Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(Hestija @ 2006 08 04, 18:31)
O ko tylėjot? Reikėjo pasakayt, kad išeidami susiskaičiavot.
Ateinančioms kartoms :
1. Užsakantiems- niekada nepalikite nieko. Visada viską susirinkite. Tą patį vakarą.
2. Iš to gyvenantiems- visada padėkite tą patį vakarą (dažniau rytą) susirinkti likučius. Taip nenukentės jūsų vardas. Nes jei likučiai bus palikti per naktį, apkalbų, kad kas nors dingo, bus bet kokiu atveju.

Ir dar- mieli užsakovai, nebūkit gobšai, atpjaukit aptarnaujančiam personalui gabalėlį torto ar šakočio, įpilkit šlakelį tauriojo gėrimo. Žinoma, to daryti neprivalote, bet kad žinotumėt, kaip tai įvertinama  mirksiukas.gif Ypač jei žmogus dirba ne sau, o savininkui (dažnai už tą patį atlyginimą, nė lito daugiau nuo užsakymo) ir visą naktį reikia praslankiot iš kampo į kampą unsure.gif

as manau, kad neprivalo palikt, nes moki uz tai pinigelius, o jei turi zmogiskumo ir palieki, tai gerai, bet kai jau personalas isnagleja ir pasilieka sau gerimus ir maista tai atsiprasau, tiesiog nemandagu
pas mus per vestuves antra deina seimininke pavoge pirslio juosta, mol kaip uzstata pasieme tam kad gautu buteli degtines.
jai gal tai buvo iprasta, man tai paprasciausia nemandagu, nes pirma kart maciau tokia tradicija vogt pirslio juosta iki tol esu daug buvus vestuviu bet neikur niekas niekada to nebuvo dare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 09 rugpjūčio 2006 - 11:02
as manau, kad neprivalo palikt

O ar aš sakiau, kad PRIVALO?
Paskaityk dar kartelį:
Žinoma, to daryti neprivalote, bet kad žinotumėt, kaip tai įvertinama  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 08 09, 13:26)
O ar aš sakiau, kad PRIVALO?
Paskaityk dar kartelį:

as labai atsiprasau, kad pacitavau tavo zinute, kita kart to tikrai nebedarysiu.
as perskaiciau ir skaityt dar moku, maciau kad parasei kad neprivalo, tik labai atsiprasau, kad nevisai tesingai isreiskiau tavo nuomone (turejau parasyt irgi, bet matai velokai apsiziurejau, taisyt nebeleido)
as nesakiau kad su tavim nesutinku, todel cia sokinet nebutina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 12, 21:14)
„čia aš biški ne į temą pasakysiu“  lotuliukas.gif ta taisyklė turi būti rašyta, nes jei nerašyta, tai kiekvieno sąžinės reikalas toks dalykas  rolleyes.gif va mums vienas sandėris nepavyko, praliotas na taip kokis... 20 000 Lt plius nervai ir visa kita, tai net užstato grąžint 3000 Lt nieks nesiteikia  verysad.gif  doh.gif

mums lygiai tas pats buvo, kai net uzstato sugrazinti nenori ir visko atsisako, kai vos 2 savaites lig vestuviu lieka... galiuir net antireklama padaryti . tai toks restoranas salia JOniskio "audruvis"
Atsakyti
Mus pavedė muzikantai blink.gif Nors su jais ir programą buvome suderine, ir užstatą palikę, ir dar prieš vestuves prieš porą dienų dar kartą viską derinom, klausėme, bet deja......kai atvažiavome į restoraną, žiūrime, o gi mus pasitiko visai kiti žmonės (t.y. muzikantai). Na aš pagalvojau, kad jie mus sutinka apačioje, o tikrieji mūsų muzikantai salėje. Bet nė velnio, tai įsivaizduokite, skambinome iš kart savo muzikantui jis nekelia ragelio. Na pagalvojom, ką jau čia bedarysi, pasižiūrime kaip šitie gros. Tai jie mums jokios programos nevedė, dainos, kurias dainavo kartojosi, vienu žodžiu sunkiai jiems sekėsi užvedinėti publiką. Taigi, nors tarėmės dėl vienos sumos, bet sumokėjome daug daug mažiau. Nuotaika buvo tikrai sugadinta verysad.gif
Čia mūsų neatvykusio muzikanto tel. Raimis 868615127 gun_bandana.gif
Atsakyti
Starbee, iš kokio jis miesto? Ir gal žinai pavardę?
Beje, dabar labai dažnai muzikantai vieni kitiems perleidžia užsakymus, jei patys gauna pelningesnį. Tad tariantis iškart aptarkit tokias situacijas
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 08 29, 10:27)
Starbee, iš kokio jis miesto? Ir gal žinai pavardę?
Beje, dabar labai dažnai muzikantai vieni kitiems perleidžia užsakymus, jei patys gauna pelningesnį. Tad tariantis iškart aptarkit tokias situacijas

