Nors nudegiau ne per vestuves, o per krikstynas, bet vis tiek parasysiu.
Kadangi krikstynos vyko sekmadieni, tai salonas, kuriame visalaik sukuojuosi nedirbo. Netoli namu, V.Kreves pr, Medioj suradau sekmadieni dirbanti salona, uzrase mane pas kirpeja.......Dar pasitikslinau, ar tikrai dirbsit? Nes pamaciau ant lango grafikeli, kuriame sekmadieni jie tipo nedirba. O tos sako :dirbim, dirbsim, jus ten neziurekit, ten senas grafikas......Atvaziuoju sutartu laiku- viskas uzrakinta, ne gyvos dvasios
. Palaukiu 20 min, gerai, kad su masina buvau, perlekiu per 4 man zinomas kirpyklas ir galiausiai mane susukuoja.
Tiesa, o per vestuves sukavomes su pirsliene pas ta kirpejas, kurios dabar dirba JOS KAPRIZUOSE. Tai maniske velavo pusvalandi , o pirslienes valanda. Ir tai administratorei ir kitoms pasirode labai naturalu. Dar gerai, kad turejom laiko rezerva ir sukuosenos buvo puikios.
Planuojancioms nuotakoms rekomenduoju ryta taip susiplanuoti, kad iki isvykimo liktu maziausiai pusvalandis laisvas. Patikekit, vis tiek kaz nors veluos bent 10min: sukuosena uztruks daryti , makiaza, pirsliene ka nors pamirs namuose, kojines akis nubegs....Aisku, to nelinkiu....