Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(jura-rura @ 2006 09 19, 14:21)
bet cia juk ne fotostudijoje darytos foto ir be to, as uz jas sumokejau! kas cia per nesamones....

koks skirtumas KUR DARYTOS. pagal autoriniu teisiu istatyma, teises i nuotraukas priklauso fotgrafui - t.y nuotrauku autoriui. del ju viesinimo draudimo turetumete tartis privaciai. Zinoma, normalus fotografas turetu atsiklausti jsusu leidimo wink.gif
Atsakyti
Merginos, pasiulykit kokius muzikantus ir operatoriu. Nenoriu per nuostabiausia svente visokiausiu liaupsusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2006 09 26, 22:15)
teises i nuotraukas priklauso fotgrafui - t.y nuotrauku autoriui.  Zinoma, normalus fotografas turetu atsiklausti jsusu leidimo wink.gif

Vel mano seses atvejis. Filmuotojas paprase, kad noretu, is jos vestuvinio filmo padaryti 8 min. filmuka, ir siusti i kazkoki konkursa Amerikoje. Sese sutiko. Tai veziavo pas notara, paskui i vertimus vel pas notara, plakesi vos ne visa diena.

O kas pasakys is anksto normalus ar ne? Klausti pries samdant, tamsta normalus esi? Nors musu atveju samdant ji jokiu nebuvo autoriniu sutarciu. Tai vel nuo zmogaus priklauso, vienas atsiklausia ir net notariskai viska formina (gal net reikalavimas toks to konkurso), kitam gi butu nesvarbu, suximicintu ka nors ir siustu.

Atsakyti
Jei paslaugas teikianti imone arba asmuo yra tikrai rimti, tai niekada neatsisakys pasirasyti sutarties, kurioj butu numatomi visi atvejai, kad jeigu neatvyksta ar kas nors atsitinka sventes metu ir t.t. Rizikuot galima tik tada, kai turi tikrai geras rekomendacijas ir labai gerai, jei yra galimybe pakalbeti su tais, kurie jau turejo reikalu su ta imone arba asmeniu 4u.gif
Atsakyti
paskaitinejau atsiliepumus ir pakraupau

dieve brangus, tai kas darosi ant lietuvos, toks vaizdelis kad visi tik apvogti irdurti ir kitaip sugadinti svente pasiruose mellow.gif

is kitos puses susidariau ir vaizda kad esame labai pakantus uz neivykdytus isipareigojimus, uz sugadintas sventes, o juk uz tokius dalykus bausti - i teisma duoti uz moralini suzalojima
Atsakyti
as ir sakau kosmaras. tiek prisiskaicius tai tikrai su muzikantais ir fotografais darysiu sutartis, bo paskui gaudyk veja laukuose gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2005 02 10, 14:09)
Tikrai gera drauge mirksiukas.gif
O as tai pastebejau, kad tokiu "draugiu', kai suzinojo, kad isteku atsirado ne viena ir ne dvi. i vestuves laaabai nori drinks_cheers.gif

cha, o pries mano vestuves tai isvis buvo "geras"

vestuves darem nedideles, viso 36 zmogeliai, visu giminiu nekvieciau tik tuos kurie man labiausiai patinka ir su kuriais daugiau bendraujam

pakvieciau mamos broli su zmona, ju dukros savo puseseres nekvieciau, nes mes su ja isvis nebendraujam
tai kai dede gavo pakvietima ir pusesere pamate pareiske, kad ji su vyru vaziuos i vestuves o tevai tegu namie sedi

tai gerai kad dede jai isaiskino kame kampas, kad ne veltui pakvietime vardai uzrasyti

nu tokio nachaliskumo nesitikejau, kai taip tai as jai neegzistuoju o vat i vestuves uzsimane unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugnis @ 2006 10 05, 22:25)
cha, o pries mano vestuves tai isvis buvo "geras"

vestuves darem nedideles, viso 36 zmogeliai, visu giminiu nekvieciau tik tuos kurie man labiausiai patinka ir su kuriais daugiau bendraujam

pakvieciau mamos broli su zmona, ju dukros savo puseseres nekvieciau, nes mes su ja isvis nebendraujam
tai kai dede gavo pakvietima ir pusesere pamate pareiske, kad ji su vyru vaziuos i vestuves o tevai tegu namie sedi

tai gerai kad dede jai isaiskino kame kampas, kad ne veltui pakvietime vardai uzrasyti

nu tokio nachaliskumo nesitikejau, kai taip tai as jai neegzistuoju o vat i vestuves uzsimane  unsure.gif