jo pavarde Rudokas, Vilnietis. Ne, na aš viską suprantu, tai galėjo bent paskambinti ir pasakyti, kad norėtų daugiau, būtumėm susitarę, mums negaila tų pinigų, kai matome, kad žmogus atsakingai ir gerai dirba, bet čia tai jau viršūnė, atsiūst tokius muzikantus, kurie net 400Lt. neverti doh.gif bent jau atsiūstu gerus, su ta pačia programa, dėl kurios mes tarėmės g.gif Kas buvo, tas pražuvo, tik jau aš kitaip derinčiaus su muzikantais dabar blink.gif
Atsakyti
Ir mes nukentejom.. verysad.gif Kai musu uzsakytos jachtos HIDRA (Kaunas) kapitonas gavo pelningesni uzsakyma tai mums pakiso kita, sena, medine Sv Gertruda blink.gif , o turejo buti balta su buremis (as taip svajojau)... O svarbiausia, kad net perspeti nesivargino: vaziuojam mes link baznycios tuoktis, galvojam davai perskambinsim visiems-ar niekas nieko nepamirso doh.gif Tai va...
Atsakyti
mums irgi buvo sis tas nemalonaus... Nuomojomes autobusiuka pulkui, jis buvo geras grazus baltas mersas. Sutarem uz ji 450Lt, kad iki baznycios nuveztu, po gamta ir tt ir paskui baliui jau ji paleisim. Taigi, jam kogero buvo nesekminga diena tai nuleido 2 kartus padanga, kai tai ivyko 2kart tai jau gryzinejom i sventimo vieta, jis atsarginio rato jau neturejo, tai musu pulkas labai stengesi ir siaip ne taip surado ir iskviete meistra kuris atvaziavo ir sutvarke vietoj jam ta rata (jis aisku nesumokejo nei cento unsure.gif )del to mes velavom kazkur valanda i svente, del to musu maistas atsalo ir ji teko sildyt ir siaip viskas kas suplanuota nusikele ... Zodziu... nekaltinam mes jo del to rato- tokiu dalyku nenumatysi, dzin kad nesusimokejo - pazystamas meistras buvo-tebunie dovana, bet.. kai gryzom i baliu ir reikejo atsiskaityt tai jis dar papildomo 100 litu issprogines akis paprase blink.gif blink.gif Taip susinervinom, sakom negausi, gali vaziuot ir taip jau per ji sugaisom savo sventes laika, bet jis nevaziavo stovejo ir lauke...kol galu gale mano uosviene neistvere ir sumokejo jam... doh.gif
ir dar... bet cia tik siaip mirksiukas.gif antra diena kai jau tvarkemes, ziuriu nera mano isnuomoto kartu su suknele skeciuko, visu klausiam - niekas nieko nezino. Nu galvoju kazkas jau pasisavino blink.gif , kaip kvaisa pralaksciau su baisiausia nuotaika, visus nervinau, visi ieskojo.... galu gale isaiskejo kad viena mergaite pasieme ir issiveze ji su savim, mamai pasakius kad as jai atidaviau unsure.gif Na ir neisaukletas vaikas blink.gif Iki siol abydna, kad del to nelemto skecio paskutines vestuviu akimirkos (~1val.) praejo besinervinant verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 07, 14:19)
mums irgi buvo sis tas nemalonaus... Nuomojomes autobusiuka pulkui, jis buvo geras grazus baltas mersas. Sutarem uz ji 450Lt, kad iki baznycios nuveztu, po gamta ir tt ir paskui baliui jau ji paleisim. Taigi, jam kogero buvo nesekminga diena tai nuleido 2 kartus padanga, kai tai ivyko 2kart tai jau gryzinejom i sventimo vieta, jis atsarginio rato jau neturejo, tai musu pulkas labai stengesi ir siaip ne taip surado ir iskviete meistra kuris atvaziavo ir sutvarke vietoj jam ta rata (jis aisku nesumokejo nei cento unsure.gif )del to mes velavom kazkur valanda i svente, del to musu maistas atsalo ir ji teko sildyt ir siaip viskas kas suplanuota nusikele ... Zodziu... nekaltinam mes jo del to rato- tokiu dalyku nenumatysi, dzin kad nesusimokejo - pazystamas meistras buvo-tebunie dovana, bet.. kai gryzom i baliu ir reikejo atsiskaityt tai jis dar papildomo 100 litu issprogines akis paprase blink.gif  blink.gif Taip susinervinom, sakom negausi, gali vaziuot ir taip jau per ji sugaisom savo sventes laika, bet jis nevaziavo stovejo ir lauke...kol galu gale mano uosviene neistvere ir sumokejo jam... doh.gif
ir dar... bet cia tik siaip mirksiukas.gif antra diena kai jau tvarkemes, ziuriu nera mano isnuomoto kartu su suknele skeciuko, visu klausiam - niekas nieko nezino. Nu galvoju kazkas jau pasisavino blink.gif , kaip kvaisa pralaksciau su baisiausia nuotaika, visus nervinau, visi ieskojo.... galu gale isaiskejo kad viena mergaite pasieme ir issiveze ji su savim, mamai pasakius kad as jai atidaviau unsure.gif Na ir neisaukletas vaikas blink.gif Iki siol abydna, kad del to nelemto skecio paskutines vestuviu akimirkos (~1val.) praejo besinervinant verysad.gif

vat as jam buciau vel ta padanga pradurus ir tada sumekojus simta litu..
bet jau naglumas zmoniu doh.gif blink.gif
Atsakyti
thumbup.gif o jei dar labiau susinervini tai ir kitą padangą praduri
QUOTE(katyteee @ 2006 09 08, 15:47)
vat as jam buciau vel ta padanga pradurus ir tada sumekojus simta litu..
bet jau naglumas zmoniu  doh.gif  blink.gif

Atsakyti
o jei dar labiau susinervini tai ir kitą padangą praduri

Arba perkandi user posted image
Atsakyti