Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 22, 08:45)
Jau dabar tai neatsilaikiau  doh.gif  as nesuprantu ka jus cia isvis veikiat sitam forume  doh.gif  jeigu cia visos nesuauge ir nesupranta jusu nuomoniu.. tuomet dinkit is cia jei tokios blogos tos siumetes ir su jom neimanoma susisneketi...
man jau pyktis pradeda imti kai nuolat kiekvienoj temoj kisat savo trigrasi ir aiskinat, kad siumetes mazvaikes ir nesuauge... kazi dar kurios cia labiau subrende... labai prasyciau ramintis ir temose kalbeti apie tai ka reikia, o ne nuolat menkinti kitas ...

Kad nieko per daug aiškinti ir nereikia, pačios pasidemonstruojate visame "gražume" mirksiukas.gif lotuliukas.gif Tiesiog reikia mokėti būti tolerantiškiems kitų nuomonei. Šis forumas - nėra vien nuotakų nuosavybė. Čia turi teisę užsukti ir jau ištekėjusios, išsiskyrusios ir net neketinančios tekėti merginos/moterys/močiutės. Ir ne tik apie moteris kalba eina. Lygiai tokią pat teisę čia skaityti ir rašyti turi jaunikiai/vedę vyrai/viengungiai ir t.t. .... Taip kad nereikia aiškinti, kas kur turi eiti (nes ir Tau lygiai taip pat galima "patarti" kur Tau eiti ir ką daryti, bet to niekas nedaro). Tiesiog reikia švelniau į visus komentarus reaguoti. Net jei kažkas ne labai patiko, tiesiog neatsakinėti į tai, sudarant balaganą ir mūšio lauką, o tiesiog numarinti tą klausimą ir viskas. Pasiskaityk forumo taisykles, ten aiškiai apie tai parašyta mirksiukas.gif (bėje tai galioja ne Tau vienai, tai visiems galioja ax.gif ). Nereikia kaip širšėms pulti vienoms kitų. Kam iš tokios svarbios ir gražios šventės daryti kažkokį tai karą. Manau, kad norint vietoms visiems užtektų.

Na, ir užtenka jau ta pačia tema diskutuoti. Tema vadinasi "ATSARGIAI ! Mane apgavo", tai jei jau norite įrodyti, kad jau sublendę esate, tęskime pokalbius būtent pagal tema.

Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2006 03 22, 09:07)

visu pirma paaiskink saviskems, kad nustotu puldineti mus kiekvienoje temoje ir vadinti mazvaikemis
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 22, 11:49)
visu pirma paaiskink saviskems, kad nustotu puldineti mus kiekvienoje temoje ir vadinti mazvaikemis

Nu kur neužsuksi, ten vien ginčai doh.gif doh.gif doh.gif Nepradėsiu aiškinti, kas išvis užvirė šitą košę ir pirštais nerodysiu blush2.gif

Grįžkit prie temos !!!! biggrin.gif
Atsakyti
geriausia yra temoj isvadinti mazvaikemis, o paskui kaip niekur nieko reikalauti gryzti prie temos...ir is viso, konfliktas buvo senai ir tai, kad ji vis primenate, o ne mes, nors visaip isvadintos buvome, tik ir rodo dideli paciu subrendima, ane?
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 22, 09:49)

Nu kad kiekvienoje temoje taip Jūsų tikrai niekas nevadinėja mirksiukas.gifČia jau Jūsų pačių išvados hihihi.gif

QUOTE(tinaa @ 2006 03 22, 10:13)
geriausia yra temoj isvadinti mazvaikemis, o paskui kaip niekur nieko reikalauti gryzti prie temos...

Prasukau temą atgal - nieko apie mažvaikes užsiminta nebuvo hihihi.gif O jei tokios jaučiatės, tai ko tada pykstate? Pačios tokiom gal norite būti, kad vis apie tai rašote? Jūsų niekas taip nebevadina čia mirksiukas.gif

QUOTE(me2za @ 2006 03 22, 10:07)
Nu kur neužsuksi, ten vien ginčai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nepradėsiu aiškinti, kas išvis užvirė šitą košę ir pirštais nerodysiu  blush2.gif

Grįžkit prie temos !!!!  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif , geriau grįžti prie temos, o kam kas nepatinka - gal geriau neterškite eterio, prilaikykite visi sau. Taip kitiems nereikės gaišti laiko ir skaitinėti kas čia prirašyta visai ne į temą mirksiukas.gif

Taip kad viskas, ša, ramiai! Šios temos pavadinimas "ATSARGIAI ! Mane apgavo", tai toliau turi būti atsakymai tik pagal temą 4u.gif

