Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(Hasiukas @ 2006 02 22, 17:36)
Jezus  blink.gif tai jus dzhiaukites, kad dabar jums taip atsitiko, o ne likus porai dienu... tokius paslaugu teikejus tai shaudyti maza. gyveni ir stebiesi, kokiu nesveiku pasaulis pilnas - paprashai kvito, o tau sako - nieko negausi  doh.gif

mano draugai uzsakinejo kimuzina is MANO LIMUZINAS vilniuje. Jie taip pat gavo kvituka kuriame buvo parasyta transpoto paslauga ir suma, taciau vestuviu diena viskas praejo skalndiai nieks nieko neapgavo. Todel as taip pat uzsisakiau Limuzina is MANO LIMUZINAS.
Atsakyti
[quote=Ingute***,2006 03 09, 12:15]
mano draugai uzsakinejo kimuzina is MANO LIMUZINAS vilniuje. Jie taip pat gavo kvituka kuriame buvo parasyta transpoto paslauga ir suma, taciau vestuviu diena viskas praejo skalndiai nieks nieko neapgavo. Todel as taip pat uzsisakiau Limuzina is MANO LIMUZINAS.

o koki kaina?
Atsakyti
[quote=Lalaila_Vln,2006 03 09, 13:34]
[quote=Ingute***,2006 03 09, 12:15]

o koki kaina?
[/quote]
na ne as mokejau, bet kiek man sake 200Lt . O koks tiksliai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 09, 19:06)
na ne as mokejau, bet kiek man sake 200Lt . O koks tiksliai nezinau.

na as ir ieskau limuzino bet noriu nuomotis is patikimos imones.tai uz valanda 200 litu brangokai,nes imant daugiau valandu tai sumele nemenka susidaro.kiek ziurinejau tai 150 lt:)
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 03 09, 19:00)
na as ir ieskau limuzino bet noriu nuomotis is patikimos imones.tai uz  valanda 200 litu brangokai,nes imant daugiau valandu tai sumele nemenka susidaro.kiek ziurinejau tai 150 lt:)

As irgi nuomuosius is "Mano limuzinas", valanda-150lt, 12 v. limuzinas. Ant kvituko uzrase kiek vietu, kokia marke, kokia spalva, kokia suma, kelinta diena ir valanda. Dar norejo uzrasyti adresa, kuriuo reikia atvaziuoti, bet mes dar neapsisprende del adreso, tai ir nesakem, sake pranesti pries savaite. Na man neatrodo jie nepatikimi, nors visko gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2006 03 10, 13:42)
As irgi nuomuosius is "Mano limuzinas", valanda-150lt, 12 v. limuzinas. Ant kvituko uzrase kiek vietu, kokia marke, kokia spalva, kokia suma, kelinta diena ir valanda. Dar norejo uzrasyti adresa, kuriuo reikia atvaziuoti, bet mes dar neapsisprende del adreso, tai ir nesakem, sake pranesti pries savaite. Na man neatrodo jie nepatikimi, nors visko gali buti g.gif

tai tikrai gal neapgaus g.gif o cia vilniuj ane?reik telefoniuka susisaudyt 4u.gif
Atsakyti
Nors nudegiau ne per vestuves, o per krikstynas, bet vis tiek parasysiu.
Kadangi krikstynos vyko sekmadieni, tai salonas, kuriame visalaik sukuojuosi nedirbo. Netoli namu, V.Kreves pr, Medioj suradau sekmadieni dirbanti salona, uzrase mane pas kirpeja.......Dar pasitikslinau, ar tikrai dirbsit? Nes pamaciau ant lango grafikeli, kuriame sekmadieni jie tipo nedirba. O tos sako :dirbim, dirbsim, jus ten neziurekit, ten senas grafikas......Atvaziuoju sutartu laiku- viskas uzrakinta, ne gyvos dvasios blink.gif . Palaukiu 20 min, gerai, kad su masina buvau, perlekiu per 4 man zinomas kirpyklas ir galiausiai mane susukuoja.

Tiesa, o per vestuves sukavomes su pirsliene pas ta kirpejas, kurios dabar dirba JOS KAPRIZUOSE. Tai maniske velavo pusvalandi , o pirslienes valanda. Ir tai administratorei ir kitoms pasirode labai naturalu. Dar gerai, kad turejom laiko rezerva ir sukuosenos buvo puikios.

