Mane ir apgavo MUZIKANTAI
Viskas buvo taip...
Uzsisakem muzikantus is Mazeikiu Augi ir Pauli. ir davem avansa sausio menesio gale, sutarta suma buvo 850 litu.
Paskambino jie mum dabar kovo 16 diena ir pasake kad negales groti vestuvese nes isvaziuoja su kolektyvu i Italija, as pareiskiau kad nieko nenoriu girdeti, kaip tai jie isvaziuoja jei jau mes jiems sumkeje avansa.
Tuomet jis man sako kad jam nebus gyvenimo mazeikiuose jei per juos du, 50 zmoniu neisvyks nemokai i kelione.... As jam sakau o kaip mano svente? Ka jus galvojat?
Sakau prasau surasti man muzikantus, jis man pasiule Svajoklius, sakau aciu man tokiu nereikia, ju galima pasiklausyti internete.... (http://www.svajoklis.lt/)
Tuomet pasiule kitus jie uzsiprase musu 1100 litu, mes sutikom, nes visiems kitiems kuriems skambinom buvo jau uzimti.
Tuomet vel susiskambinom su muzikantais, kurie mus apgavo ir paprasiau kad padengtu skirtuma tarp sumu, t.y. 250 litu tai jis man pareiske kad grazins 200 litu ir viskas, o jei man gaila tu 50 litu, tai tada kam keliu vestuves jei neturiu pinigu. Ir dar pareiske kad per mazai pinigu uzsiprase musu, vestuviu diena butu pasake kad reikia moketi 1000, nes Lietuvoj infliacija kyla.
Ot ir gerieji muzikantai...... reziume atidave 200 litu ir nusisamdem kitus muzikantus apie kuriuos nieko nezinom
Tikiuosi mano svente bus vykusi ir kad muzikantai bus geri