Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(Ilka @ 2006 03 10, 12:42)
As irgi nuomuosius is "Mano limuzinas", valanda-150lt, 12 v. limuzinas. Ant kvituko uzrase kiek vietu, kokia marke, kokia spalva, kokia suma, kelinta diena ir valanda. Dar norejo uzrasyti adresa, kuriuo reikia atvaziuoti, bet mes dar neapsisprende del adreso, tai ir nesakem, sake pranesti pries savaite. Na man neatrodo jie nepatikimi, nors visko gali buti g.gif

g.gif kazkaip man nenorejo nieko tokio rasyti ir atsisake paslaugas teikti jei mes tiek reikalaujam, jau anksciau rasiau savo istorija doh.gif bet cia gal po to kai mes per pazistamus susisiekem su formos savininku ir isklojom visa musu situacija ir apskundem ju darbuotoju mandaguma ir paslauguma g.gif
Atsakyti
Mane ir apgavo MUZIKANTAI

Viskas buvo taip...
Uzsisakem muzikantus is Mazeikiu Augi ir Pauli. ir davem avansa sausio menesio gale, sutarta suma buvo 850 litu.
Paskambino jie mum dabar kovo 16 diena ir pasake kad negales groti vestuvese nes isvaziuoja su kolektyvu i Italija, as pareiskiau kad nieko nenoriu girdeti, kaip tai jie isvaziuoja jei jau mes jiems sumkeje avansa.
Tuomet jis man sako kad jam nebus gyvenimo mazeikiuose jei per juos du, 50 zmoniu neisvyks nemokai i kelione.... As jam sakau o kaip mano svente? Ka jus galvojat?
Sakau prasau surasti man muzikantus, jis man pasiule Svajoklius, sakau aciu man tokiu nereikia, ju galima pasiklausyti internete.... (http://www.svajoklis.lt/)
Tuomet pasiule kitus jie uzsiprase musu 1100 litu, mes sutikom, nes visiems kitiems kuriems skambinom buvo jau uzimti.
Tuomet vel susiskambinom su muzikantais, kurie mus apgavo ir paprasiau kad padengtu skirtuma tarp sumu, t.y. 250 litu tai jis man pareiske kad grazins 200 litu ir viskas, o jei man gaila tu 50 litu, tai tada kam keliu vestuves jei neturiu pinigu. Ir dar pareiske kad per mazai pinigu uzsiprase musu, vestuviu diena butu pasake kad reikia moketi 1000, nes Lietuvoj infliacija kyla.
Ot ir gerieji muzikantai...... reziume atidave 200 litu ir nusisamdem kitus muzikantus apie kuriuos nieko nezinom doh.gif
Tikiuosi mano svente bus vykusi ir kad muzikantai bus geri drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 20, 10:39)
vestuviu diena butu pasake kad reikia moketi 1000

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klajune @ 2006 03 20, 11:46)

tiek gavau apie juos geru rekomendaciju, bet dabar esu as jais sokiruota, negaliu patiket kad taip gali pasielgti, gal jie cia pajuokavo, bet man tai nejuokinga
Atsakyti
QUOTE(veikejas @ 2004 07 29, 17:25)
Na iš tų pačių serijos:

Jubiliejus dviejų žmonių iš karto (vyro ir žmonos). Restoranas Deivina (ant autostrados prie Kauno varant į Vilnių) užsakytas 17:00. Susirenka visi svečiai (arti 40 žmonių) ir jubilijatai nei trupučio nevėluodami (keista.. kaip tyčia susirinko visi laiku laiku - niekas nevėlavo).
Visi sueina į salę, o ten - net staltiesės nepadėtos. T.y. nieko nieko. Tuščia. Savininkė apsiriko ir manė, kad ne nuo septynioliktos valandos, o nuo septintos.

Jubilijatė čiut nenualpo, nes susirinko garbinki ir intelektualūs svečiai. O balius - špiš. Bet per valandą kažkur viskas buvo suorganizuota ir baigėsi laimingai. Tačiau ta valanda laukimo kol nešiojo viską - buvo baisiausia.