O jeee...baisokai, ale ziuriu cia visur giminese buna tokiu nesklandumu visokiu:)
Atsakyti
Sveikutes,

Na ka gi atejo ir man laikas jus ispeti Yra toks [SIZE=7][COLOR=red][B] VYTAUTAS is Kauno kuris gaunu busimus jaunuosius prie Kauno Rotuses antradieniais ir treciadieniais kurie nesa pareiskimus tuoktis, na va jis taip ir mus sugavo idave savo kortele (geltona) su tekstu:

VIDEOOPERATORIUS Vytautas
Pagal filmuota medziaga pasirinkimas:
Vestuviu muzikantu- groja po du ar 1
Pokyliu vietos- sales, sodybos, barai, pirtys
Automobiliai 5-12 vietu. Limuzinai. Seimininkes.
Foto. Video.

Tel. 42 13 43; 8 672 10163

Kaunas

Mano patarimas bekite nuo sio zmogaus kuo toliau. nes mes uzkibome ant jo kabliuko. O prasidejo sitaip: as jam paskambinau tik del to kad pamaciau kad yra pokyliu sales nuoma, na va tai jis ir pradejo tai jus pas mane atvaziuokite as jums viska papasakosiu viska labai jau jis ne va tai zino... Na ka ir nuvaziavome (beje jis gyvena Aleksote Vinciu g. 16-37) tik mums nuvaziavus jis ir uzsivede kad va koks jis sustras jau 17 metu uzsiima vestuvemis viska jis zino vienu zodziu male daug s... (jis ta geriausiai sugeba) tai sakom mums tai siaip tik sales reikia apie kitka dar nezinome tai jis sako ai tai kazka is manes visvien turite uzsissakyti nes kitaip jam neapsimoka mums jokiu saliu ar sodybu rodyti... Vienu zodziu baigesi taip kad uzsisakeme per ji muzikanta fotografa ir ji pati kaip po filmuotoja. Is jo rodytu saliu niekas nepatiko. Sumokejome 400 Lt avansa ir issiskirtem. As jam paskambinau kai iki vestuviu liko gal daugiau kaip savaite viska aptareme kad jisai filmuos kelinta kada ir kur reikia visiems susirinkti. Na ir ka jus manot antradieni ta pacia savaite kai turejo ivykti vestuves man skambina Pranas sako labas as jusu vestuves filmuosiu ir fotografuosiu o tai as sakau o tai kaip Vytautas jis turejo filmuoti Tai jis sako negali... As paskambinau tam Vytautui sakau kaip suprast juk su jumis taremes o jisai tipo sako kad sitas mums geriau bus jis mat pats nebemontuoja tai dave mums Prana kuris sugeba turedamas dvi rankas ir filmuoti ir fotografuoti vienu metu Su muzikantais irgi panasi istorija antradieni skambino vienas kita diena jau kitas Na zinokite patariu is visos sirdies neprasidekite su siuo senu sukciumi. Baigesi tuom kad as atsisakiau viso to ka is jo uzsisake buvome nes jis viska maise ir makalavo stengdamasis uo daugiau pinigo pasidaryti. Aisku 400Lt mums jis negrazino o dar kai pasakiau kad as ji internete apskusiu jis man grasinti pradejo kad jis bus labai dekingas uz tai aisku kabutese ir pabreze kad lazda turi du galus ... Ir padejo rageli Kaip jums Nors po viso to kai pradejau ieskotis nauju muzikantu ir filmuotoju ir muzikantu suzinojau kad jis seniai zinomas sukcius ir jums ikis zmones kurie daro pigia "chaltura" o sake ir jo filmavimas yra siaubingas, tikras kicas kazkas tuokesi per naujus metus tai filme imontavo palmes dar kazka
Vienu zodziu nera to blogo kad neiseitu i gera nors ir praradome 400Lt, bet bent jau niekas nesugadino musu sventes su pigia "chaltura". Visiems ieskantiems patarciau neskubeti, ir nepasitiketi tais kurie daug sneka ir daug zada, nes is to gero nieko
Atsakyti
Sveikutės,
Niekada nemaniau, kad man reikės šitam skyrelyje apsilankyti, na bent jau maniau, kad tikrai jau aš tai čia napapulsiu, bet deja...
Ieškojomės mes fotografo ir filmatoriaus. Pirmąjį pasiūlė pažįstami - jie garantavo, kad gerai jis atlieka savo darbą, pavadovauja, suranda vietą kur fotkintis jei lyja ir t.t Nu galvojam gerai nors jau nereikės sukti galvų kur reiks važiuoti ir kokią čia vietą radus, nors labai norėjom į botanikos sodą, bet persigalvojom - galvojm jau fotografas tai tikrai ne vieną karta šiose apylinkėse dirbęs tai jau vietų žinos.
Sekantis darbas buvo rasti filmatorių. Tai tas pats fotografas sakė, kad jo kamera superinė, kad jis filmuos ir kur bus geras kadras padarys nuotrauką su tuo pačiu aparatu.
Taigi ateina ta mūsų išsvajotoji ir ilgai planuota diena. Žiūriu ateina jo boba su kamera (o ji filmavo mano pusseserės vestuvėse tai žodžiu kai pasakai, kad reikia filmuoti, nes čia svarbu tai ir įjungia kamerą). Žinokit širdis tą pačią akimirką kulnuose atsidūrė ir apėmė nekokia nuojauta kad vaizdajuostė mūsų bus prasta, bet neleidau toms emocijoms lįsti į galvą ir viskas vyko savo eiga.

