Na gal aš ir ne visai į temą, bet gal kam nors pravers Seneliui reikėjo pataisyti kostiumą vestuvėms, tai mama prieš 2 SAVAITES nunešė į siuvyklą "NEBRANGA" name šalia turgaus Kovo 11-osios gatvėje, Kaune Tokia keista žvaira boba pasakojo priėmė ir pasakė ateiti vestuvių išvakarėse atsiimti Aš kaip tik važiavau pro tą vietą likus 2 dienoms iki vestuvių, nu galvoju užeisiu, gal jau bus pataisyta, visgi savaitė praėjo Ir ką jūs sau manot Klausiu kostiumo, klausia KOKIO KOSTIUMO NORIT Sako negavom jokio KOSTIUMO Vos ne šoke nupasakojau kaip jis atrodė Tai po kelių minučių ta pati žvairiakė prisiminė KAŽKOKĮ kostiumą spintoj Net nepradėtas taisyti Pakabino ir pamiršo Tai visa laimė, kad aš sugalvojau užvažiuoti pasiteirauti, o tai įsivaizduokit kaip pasijusčiau vestuvių išvakarėse
Kadangi aš jiems ten gerą audrą užkėliau, tai jau kitos dienos rytą kostiumas buvo pataisytas Nereikėjo net savaitės
Taigi, jei jau turėsit reikalų su siuvykla, tai iš tolo lenkit tą "Nebrangą"
Kadangi aš jiems ten gerą audrą užkėliau, tai jau kitos dienos rytą kostiumas buvo pataisytas Nereikėjo net savaitės
Taigi, jei jau turėsit reikalų su siuvykla, tai iš tolo lenkit tą "Nebrangą"
QUOTE(tinaa @ 2006 03 21, 13:07)
na jei nezinai ka veiksi tarkim liepos menesi, tai ir nezadek nieko liepos menesiui. as tai laikau apgavyste, plius, uzstata dviguba turejo grazinti!
as ir si vakara nezinau ka veiksiu........ va susitariau su drauge jai padeti... o gal mane masina nutrenks einancia... .... arba prizadejau klientui dok kita savaite suruosti..... o gal as tiek ne negyvensiu.... pacios pries metus muzikantu pradedate ieskoti o paskui stebites kaip jie cia nezino ka veiks po pusmecio... jie irgi zmones turintys savo gyvenima atsitinka ir jiems ivairiu nenumatytu aplinkybiu..... siaip cia skaitant atrodo paprastesnis variantas negaliu atvaziuoti ir nevaziuoju, ko cia dar nervus gadintis skambinti perspeti ir pan....
o del dvigubu rankpinigiu sutartis tai nesudaryta
QUOTE(Saga @ 2006 03 21, 15:54)
as ir si vakara nezinau ka veiksiu........ va susitariau su drauge jai padeti... o gal mane masina nutrenks einancia... .... arba prizadejau klientui dok kita savaite suruosti..... o gal as tiek ne negyvensiu.... pacios pries metus muzikantu pradedate ieskoti o paskui stebites kaip jie cia nezino ka veiks po pusmecio... jie irgi zmones turintys savo gyvenima atsitinka ir jiems ivairiu nenumatytu aplinkybiu..... siaip cia skaitant atrodo paprastesnis variantas negaliu atvaziuoti ir nevaziuoju, ko cia dar nervus gadintis skambinti perspeti ir pan....
Gal nereikia cia tokiu kvailoku isvedziojimu daryti, gal masina nutrenks, jau taip durnai skamba
jei esi muzikantas ir tariesi vasarai tai jau buk malonus ir planuokis taip. O ne paskui ups sorry.
Ir dar vienas dalykas muzikantus susiradau ne pries metus o pries pusantro menesio.