Na, ir linkiu, kad jų būtų vis mažiau, kad mažiau kas jaustųsi apgautas 4u.gif

Atsakyti
o tos tavo sypseneles ka reiskia? viena sakai, kita rodai...idiotiska sakyciau
Atsakyti
arba pradedam ignoruoti vienos kitas arba jau cia bardakas bus...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niu jūs čia ir kovojate.
Jeigu man likus 1,5mėn atsisakytų muzikantai turbūt išdurnėčiau doh.gif labai suprantu ir užjaučiu siamką.
Pvz. mes kai ieškojom muzikantų tai vieni tiesiai šviesiai ir pasakė, kad mūsų vestuvių dieną atostogaus. Manau jei dirbi tokį darbą, kur užsakymai iš anksto plaukia tai turi viską (na aišku išskyrus savo mirties datą) suplanuot iš anksto!
Ir nematau aš čia dėl ko ginčytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 22 kovo 2006 - 10:56
nu jezus marija kaip mane uzknisa tos praeitu metu motereles suaugusios subrendusios ir pacios protingiausios box.gif bash.gif
koks jusu reikalas, jei neturit ko pasakyti tai isvi tylekit,
mielosios-protingosios-suaugusios [B][COLOR=red]NIEKAS JUSU NUOMONES NEKLAUSIA tongue.gif
Atsakyti
jau dabar ir protingi postringavimai ir pamokymai kaip gyventi smile.gif ir i az persikele smile.gif ASIRTU dirbk eik geriau, ryskiai neturi ka veikti.

vis tik, pritariu siamkai, jeigu nesi tikras, kad galesi dalyvauti, tai arba sakyk, kad per anksti jaunieji teiraujasi (man paciai su tuo teko susidurti) arba priimk uzsakyma smile.gif ir bus viskas liuks smile.gif
Atsakyti
AsIrTu, čia specialiai tau pacituoju vieną postą:

QUOTE(kate0 @ 2006 03 21, 21:00)
lotuliukas.gif Оho, jus cia su siumetem verciau nesigincykit, jos labai savotiskai supranta kitu zmoniu nuomone.  lotuliukas.gif Jei ji mano, kad apgavo, tai jau neirodysi kitaip, o jusu nuomone visada liks tik puolimui panaudoti.

Aš irgi svarsčiau, ar iš tiesų tai galima vadinti apgavimu, ar ne - na, rankpinigių dvigubai negrąžino, bet nebuvo ir to numatyta. Kita vertus, ne nelaimė jiems atsitiko, tiesiog pakeitė planus ir tiek, manau jei muzikantai numano, kad gali laukti gastrolės, neturėtų užgarantuoti, kad tikrai tikrai gros, paimti avansą ir paskui atsisakyti, net jei ir avansą grąžina. Tiesiog turėtu sakyti, jog dar neaiškūs jų planai, o jiems ir prieš mėnesį daug lengviau bus susirasti klientų, nei prieš tiekp at laiko jauniesiems muzikantus.

Bet aš nepalaikau nei vienos pusės, todėl, AsIrTu atkreipk dėmesį - užsipuolė mus visas, apibendrintai pavadinusi vienu žodžiu, taigi, suprantu kad ten tarp jūsų kauniečių buvo kažkokių konfliktų, bet pasistenk šį kartą neginti tos, kuri neteisi. Su kitomis žmonomis mes labai gražiai draugaujam ir nenorim pyktis dėl kelių žmonių, kurie, kartais atrodo, tyčia provokuoja konfliktus.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2006 03 22, 08:28)
Jūsų niekas taip nebevadina čia mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif islingo yla is maiso... smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as irgi manau, kad siamka apgavo... nes jei su zmogumi susitari, pasirasai sutarti ir t.t. del jo paslaugu tam tikra diena, tai vadinasi jis tas paslaugas tau yra kaip ir skolingas, o jei jis priima uzsakyma, nezinodamas savo darbotvarkes, tai yra nepatikimas ir negali garantuoti kitiems, kad atvyks ir t.t. manau, jis turetu neveltui yra paminetas sioj temoj.
Aisku, zmogiska, kad atsitiko kazkas ir t.t. bet nereiskia, kad siamka negali del to jaustis nuskriausta ir apgauta. Toks yra ju darbas...
gerai, kad siamka pasako, kad tokiais zmonemis pasitiketi neverta, as kaip suprantu tam sita tema skirta, o ne kad aiskintis kas yra apgavyste, o kas tik siaip pavedimas, ar dar geriau - ka daryti, kad jaunikiai jusu nepaliktu...
savsiem... manau, muzikantai buvo dar ne patys is neatsakingiausiu, nes pasiule ir kitus ir t.t. ir pranese laiku (butu absurdas jei nepranestu), bet siamka turi teise juos pavadinti apgavikais...
Atsakyti