome (beje jis gyvena Aleksote Vinciu g. 16-37) tik mums nuvaziavus jis ir uzsivede kad va koks jis sustras jau 17 metu uzsiima vestuvemis viska jis zino vienu zodziu male daug s... (jis ta geriausiai sugeba) tai sakom mums tai siaip tik sales reikia apie kitka dar nezinome tai jis sako ai tai kazka is manes visvien turite uzsissakyti nes kitaip jam neapsimoka mums jokiu saliu ar sodybu rodyti... Vienu zodziu baigesi taip kad uzsisakeme per ji muzikanta fotografa ir ji pati kaip po filmuotoja. Is jo rodytu saliu niekas nepatiko. Sumokejome 400 Lt avansa ir issiskirtem. As jam paskambinau kai iki vestuviu liko gal daugiau kaip savaite viska aptareme kad jisai filmuos kelinta kada ir kur reikia visiems susirinkti. Na ir ka jus manot antradieni ta pacia savaite kai turejo ivykti vestuves man skambina Pranas sako labas as jusu vestuves filmuosiu ir fotografuosiu o tai as sakau o tai kaip Vytautas jis turejo filmuoti Tai jis sako negali... As paskambinau tam Vytautui sakau kaip suprast juk su jumis taremes o jisai tipo sako kad sitas mums geriau bus jis mat pats nebemontuoja tai dave mums Prana kuris sugeba turedamas dvi rankas ir filmuoti ir fotografuoti vienu metu Su muzikantais irgi panasi istorija antradieni skambino vienas kita diena jau kitas Na zinokite patariu is visos sirdies neprasidekite su siuo senu sukciumi. Baigesi tuom kad as atsisakiau viso to ka is jo uzsisake buvome nes jis viska maise ir makalavo stengdamasis uo daugiau pinigo pasidaryti. Aisku 400Lt mums jis negrazino o dar kai pasakiau kad as ji internete apskusiu jis man grasinti pradejo kad jis bus labai dekingas uz tai aisku kabutese ir pabreze kad lazda turi du galus ... Ir padejo rageli Kaip jums Nors po viso to kai pradejau ieskotis nauju muzikantu ir filmuotoju ir muzikantu suzinojau kad jis seniai zinomas sukcius ir jums ikis zmones kurie daro pigia "chaltura" o sake ir jo filmavimas yra siaubingas, tikras kicas kazkas tuokesi per naujus metus tai filme imontavo palmes dar kazka
Vienu zodziu nera to blogo kad neiseitu i gera nors ir praradome 400Lt, bet bent jau niekas nesugadino musu sventes su pigia "chaltura". Visiems ieskantiems patarciau neskubeti, ir nepasitiketi tais kurie daug sneka ir daug zada, nes is to gero nieko

Vaje as isgi gavau jo vizitine kortele kai nunesem su MB dokumentus i Rotuse tik aciu dievui kad man nusviete proteli ir as iskart ta vizitine ismeciau nes nemegstu tokiu kurie patys siulosi, kazkaip man itartinai atrode. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 09, 21:42)
Vaje as isgi gavau jo vizitine kortele kai nunesem su MB dokumentus i Rotuse tik aciu dievui kad man nusviete proteli ir as iskart ta vizitine ismeciau nes nemegstu tokiu kurie patys siulosi, kazkaip man itartinai atrode.  bash.gif

Saunuole Ribosiuke thumbup.gif zinok tau labai labai pasiseke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 10 08, 09:12)
Sveikutes,

Na ka gi atejo ir man laikas jus ispeti Yra toks [SIZE=7][COLOR=red][B] VYTAUTAS is Kauno kuris gaunu busimus jaunuosius prie Kauno Rotuses antradieniais ir treciadieniais kurie nesa pareiskimus tuoktis, na va jis taip ir mus sugavo idave savo kortele (geltona) su tekstu:

VIDEOOPERATORIUS Vytautas
Pagal filmuota medziaga pasirinkimas:
Vestuviu muzikantu- groja po du ar 1
Pokyliu vietos- sales, sodybos, barai, pirtys
Automobiliai 5-12 vietu. Limuzinai. Seimininkes.
Foto. Video.

Tel. 42 13 43; 8 672 10163

Kaunas

Mano patarimas bekite nuo sio zmogaus kuo toliau.