Dabar noriu paklausti jūsų - ar flimuotojams galima gerti darbo metu blink.gif nes kiek jai pylė tiek ji ir "ėmė" o bažnyčioj sakė kai ji praėjo tai jau toks kvapelis nuo jos dvelktelėjo, kad siaubas doh.gif Bet čia dar ne viskas. Prifilmavo kaip muzikantas blevyzgoja bele ką, vakare šventės įkarštyje vyko puokštės metimas, pulko tvistas, keliaraiščio metimas, torto pjovimas, jaunųjų paskutinis valsas - ir viso šito vaizdajuostėj nei su žiburiu nerasi. Nežinau ką ta filamtorė profė veikė tuo metu (nors manau kad ji gerė prie baro ir bazarino su barmenais), bet viso šito nenufilmuota... plius įrašas įrašytas į seną vaizdajuostę. Per visus šokius buvo "spec efektai" dvigubas vaizdas - nu žo džiu tragiškas vaizdelis, gėda kam duoti pasižiūrėti doh.gif
O fotografas tai nusivežė į kažkokią pavėsinę ir ten pafotkino prie nemuno. Jam mažiau priekaištų, bet kai pamačiau kursiokės nuotraukas tai su mūsų net lygint negalima schmoll.gif
Beto mes iš šventės išėjom gal 2 val nakties o fotografas išėjo 9 val vakaro - tai jau ča visai viršūnė blink.gif
O kitą dieną atvaręs per galvą vertėsi nes trūko medžiagos juostai, tai gaudė bele kokius kadrus su kamera, nes jo durna boba nesugebėjo nufilmuoti ką reikėjo.

Už vaizdajuostę ir nuotraukas užsiprašė pinigų iš anksto - tai mes durni padarai ir sumokėjom. O kai pamačiau tai ugnim spjaudžiaus iš įsiutimo, bet jau buvo šaukštai po pietų. O dabar kai susitinku šituos profus tai taip ir iš naujo kraujas užverda.

Jis ir ji iš prienų - lukoševičiai (jį dar vadina spriktu) tai va bėkit nuo jų kuo toliau ir kitiem pasakykit.

P.s. atsiprašau už visus negražius žodžius bet taip apmaudu ir taip kraujas verda, kad norisi juos dar ne tokiais žodžiais išvadinti.
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 10 08, 14:32)
Sveikutės,
Niekada nemaniau, kad man reikės šitam skyrelyje apsilankyti, na bent jau maniau, kad tikrai jau aš tai čia napapulsiu, bet deja...
Ieškojomės mes fotografo ir filmatoriaus. Pirmąjį pasiūlė pažįstami - jie garantavo, kad gerai jis atlieka savo darbą, pavadovauja, suranda vietą kur fotkintis jei lyja ir t.t Nu galvojam gerai nors jau nereikės sukti galvų kur reiks važiuoti ir kokią čia vietą radus, nors labai norėjom į botanikos sodą, bet persigalvojom - galvojm jau fotografas tai tikrai ne vieną karta šiose apylinkėse dirbęs tai jau vietų žinos.
Sekantis darbas buvo rasti filmatorių. Tai tas pats fotografas sakė, kad jo kamera superinė, kad jis filmuos ir kur bus geras kadras padarys nuotrauką su tuo pačiu aparatu.
Taigi ateina ta mūsų išsvajotoji ir ilgai planuota diena. Žiūriu ateina jo boba su kamera (o ji filmavo mano pusseserės vestuvėse tai žodžiu kai pasakai, kad reikia filmuoti, nes čia svarbu tai ir įjungia kamerą). Žinokit širdis tą pačią akimirką kulnuose atsidūrė ir  apėmė nekokia nuojauta kad vaizdajuostė mūsų bus prasta, bet neleidau toms emocijoms lįsti į galvą ir viskas vyko savo eiga.

