Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

http://www.delfi.lt/....php?id=4885805
dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 08 12, 08:57)
dry.gif

Nu šakės blink.gif blink.gif blink.gif Baisu mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 08 12, 08:57)
dry.gif

galvoju dabar gal reikia atsivesti daugiau tuliku, tokiu lauke pastatomu, nes jeigu toks atvejis, tai vieno neuzteks biggrin.gif
I stikruju tai neduok Dieve! Nusisauta gali!
Atsakyti
jeigu žiūrėti pagal veterinarijos normas, labai abejoju ar atsirastų namie tokia virtuvė, kuri atitiktų visus reikalavimus, nesikirstų maisto paruošimo ir tiekimo keliai laugh.gif
žinoma, atvejas su apsinuodijimu baisiai nemalonus dry.gif bet gal čia ne vien sąlygos kaltos;gal produktai netikę , gal šeimininkė rankų nenusiplovė ir pan.
vestuvių nuotaika sugadinta dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 08 12, 09:11)
jeigu žiūrėti pagal veterinarijos normas, labai abejoju ar atsirastų namie tokia virtuvė, kuri atitiktų visus reikalavimus, nesikirstų maisto paruošimo ir tiekimo keliai laugh.gif
žinoma, atvejas su apsinuodijimu baisiai nemalonus dry.gif bet gal čia ne vien sąlygos kaltos;gal produktai netikę , gal šeimininkė rankų nenusiplovė ir pan.
vestuvių nuotaika sugadinta dry.gif

Jau man tai jokio skirtumo nebutu, kas kaltas! Esme ta, kad svante sugadinta ir tiems seimininkams papratai taip nesibaigtu. Uztat reikia infus issiplauti, rankas nusiplauti ir maista normalu patiekti!
Atsakyti
Man mano vestuvese buvo viskas thumbup.gif , tik biskuti muzikantai apvyle... (na man vis nesiseke surasti laisvu tai dienai, tai galiausiai jau griebem, ka suradom, kad pasirode geriausia is likusiuju). O nepatiko stai kokie dalykai:
1. Tikejausi geresnes muzikos..., sake gros ir lietuviskai ir rusiskai... gavosi vien tik rusiskai ir tik senas popsas... sad.gif
2. Vos tik baliui prasidejus, viesai pareikalavo pinigu, blink.gif Tipo buvo uzduotele, o po to tipo dek pinigus mad.gif
3. Neaptare su manimi savo programos ir pridirbo kelis liapsusus: priverte mano teti ir mama, kurie issiskyre, mus mokyti buciuotis... huh.gif , per daug ikyriai ragino gerti nors liaudis labai nedaug gerianti....

Is pradziu siutau, net apsiverkiau tulike, bet paskui man mano anyta pasake, kad neimciau galvon, kad viskas normalu, kad as tik tas nesamones pastebiu... Gal... Tada atsijungiau nuo to "vestuviu organizavimo", nusistaciau, kad toks sss... man vakaro nesugadins... ir viskas buvo gerai... Buvo linksma....
Dziaugiuosi, kad liaudis linksma ir kuribinga buvo... patys isiduko paskui....
Atsakyti
Kaune patarčiau tortus "Kačergėje" (ar tai "Kačergės vingis") darytis. Labai labai gražūs thumbup.gif .O pas Gulbinienę labai labai skanūs thumbup.gif tokie kaip naminiai. Bet visada viską labai gerai išaiškinkit, žiūrėkit, kad užsirašytų ko prašot ir t.t.
Atsakyti

SVEIKUTES!!!!