Kaip tik šiandie gavom iš jo kortelę biggrin.gif O dar galvojom reikės paskambinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 10 10, 18:47)
Kaip tik šiandie gavom iš jo kortelę  biggrin.gif O dar galvojom reikės paskambinti  doh.gif

Vaje net nebuciau pagalvojus kad atsiras panu, kurios jau spejo gauti jo kortele, gauti tai cia nieko ismetei i siuksliu deze ir tiek svarbiausiai neskambinti ir neuzkibti ant jo kabliuko. 4u.gif Ko jums visoms ir linkiu as dziaugiuosi kad bent galiu dabar kitas panas perspeti ax.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
as irgi gavau jo kortele.
gerai kad as kritiskai ziuriu y tuos save siulancius... unsure.gif nes kitaip tai g al butume ir uzkibe
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas @ 2006 10 18, 16:49)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
as irgi gavau jo kortele.
gerai kad as kritiskai ziuriu y tuos save siulancius...  unsure.gif nes kitaip tai g al butume ir uzkibe

Vadinasi turime mes angeliukas-sargiukas kuris apsaugojo nuo sito nedorelio angel.gif
Atsakyti
Galiu tik patvirtinti, kad Vytautas Brunza tikrai nesaziningas zmogus ir vis dar iesko patikliu jaunavedziu prie Kauno CMB, vakar kai buvau Rotusej jis dalino korteles mad.gif
Atsakyti
Va, mes irgi gavome toki papieriuka, bet iskart ismetem, nes nepasitikime tokiais zmonemis. Renkames viska per pazystamus, nes paskui gailesimes visa gyvenima, nagus grausimes ir nuotaika bus sugadinta mirksiukas.gif . Linkiu niekam nepakliuti ant tokiu zmoniu kabliuko tongue.gif
Atsakyti
Tai gerai kas mes va forumietes is suzinojome apie si veikeja, o kiek poru atsiranda kur uzkimba ant tokio parazito kabliuko gun_rifle.gif gaila kad niekas negali to negeruolio sutramdyti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ribosiuke: 25 spalio 2006 - 14:57
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 25, 15:57)
Tai gerai kas mes va forumietes is suzinojome apie si veikeja, o kiek poru atsiranda kur uzkimba ant tokio parazito kabliuko gun_rifle.gif  gaila kad niekas negali to negeruolio sutramdyti sad.gif

Na zinok ir as galvojau gal nueiti i Rotuse pakalbeti su "Veberio" darbuotojais, kurie irgi padeda jaunavedziams vestuves suorganizuoti ir pasakyti kad cia toks apsisaukelis reklamuojasi
Atsakyti
Noreciau papasakoti labai juokinga nutikima. Tai vyko Utenoje. Yra ten toks vienu geriausiu to miesto salygomis laikomu grozio salonu "Birute". Tai va, nutariau ten uzsisakyti sukuosena ir makiaza savo vestuvems. Pasiskambinau, susitariau del laiko pirminiam vizitui. Pasiklause jau telefonu, kuria valanda noriu iseiti isa salono jau "sutvarkyta". Vestuves gana anksti, tai reiktu man jau 8.30 but pasigrazinusiai. Sako, jokiu problemu. Taigi, nueinu, susitinku su priskirta kirpeja. Aptariame plius minus sukuosena, parodau, ko noreciau, bet sakau, gal ir jus ka pasiulytumet. Ji pamaciusi manao pasirinkta varianta tampa kiek nepatenkinta, nes jai reikes vargti apie 2 val. Tai gal sako kokia darom greitesne- kuoduka, kur nereiktu nei vienos garbaneles daryti. Na, nelabai korektiskai skamba, bet tarkim. Antras kabliukas - pasisuka i mano isrinktaji ir sako - o cia jaunikiams is vis ne vieta, tai tik mergaiciu reikalai. Nu, man tas jau nepatinka - negi zmogus pasedet ir palaukt negali? Dar paklausiu, kad gal padarom bandomaja sukuosena. Ji pradejo purkstauti - "tu ka, galvoji as turiu tiek laiko, kad daryti visokias bandomasias sukuosenas?" Bet uzmuse kai pasitikslinus laika, kada turiu iseiti is kirpyklos isreze savo kolegei per pusmetri nuo manes stovedama: "Na as jau tokiu nesamoniu tai nedarysiu. Ka, del kazkokios DUROS dar issimiegot negalesiu". To jau buvo perdaug. Mandsagiu tonu pasakiau, kad jei nenorite daryti sukuosenos, tai taip ir sakykite. Pakilau nuo kedes ir nuejau i priimamaji, kur laukianciam saviskiui pasakiau garsiai taip kad kitos kirpejos koleges girdetu: "Einam is cia. Mane dura isvadino".
Iseidamas maniskis dar tai uzsioziavusiai kirpejai tarstelejo, kad galima iskart pasakyti klientams, kad netinka laikas ar nenori daryti. Tai ta dar kaip mazas vaikas paputusi lupas pasake: "As noriu. Bet ne viskas taip paprasta".
Aisku, kitoje kirpykloje niekas jokiu problemu nemate... O is to nuotykio juokemes visa diena smile.gif
Taigi, bukite atsargios: Utena, grozio salonas-kirpykla "Birute", kirpeja Rita.
Atsakyti