Na, turbūt tikrai labai baisu ten buvo, nes ne iš pirmo žmogaus apie tai teko girdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(veikejas @ 2004 07 29, 17:25)
Na iš tų pačių serijos:

Jubiliejus dviejų žmonių iš karto (vyro ir žmonos). Restoranas Deivina (ant autostrados prie Kauno varant į Vilnių) užsakytas 17:00. Susirenka visi svečiai (arti 40 žmonių) ir jubilijatai nei trupučio nevėluodami (keista.. kaip tyčia susirinko visi laiku laiku - niekas nevėlavo).
Visi sueina į salę, o ten - net staltiesės nepadėtos. T.y. nieko nieko. Tuščia. Savininkė apsiriko ir manė, kad ne nuo septynioliktos valandos, o nuo septintos.

Jubilijatė čiut nenualpo, nes susirinko garbinki ir intelektualūs svečiai. O balius - špiš. Bet per valandą kažkur viskas buvo suorganizuota ir baigėsi laimingai. Tačiau ta valanda laukimo kol nešiojo viską - buvo baisiausia.

Na, turbūt tikrai labai baisu ten buvo, nes ne iš pirmo žmogaus apie tai teko girdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 20, 10:39)
Mane ir apgavo MUZIKANTAI

Jezau koks cia dar apgavo.... pranese kovo men kad liepa negros... va jeigu uzsakyti neatvyksta, arba pries savaite pranesa, avanso negrazina ir t.t. ...... maza kas gali nutikti per puse metu... manau labai graziai muzikantai pasielge informuodami jus is anksto.....

va teko girdeti apie muzikanta kuris visus uzsakymus priima, tik vis kaina kelia, tada kur kaina didziausia vaziuoja pats, o kitus isdalina pazystamiems draugams (muzikantams)... arba dar viena atveji zinau, kai negalejo groti muzikantas is anksto priemes uzsakyma tai paime skelbimu laikrasti ir skambinejo, kas laisvas buvo tam ir susake kur vaziuoti avansa atidave ir t.t. .... va tokia sitaucija nors verk, o cia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 20 kovo 2006 - 11:25
QUOTE(Saga @ 2006 03 20, 12:22)
Jezau koks cia dar apgavo.... pranese kovo men kad liepa negros... va jeigu uzsakyti neatvyksta, arba pries savaite pranesa, avanso negrazina ir t.t. ...... maza kas gali nutikti per puse metu... manau labai graziai muzikantai pasielge informuodami jus is anksto.....

va teko girdeti apie muzikanta kuris visus uzsakymus priima, tik vis kaina kelia, tada kur kaina didziausia vaziuoja pats, o kitus isdalina pazystamiems draugams (muzikantams)... arba dar viena atveji zinau, kai negalejo groti muzikantas is anksto priemes uzsakyma tai paime skelbimu laikrasti ir skambinejo, kas laisvas buvo tam ir susake kur vaziuoti avansa atidave ir t.t. .... va tokia sitaucija nors verk, o cia....