Dabar noriu paklausti jūsų - ar flimuotojams galima gerti darbo metu  blink.gif  nes kiek jai pylė tiek ji ir "ėmė"  o bažnyčioj sakė kai ji praėjo tai jau toks kvapelis nuo jos dvelktelėjo, kad siaubas doh.gif  Bet čia dar ne viskas.  Prifilmavo kaip muzikantas blevyzgoja bele ką, vakare šventės įkarštyje vyko puokštės metimas, pulko tvistas, keliaraiščio metimas, torto pjovimas, jaunųjų paskutinis valsas - ir viso šito vaizdajuostėj nei su žiburiu nerasi. Nežinau ką ta filamtorė profė veikė tuo metu (nors manau kad ji gerė prie baro ir bazarino su barmenais), bet viso šito nenufilmuota... plius įrašas įrašytas į seną vaizdajuostę. Per visus šokius buvo "spec efektai" dvigubas vaizdas - nu žo džiu tragiškas vaizdelis, gėda kam duoti pasižiūrėti  doh.gif
O fotografas tai nusivežė į kažkokią pavėsinę ir ten pafotkino prie nemuno. Jam mažiau priekaištų, bet kai pamačiau kursiokės nuotraukas tai su mūsų net lygint negalima  schmoll.gif 
Beto mes iš šventės išėjom gal 2 val nakties o fotografas išėjo 9 val vakaro - tai jau ča visai viršūnė  blink.gif 
O kitą dieną atvaręs per galvą vertėsi nes trūko medžiagos juostai, tai gaudė bele kokius kadrus su kamera, nes jo durna boba nesugebėjo nufilmuoti ką reikėjo.

Už vaizdajuostę ir nuotraukas užsiprašė pinigų iš anksto - tai mes durni padarai ir sumokėjom. O kai pamačiau tai ugnim spjaudžiaus iš įsiutimo, bet jau buvo šaukštai po pietų. O dabar kai susitinku šituos profus tai taip ir iš naujo kraujas užverda.

Jis ir ji iš prienų - lukoševičiai (jį dar vadina spriktu) tai va bėkit nuo jų kuo toliau ir kitiem pasakykit.

P.s. atsiprašau už visus negražius žodžius bet taip apmaudu ir taip kraujas verda, kad norisi juos dar ne tokiais žodžiais išvadinti.

užjaučiu, manau, jei galima, jums reikia prašyti iš jų dar kaip nors, kad ir už pinigus originalo..t.y. juostos, kurioje niekas nėra montuota, susirasti gerą, patikimą, jūsų norus įsiklausantį montuotoją ir jums sumontuos, manau, jau geriau sumokėti, bet turėti gražų prisiminimą. Beje neliūdėk taip, visgi, geriausia, jog širdy kas yra nieko neištrinsi wub.gif na bandau paguosti, bet mano reakcija tokia pati būtų...
console.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 10 08, 16:16)
užjaučiu, manau, jei galima, jums reikia prašyti iš jų dar kaip nors, kad ir už pinigus originalo..t.y. juostos, kurioje niekas nėra montuota, susirasti gerą, patikimą, jūsų norus įsiklausantį montuotoją ir jums sumontuos, manau, jau geriau sumokėti, bet turėti gražų prisiminimą. Beje neliūdėk taip, visgi, geriausia, jog širdy kas yra nieko neištrinsi wub.gif na bandau paguosti, bet mano reakcija tokia pati būtų...
console.gif

Labai dėkoju mirksiukas.gif Ta nuoskauda jau šiek tiek pamiršta, bet vis tiek laikas no laiko prisimeni. Man daug kas patarė prašyti ko nors, kad sumontuotų juostą pagal mūsų pageidavimus,bet dabar buitį tvarkomės taireikalų daug ir t.t. bet ateityje būtinai vaizdajuostę susitvarkysim ax.gif Beje jie nieko nekarpėiš juostos, nieko nemontavo, jokios muzikos papildomos, jokio jaunųjų filmo tik perrašė ir viskas. Ai, ką čia bekalbėti - nudegėm skaudžiai, bet nors kiti pasimokys verysad.gif
Linkiu visoms nepakliūti sukčiams į nagus. Atsargiai rinkitės paslaugas ir prašykit visada, kad parodytų savo darbo pavyzdžius ar rezultatus, nepasitikėkit aklai, nes po vestuvių ir jums teks rašyti šiame skyrelyje kaip ir man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurqutee: 08 spalio 2006 - 14:43