Planuojancioms nuotakoms rekomenduoju ryta taip susiplanuoti, kad iki isvykimo liktu maziausiai pusvalandis laisvas. Patikekit, vis tiek kaz nors veluos bent 10min: sukuosena uztruks daryti , makiaza, pirsliene ka nors pamirs namuose, kojines akis nubegs....Aisku, to nelinkiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 10 kovo 2006 - 19:30
QUOTE(snickers @ 2006 03 10, 20:02)
Nors nudegiau ne per vestuves, o per krikstynas, bet vis tiek parasysiu.
Kadangi krikstynos vyko sekmadieni, tai salonas, kuriame visalaik sukuojuosi nedirbo. Netoli namu, V.Kreves pr, Medioj suradau sekmadieni dirbanti salona, uzrase mane pas kirpeja.......Dar pasitikslinau, ar tikrai dirbsit? Nes pamaciau ant lango grafikeli, kuriame sekmadieni jie tipo nedirba. O tos sako :dirbim, dirbsim, jus ten neziurekit, ten senas grafikas......Atvaziuoju sutartu laiku- viskas uzrakinta, ne gyvos dvasios blink.gif . Palaukiu 20 min, gerai, kad su masina buvau, perlekiu per 4 man zinomas kirpyklas ir galiausiai mane susukuoja.

Tiesa, o per vestuves sukavomes su pirsliene pas ta kirpejas, kurios dabar dirba JOS KAPRIZUOSE. Tai maniske velavo pusvalandi , o pirslienes valanda. Ir tai administratorei ir kitoms pasirode labai naturalu. Dar gerai, kad turejom laiko rezerva ir  sukuosenos buvo puikios.

Planuojancioms nuotakoms rekomenduoju ryta taip susiplanuoti, kad iki isvykimo liktu maziausiai pusvalandis laisvas. Patikekit, vis tiek kaz nors veluos bent 10min: sukuosena uztruks daryti , makiaza, pirsliene ka nors pamirs namuose, kojines akis nubegs....Aisku, to nelinkiu....

zakon podlasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2005 10 03, 13:42)
Pas mus vestuvėse irgi buvo "liuks" muzikantai, tiesa šiek tiek brangoki, bet nesigailėjom nei lito dėl jų. Labai taktiški, niekieno neverčia sakyti jokių kalbų, jei nenori, dainų repertuaras labai geras, nebuvo nei vienos dainos, kuri nepatiktų, labai gražiai padainavo per dvyliktą valandą, kai tortą pajaustėm  thumbup.gif  thumbup.gif . Nu viskas patiko. Jie yra iš Panevėžio, tryse. Jei reikės kontaktų, galėsiu parašyti...

gal galetum duoti koordinates mirksiukas.gif
Atsakyti
Man teko dalyvauti tokiose vestuvese, kur fotografas atsisake vestuviu isvakarese... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2006 03 14, 05:37)
Man teko dalyvauti tokiose vestuvese, kur fotografas atsisake vestuviu isvakarese... doh.gif

ir kaip issisuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2006 03 13, 19:37)

as manau siame skyrelyje reikia viska konkreciai ivardinti,kad kitoms netektu tu paciu vargu patirti
Papildyta:

Tiesa, o per vestuves sukavomes su pirsliene pas ta kirpejas, kurios dabar dirba JOS KAPRIZUOSE. Tai maniske velavo pusvalandi , o pirslienes valanda. Ir tai administratorei ir kitoms pasirode labai naturalu. Dar gerai, kad turejom laiko rezerva ir sukuosenos buvo puikios.

[/quote]

Apie Jos Kaprizus Kaune po tokio pareiskimo isvis nusiviliau.Pati buvau ju isdurta.O buvo taip.Buvau i lietuva atvykus reikalu vestiviniu sutvarkyti per tuos didziuosius salcius(-30).Tai ta proga uzsirasiau i si salona pasidaryti bandomaji makijaza.Pries tai pasiteiravau ar vestuviu diena gali i namus atvaziuoti,sake "ne",tipo nususivez visu priemoniu.Nu tai atvaziuoju as su taksu,nes lauke nezmoniskas saltis,o man admninstratore sako: isejo nesusipratimas,kosmetologe neatsiveze dazu ir jus siandien negalesim padazyti blink.gif doh.gif Mat tai tik savaites pradzia...kai niekas nesidazo...tai ji ir nepasieme... blink.gif blink.gif
Po tokio dalyko ,kai nera jokio organizuotumo...tikrai neisiu i si salona...
Atsakyti