Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

siaubas tikras doh.gif
Atsakyti
apie ta fotografa info idek ir i fotografu tema, tikrai pravers kitoms
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 20, 14:52)
O is kur jus ta algimanta suradote. Nes pvz man irgi toki algimanta rekomendavo filmuotojas? Gal parasykite jo tel as pasiziureciau ar ne tas pats.

Mums jį ir dar kelis taip pat rekomendavo filmuotojas, kai jam papasakojom negalėjo patikėti, bet...yra kaip yra. Tel nr. 8677 05454
Jei tas pats pabandyk padaryti tą patį ką dariau aš, gal jau pasimokė g.gif ir tau pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 20, 17:51)
Mums jį ir dar kelis taip pat rekomendavo filmuotojas, kai jam papasakojom negalėjo patikėti, bet...yra kaip yra. Tel nr. 8677 05454
Jei tas pats pabandyk padaryti tą patį ką dariau aš, gal jau pasimokė g.gif ir tau pasiseks mirksiukas.gif

tas pats tel nr. Todel jau jo atsisakiau. Nesinore rizikuoti savo vestuviniu nuotrauku kaina.
Beje tkrai dekui uz info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute***: 20 kovo 2006 - 16:02
Nėra už ką 4u.gif
Beja įdomu, ką jis sakė kai tu atsisakei jo paslaugų g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 20, 17:32)
Nėra už ką 4u.gif

wacko.gif doh.gif gun_bandana.gif bash.gif devil.gif nu tas Algimantas pavareeeee!!!!! Nuo pat pradziu apie ji bloga nuojauta turejau!!!! Nu gerai, kad dabar issiaiskinai, o ne dien apries vestuves blink.gif Nu jo... Dabar as ieskau fotografo, jei rasiu ka neblogo parasysiu tau:)
Atsakyti
[quote=LEDUTIS,2006 03 20, 18:32]
Nėra už ką 4u.gif
[/q
skambino mano brangusis, tai tiksliai nezinau. Bet liko nustebes
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 20, 10:39)
Tuomet vel susiskambinom su muzikantais, kurie mus apgavo ir paprasiau kad padengtu skirtuma tarp sumu, t.y. 250 litu tai jis man pareiske kad grazins 200 litu ir viskas,

Na, viso pirma tai čia dar nesiskaito, kad apgavo mirksiukas.gif Jie gi vis tik pranešė iš anksto, kad negalės dalyvauti... Nesvarbu, kad užstatas jau buvo paliktas. Vat jeigu jie dieną prieš vestuves apir tai praneštų arba iš vis nepraneštų - tada jo, sutinku, kad tikrai būtumėte apgauti. Kad visi kiti muzikantai jau užimti - čia jau kitas reikalas. Bet realiai tai šitie muzikantai gerokai iš anksto dar Jums apie viską pranešė. Gal kai jie ėmė užstatą, dar tiksliai nežinojo, kad išvažiuos.... Neginu aš jų, bet realiai tai čia ne tas atvėjis, kai yra apgavystė. Mums pernai irgi buvo analogiška situacija - kai per video operatorių fotografui buvom užstatą palikę, o po kažkiek laiko paaiškėjo, kad to fotografo žmonos atostogos tuo metu ir jie tai savaitei kažkur išvažiuoja. Bet nepykau - radome ne ką prastesnį variantą (mano nuomone).... Na ir su plotu šventimui irgi buvo "niuansų" - irgi vos radome (kaip Jus muzikantus), palikome užstatą, o po kažkiek laiko paskambino mums tas savininkas ir pareiškė, kad nenuomos ploto.... Tik tiek, kad ne tik užstatą grąžino, bet jį grąžino dvigubai (tai juokavome, kad jei būtumėm žinoję, paliktumėm didesnį užstatą). Nes pagal nerašytą taisyklę užstatai negrąžinami (jeigu dėl Jūsų kaltės kažkas nutruko) arba grąžinami dvigubai, jei dėl paslaugos tiekėjo neįvyksta kažkas.... Bet kokiu atvėju užjaučiu dėl tokios nemalonios situacijos, kad ir kaip ją pavadintum. Vis tiek nemalonu, kai jau, atrodo, buvai pliusiuką pasidėjęs, o paskui še Tau - ieškok visko per naują verysad.gif
Atsakyti
mano brolis pasake rimtu tonu, jei kas apgaus per vestuves, gaus i galva. Ir as pritariu. Visokiausiu sukciu pilna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute***: 20 kovo 2006 - 23:22
doh.gif žinoma jų pilna tik kaip juos iš karto atpažinti g.gif

Idula lauksiu iš tavęs žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2006 03 20, 23:02)
Na, viso pirma tai čia dar nesiskaito, kad apgavo mirksiukas.gif Jie gi vis tik pranešė iš anksto, kad negalės dalyvauti... Nesvarbu, kad užstatas jau buvo paliktas.  Vat jeigu jie dieną prieš vestuves apir tai praneštų arba iš vis nepraneštų - tada jo, sutinku, kad tikrai būtumėte apgauti. Kad visi kiti muzikantai jau užimti - čia jau kitas reikalas. Bet realiai tai šitie muzikantai gerokai iš anksto dar Jums apie viską pranešė. Gal kai jie ėmė užstatą, dar tiksliai nežinojo, kad išvažiuos.... Neginu aš jų, bet realiai tai čia ne tas atvėjis, kai yra apgavystė. Mums pernai irgi buvo analogiška situacija - kai per video operatorių fotografui buvom užstatą palikę, o po kažkiek laiko paaiškėjo, kad to fotografo žmonos atostogos tuo metu ir jie tai savaitei kažkur išvažiuoja. Bet  nepykau - radome ne ką prastesnį variantą (mano nuomone).... Na ir su plotu šventimui irgi buvo "niuansų" - irgi vos radome (kaip Jus muzikantus), palikome užstatą, o po kažkiek laiko paskambino mums tas savininkas ir pareiškė, kad nenuomos ploto.... Tik tiek, kad ne tik užstatą grąžino, bet jį grąžino dvigubai (tai juokavome, kad jei būtumėm žinoję, paliktumėm didesnį užstatą). Nes pagal nerašytą taisyklę užstatai negrąžinami (jeigu dėl Jūsų kaltės kažkas nutruko) arba grąžinami dvigubai, jei dėl paslaugos tiekėjo neįvyksta kažkas.... Bet kokiu atvėju užjaučiu dėl tokios nemalonios situacijos, kad ir kaip ją pavadintum. Vis tiek nemalonu, kai jau, atrodo, buvai pliusiuką pasidėjęs, o paskui še Tau - ieškok visko per naują verysad.gif

O man skaitosi kad apgavo, jei zmogus nezinau savo planu tai tada nepriimk uzsakymu, Man tai buvo apgavyste. Kiekvienas traktuoja pagal save. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 21, 11:32)
O man skaitosi kad apgavo, jei zmogus nezinau savo planu tai tada nepriimk uzsakymu, Man tai buvo apgavyste. Kiekvienas traktuoja pagal save. verysad.gif

na man pvz irgi sunku nuspeti savo planus liepos men bigsmile.gif bigsmile.gif ...... va ir atkentejo vaikinukai uz savo sazininguma, pranese ir dar velniu gavo, ojeigu butu lyg niekur nieko uzsakyma kitam ibruke ir butu ramu wink.gif
Atsakyti