tai mes muzikantus kai jau sausio menesi ieskojom visi jau uzsakyti beveik buvo, o dabar ieskok geresniu nors su ziburiu ir ju nerasta, muzikantai uzimtiiiii
Atsakyti
Mus apagavo fotografas Algimantas iš Kauno, tiksliau bandė apgauti... mirksiukas.gif Užsisakėme jį dar vasario pradžiojo sumokėjom užstatą, aptarėm smulkmenas viskas lyg ir tvarkoj, nors man asmeniškai jis kaip žmogus pasirodė nelabai schmoll.gif tačiau brangusis nuramino tuos mano įtarinėjimus, liepė nepasikliaut intuicija smile.gif Praėjo kiek laiko girdžiu vienus, tas žmogelis, apgavo antrus ir t.t. Sunerimau ir nusprendžiau patikrinti, paskambinau iš kito tel nr. prisistačiau svetimu vardu, bet datą pasakiau tą, kurią ir patys tuokiamės, būtinai prašiau, kad fotografuotų pats ir ką jūs manote...sutiko, susitarėm susitikti ir palikt užstato verysad.gif galvojau sprogsiu iš nervų prie telefono. Susitarėm susitikti toje pačioje vietoje, atvažiavom su brangiausiuoju anksčiau, atvykęs fotografas mus pažino ir neteko žado, mes pasakėm jam, jog kilo įtarimų ir jį patikrinom,bandė apsimesti įžeistu, kad įtarinėjam, išsisukinėti, jog nebūtų sutikęs ir pan. Kai pasiūliau neaštrinti situacijos, kad jis nesijaustų įžeistas o mes apgauti pasirašant sutartį, jis nesutiko ir per vargus atsiėmėm užstatą doh.gif Ir jau ne iš vienų girdėjom, kad surenka užstatus ir pasiplauna arba atsiunčia kažkokį netikusį kolegą doh.gif Neapsigaukite mad.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 20, 14:10)
Mus apagavo fotografas Algimantas iš Kauno, tiksliau bandė apgauti... mirksiukas.gif Užsisakėme jį dar vasario pradžiojo sumokėjom užstatą, aptarėm smulkmenas viskas lyg ir tvarkoj, nors man asmeniškai jis kaip žmogus pasirodė nelabai schmoll.gif tačiau brangusis nuramino tuos mano įtarinėjimus, liepė nepasikliaut intuicija smile.gif Praėjo kiek laiko girdžiu vienus, tas žmogelis, apgavo antrus ir t.t. Sunerimau ir nusprendžiau patikrinti, paskambinau iš kito tel nr. prisistačiau svetimu vardu, bet datą pasakiau tą, kurią ir patys tuokiamės, būtinai prašiau, kad fotografuotų pats ir ką jūs manote...sutiko, susitarėm susitikti ir palikt užstato verysad.gif galvojau sprogsiu iš nervų prie telefono. Susitarėm susitikti toje pačioje vietoje, atvažiavom su brangiausiuoju anksčiau, atvykęs fotografas mus pažino ir neteko žado, mes pasakėm jam, jog kilo įtarimų ir jį patikrinom,bandė apsimesti įžeistu, kad įtarinėjam, išsisukinėti, jog nebūtų sutikęs ir pan. Kai pasiūliau neaštrinti situacijos,  kad jis nesijaustų įžeistas o mes apgauti pasirašant sutartį, jis nesutiko ir per vargus atsiėmėm užstatą doh.gif Ir jau ne iš vienų girdėjom, kad surenka užstatus ir pasiplauna arba atsiunčia kažkokį netikusį kolegą doh.gif  Neapsigaukite mad.gif

tokius zmones tik gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Tą dieną būtų kas nors davęs šautuvą taip būtų ir nutikę gun_bandana.gif džiaugiuosi tik tuo jog laiku juo atsikratėm, o ne visą tiesą sužinojom jau vestuvių dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 20, 15:10)
Mus apagavo fotografas Algimantas iš Kauno, tiksliau bandė apgauti... mirksiukas.gif Užsisakėme jį dar vasario pradžiojo sumokėjom užstatą, aptarėm smulkmenas viskas lyg ir tvarkoj, nors man asmeniškai jis kaip žmogus pasirodė nelabai schmoll.gif tačiau brangusis nuramino tuos mano įtarinėjimus, liepė nepasikliaut intuicija smile.gif Praėjo kiek laiko girdžiu vienus, tas žmogelis, apgavo antrus ir t.t. Sunerimau ir nusprendžiau patikrinti, paskambinau iš kito tel nr. prisistačiau svetimu vardu, bet datą pasakiau tą, kurią ir patys tuokiamės, būtinai prašiau, kad fotografuotų pats ir ką jūs manote...sutiko, susitarėm susitikti ir palikt užstato verysad.gif galvojau sprogsiu iš nervų prie telefono. Susitarėm susitikti toje pačioje vietoje, atvažiavom su brangiausiuoju anksčiau, atvykęs fotografas mus pažino ir neteko žado, mes pasakėm jam, jog kilo įtarimų ir jį patikrinom,bandė apsimesti įžeistu, kad įtarinėjam, išsisukinėti, jog nebūtų sutikęs ir pan. Kai pasiūliau neaštrinti situacijos,  kad jis nesijaustų įžeistas o mes apgauti pasirašant sutartį, jis nesutiko ir per vargus atsiėmėm užstatą doh.gif Ir jau ne iš vienų girdėjom, kad surenka užstatus ir pasiplauna arba atsiunčia kažkokį netikusį kolegą doh.gif  Neapsigaukite mad.gif

O is kur jus ta algimanta suradote. Nes pvz man irgi toki algimanta rekomendavo filmuotojas? Gal parasykite jo tel as pasiziureciau ar ne tas pats.
Atsakyti