Stai as jau beveik savaite kaip zmona rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Vedybinis gyvenimas thumbup.gif , sestadieni isskrendam medu kopineti, viskas labai thumbup.gif

Megaukites savo svente, nes daug pasiruosimo ir nervu, o svente prabega kaip trumpa akimirka. rolleyes.gif

Dekoju savo draugems ir draugams,pirslialiams ir pabroliams, kurie padovanojo mums tikra ir nepakartojama svente. clap_1.gif

Atsakyti
Galėčiau ir pasipasakoti...
Mes tuokėmės prieš metus. Santuokos rūmuose sumokėjome (į banką) 80Lt. už iškilmingesnę ceremoniją: atseit įtą kainą įeis šampanas, gyva muzika. Mūsų vestuvių dieną, kai pakvietė mus ir mūsų liūdininkus pasirašyti, liūdininkų paklausė ar jaunavedžiai bei visa palyda pageidaus iškilmingų vestuvių, t.y. šampano ir gyvos muzikos. Na, jie žmogeliai norėdami mums šventės, sumokėjo (tiesiai į rankas) 50Lt. už ceremoniją.
Taigi, mes paskaičiavome, kad Alitos šampano taurė tą dieną kainavo kiekvienam po 50-60Lt. ohmy.gif
Manu, daugokai?!
Pikta, kad žmonės naudojasi tokiomis progomis ir plešia iš žmonių pinigus.
P.S. Gerai,kad apie tai mums papasakojo tik po gero mėnesiuko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 08 12, 11:54)
Man mano vestuvese buvo viskas thumbup.gif , tik biskuti muzikantai apvyle... (na man vis nesiseke surasti laisvu tai dienai, tai galiausiai jau griebem, ka suradom, kad pasirode geriausia is likusiuju). O nepatiko stai kokie dalykai:
1. Tikejausi geresnes muzikos..., sake gros ir lietuviskai ir rusiskai... gavosi vien tik rusiskai ir tik senas popsas... sad.gif
2. Vos tik baliui prasidejus, viesai pareikalavo pinigu, blink.gif Tipo buvo uzduotele, o po to tipo dek pinigus mad.gif
3. Neaptare su manimi savo programos ir pridirbo kelis liapsusus: priverte mano teti ir mama, kurie issiskyre, mus mokyti buciuotis... huh.gif , per daug ikyriai ragino gerti nors liaudis labai nedaug gerianti....

Is pradziu siutau, net apsiverkiau tulike, bet paskui man mano anyta pasake, kad neimciau galvon, kad viskas normalu, kad as tik tas nesamones pastebiu... Gal... Tada atsijungiau nuo to "vestuviu organizavimo", nusistaciau, kad toks sss... man vakaro nesugadins... ir viskas buvo gerai... Buvo linksma....
Dziaugiuosi, kad liaudis linksma ir kuribinga buvo... patys isiduko paskui....

Man irgi pasitaike netike muzikantai, mad.gif bet nusprendziau nekreipti i juos didelio demesio, nors is pradziu labai pykau, mad.gif bet kiti geri dalykai kompensavo man viska, tai tokiu lepsusu stengiuosi neprisiminti. wink.gif

Bet visgi kitoms siulyciau skirti didesni demesi i muzikantus, kad nebutu nemaloniu staigmenu, juk visom norisi , kad tokia diena butu viskas 100 proc. gerai smile.gif smile.gif smile.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal gali parasyti nors viena, kuri turejo "liuks" muzikantus ?
Nes net plaukai siausiasi smile.gif ..
Atsakyti
Siulyciau muzikantus pradeti ieskoti vos tik pareiskimus padavus... ypac jei tuokiates vasara (tada pats pikas, geri muzikantai isgraibstomi akimirksniu, be to jie ir kainas uzkelia). As pradejau ju ieskoti 1.5 men iki vestuviu likus... Ir snipstas... 30 rekomenduotu ivairiausiu muzikantu perskambinau ir.. arba jau uzimti arba kainos 900 - 1500 Lt uz vakara (nuo 18-01 val blink.gif )

Ir dar... tos, kurios ruosiates daryti vestuves be pirslio ir svocios ir norite linksmybes patiketi muzikantams... nepatingekite ir susede kokia diena aptarkite su muzikantais kokia programike jie zada vesti, aptarkite tokius dalykus kaip kada bus sumoketi pinigai (po, pries baliu), ar uz pageidavimu koncerta jie rinks papildomus pinigus (kad paskui nebutu nemalonaus sveciu prievartavimo), kokia programa, kokie mazdaug zaidimai...
Atsakyti