QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 22, 08:45)
Jau dabar tai neatsilaikiau as nesuprantu ka jus cia isvis veikiat sitam forume jeigu cia visos nesuauge ir nesupranta jusu nuomoniu.. tuomet dinkit is cia jei tokios blogos tos siumetes ir su jom neimanoma susisneketi...
man jau pyktis pradeda imti kai nuolat kiekvienoj temoj kisat savo trigrasi ir aiskinat, kad siumetes mazvaikes ir nesuauge... kazi dar kurios cia labiau subrende... labai prasyciau ramintis ir temose kalbeti apie tai ka reikia, o ne nuolat menkinti kitas ...
man jau pyktis pradeda imti kai nuolat kiekvienoj temoj kisat savo trigrasi ir aiskinat, kad siumetes mazvaikes ir nesuauge... kazi dar kurios cia labiau subrende... labai prasyciau ramintis ir temose kalbeti apie tai ka reikia, o ne nuolat menkinti kitas ...
Kad nieko per daug aiškinti ir nereikia, pačios pasidemonstruojate visame "gražume" Tiesiog reikia mokėti būti tolerantiškiems kitų nuomonei. Šis forumas - nėra vien nuotakų nuosavybė. Čia turi teisę užsukti ir jau ištekėjusios, išsiskyrusios ir net neketinančios tekėti merginos/moterys/močiutės. Ir ne tik apie moteris kalba eina. Lygiai tokią pat teisę čia skaityti ir rašyti turi jaunikiai/vedę vyrai/viengungiai ir t.t. .... Taip kad nereikia aiškinti, kas kur turi eiti (nes ir Tau lygiai taip pat galima "patarti" kur Tau eiti ir ką daryti, bet to niekas nedaro). Tiesiog reikia švelniau į visus komentarus reaguoti. Net jei kažkas ne labai patiko, tiesiog neatsakinėti į tai, sudarant balaganą ir mūšio lauką, o tiesiog numarinti tą klausimą ir viskas. Pasiskaityk forumo taisykles, ten aiškiai apie tai parašyta (bėje tai galioja ne Tau vienai, tai visiems galioja ). Nereikia kaip širšėms pulti vienoms kitų. Kam iš tokios svarbios ir gražios šventės daryti kažkokį tai karą. Manau, kad norint vietoms visiems užtektų.
Na, ir užtenka jau ta pačia tema diskutuoti. Tema vadinasi "ATSARGIAI ! Mane apgavo", tai jei jau norite įrodyti, kad jau sublendę esate, tęskime pokalbius būtent pagal tema.
Sekmės