Ir jei man atrodo kad apgavo, tai as taip ir pasakau, jei nepatinka mano nuomone neskaityk
QUOTE(Saga @ 2006 03 21, 15:54)
Nu sorry Saga, bet as zinau ka si vakara veiksiu, zinau ir ryt ir poryt...O jei zmones toki darba dirba, tai jau turetu moketi gyventi pusmeciu i prieki, o jei ne , tai nemanau, kad teisingas ju pasirinktas kelias. O rankpinigiu jei tavo nuomone tokia , tai .... manau, kad ne ten pataiket
Nu Saga tavęs paklausiu, tai atrodo, kad nežinai nei ką veiki, nei kokia prasmė Lieka tik kaip sakė Tinaa užsikalt namų duris, atsigult ir laukt kol kas atsitiks Nes su tokiu požiūriu, sorry... toli nenueisi juolab kad vestuvių per mėnesį nesuorganizuosi
Оho, jus cia su siumetem verciau nesigincykit, jos labai savotiskai supranta kitu zmoniu nuomone. Jei ji mano, kad apgavo, tai jau neirodysi kitaip, o jusu nuomone visada liks tik puolimui panaudoti. As vietoj tokiu muzikantu, tikrai buciau perleidus kitiems ir tada tegu nagus grauziasi tokie vestuvininkai, jiems dar saziningai pranesa, o tie nepatenkiti
Papildyta:
jei nerasyta, tai laikytis nieko nepriversit. Toki punkta irasykit i sutarti ir tada rekalaukit dvigubu pinigu
Papildyta:
QUOTE(Hestija @ 2006 03 21, 17:54)
Tai yra nerašyta taisyklė, sudarant bet kokį pirkimo- pardavimo sandėrį
jei nerasyta, tai laikytis nieko nepriversit. Toki punkta irasykit i sutarti ir tada rekalaukit dvigubu pinigu
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 21, 16:27)
Nu Saga tavęs paklausiu, tai atrodo, kad nežinai nei ką veiki, nei kokia prasmė Lieka tik kaip sakė Tinaa užsikalt namų duris, atsigult ir laukt kol kas atsitiks Nes su tokiu požiūriu, sorry... toli nenueisi juolab kad vestuvių per mėnesį nesuorganizuosi
na jeigu jau klausi tai atsakysiu..... zinau ir ka veikiu ir kokie mano planai, taip pat zinau kad visada yra tikimybe kad visa tai gali keistis..... ir jeigu kas gyvenime keiciasi visada visus saziningai informuoju kas buvo susije su mano planais paaiskindama aplinkybes. Ligi siol protingi zmones pasitaike, probemu nekilo.... o va sitie muzikantai galejo ir prie kelias dienas paskambinti, zinome zadejome, sorry planai pasikeite, sekmes vedybiniame gyvenime ... taigi neieskokite problemu ten kur ju nera.... o su savo poziuriu einu jau per gyvenima ne vienus metus.... beje sekasi ..... absoliucia visomis prasmemis (meile, , vaikai, vyras, darbas, tevai, finansai, pramogos, lasivalaikis, draugai ir t.t. )
Papildyta:
QUOTE(siamka @ 2006 03 21, 15:01)
Ir jei man atrodo kad apgavo, tai as taip ir pasakau, jei nepatinka mano nuomone neskaityk
nu labai kvailai skamba ta tavo nomone ... suaugsi suprasi
QUOTE(Saga @ 2006 03 22, 09:05)
na jeigu jau klausi tai atsakysiu..... zinau ir ka veikiu ir kokie mano planai, taip pat zinau kad visada yra tikimybe kad visa tai gali keistis..... ir jeigu kas gyvenime keiciasi visada visus saziningai informuoju kas buvo susije su mano planais paaiskindama aplinkybes. Ligi siol protingi zmones pasitaike, probemu nekilo.... o va sitie muzikantai galejo ir prie kelias dienas paskambinti, zinome zadejome, sorry planai pasikeite, sekmes vedybiniame gyvenime ... taigi neieskokite problemu ten kur ju nera.... o su savo poziuriu einu jau per gyvenima ne vienus metus.... beje sekasi ..... absoliucia visomis prasmemis (meile, , vaikai, vyras, darbas, tevai, finansai, pramogos, lasivalaikis, draugai ir t.t. )
Papildyta:
Papildyta:
Žinai nesupyk, bet tavo požiūris man neatrodo labai suaugusio žmogaus, bet kiekvienam savo
QUOTE(kate0 @ 2006 03 21, 21:00)
Оho, jus cia su siumetem verciau nesigincykit, jos labai savotiskai supranta kitu zmoniu nuomone.
QUOTE(Saga @ 2006 03 22, 08:05)
Jau dabar tai neatsilaikiau as nesuprantu ka jus cia isvis veikiat sitam forume jeigu cia visos nesuauge ir nesupranta jusu nuomoniu.. tuomet dinkit is cia jei tokios blogos tos siumetes ir su jom neimanoma susisneketi...
man jau pyktis pradeda imti kai nuolat kiekvienoj temoj kisat savo trigrasi ir aiskinat, kad siumetes mazvaikes ir nesuauge... kazi dar kurios cia labiau subrende... labai prasyciau ramintis ir temose kalbeti apie tai ka reikia, o ne nuolat menkinti kitas ...