Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(Kosmeta @ 2005 10 02, 15:46)
Na mes irgi sventeme draugu vestuves Petrausku sodyboje...ir viskas man patiko smile.gif tik isgerus gaiva jos vel atnesdavo, keite lekstes,o ir maisto tikrai uzteko....labai skanu buvo...

Sveiki,

Mes taip pat šventėm vestuves Petrauskų sodyboje..Ir aš galvoju kad kartais geriau neskaityti blogų atsiliepimų, nes jie labai subjektyvūs.. Ką sureikšmina vieni, kitiems tai nėra gyvybiškai svarbu..
Buvau irgi paskaičius, kad ten smirda, blogai sutvarkyta... bet nieko panašaus nebuvo.. O šeimininkė tikrai viskuo rūpinosi, ir gaivą pilstė O ir aplinka gražiai sutvarkyta. Maisto net per daug buvo.
Vienintelis ten trūkumas, kad dušų mažoka, bet kažkaip nieks nesiskundė del to..
Galvoju, kad jei jau apsisprendi kur darysi savo šventę, sumoki užstatą, tai jau nereikia tada jokių atsiliepimų skaityti, nes gali susigadinti šventė dar neprasidėjus

na jums pasiseke, o mums ne, nes pvz mano mamai nekokia svente buvo per tuos lakstymus, galbut tai ir nera gyvybiskai svarbu, bet apie tai, kad nebus nei aptarnaujanciu zmoniu turejo pasakyti is anksto, mes be jokiu priekaistu butume nusisamde barmena...
aplinka ash ir nesiskundziau, bet kai dingsta daiktai....
na nesvarbu:) dziaugiusiu kad jums viskas tiko ir patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos.As cia dar naujoke bet labai jau noriu jum papasakot apie viena sukneliu nuoma Kaune"ZEIGA".issirinkau as ten suknele eitii i pamerges.Sijonas zuvies formos buvo didelis tai ji reikejo sumazint.pasake ateikit treciadieni(o tai yra 2d.pries vestuves)ateinu suknele dar neparuosta ir ateikit rytoj po pietu O rytoj ji dar neparuosta!atejau dar uz poros valandu sako jus cia pasedekit tuoj bus.atnesa po valandos pamatuoja.sako-dar neislyginta tai vaizdo nera.Dar po pusvalandzio atnese jau supakuota atidave.Jau tik gryzus namo mum su nuotaka parupo paziuret i ta suknele.O SIAUBE!ta suknele taip sukista i maisa neislyginta po susiuvimo o kai pati issilyginau pamaciau kad ir susiuta belekaip kreivai o fainiausia kad dar istrigusia adata radau palikta styrancia siulej.O korsetas idetas visai ne mano!toks pat tik keliais dydziais perdidelis.suknele rausva o raistukas baltas toks kaip nuo batu tai lekiau i maxima pirkt kokio kaspino.zodziu kai viska uzsidejau vaizdelis klaikus!O ir daryt jau ner ka nes kol jie ten tempe laika visos nuomos jau uzsidare.Su asarom nelaukiau ryto kai man vistiek reiks detis ta baisybe ir vaidint kad viskas gerai kai i mane ziuri ir vertina visa mano busimo vyro seima ir draugai nes vestuves buvo jo sesers.
Dabar jau pati ruosiuosi savo vestuvem liepos 22d.Biski nejauku kad kas neapgautu kai cia perskaiciau jusu nutikimus bet tik zinau kad i "zeigos" sukneliu nuoma niekad kojos nekelsiu....
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 02 18, 15:31)
sveikos.As cia dar naujoke bet labai jau noriu jum papasakot apie viena sukneliu nuoma Kaune"ZEIGA".issirinkau as ten suknele eitii i pamerges.Sijonas zuvies formos buvo didelis tai ji reikejo sumazint.pasake ateikit treciadieni(o tai yra 2d.pries vestuves)ateinu suknele dar neparuosta ir ateikit rytoj po pietu O rytoj ji dar neparuosta!atejau dar uz poros valandu sako jus cia pasedekit tuoj bus.atnesa po valandos pamatuoja.sako-dar neislyginta tai vaizdo nera.Dar po pusvalandzio atnese jau supakuota atidave.Jau tik gryzus namo mum su nuotaka parupo paziuret i ta suknele.O SIAUBE!ta suknele taip sukista i maisa neislyginta po susiuvimo o kai pati issilyginau pamaciau kad ir susiuta belekaip kreivai o fainiausia kad dar istrigusia adata radau palikta styrancia siulej.O korsetas idetas visai ne mano!toks pat tik keliais dydziais perdidelis.suknele rausva o raistukas baltas toks kaip nuo batu tai lekiau i maxima pirkt kokio kaspino.zodziu kai viska uzsidejau vaizdelis klaikus!O ir daryt jau ner ka nes kol jie ten tempe laika visos nuomos jau uzsidare.Su asarom nelaukiau ryto kai man vistiek reiks detis ta baisybe ir vaidint kad viskas gerai kai i mane ziuri ir vertina visa mano busimo vyro seima ir draugai nes vestuves buvo jo sesers.
Dabar jau pati ruosiuosi savo vestuvem liepos 22d.Biski nejauku kad kas neapgautu kai cia perskaiciau jusu nutikimus bet tik zinau kad i "zeigos" sukneliu nuoma niekad kojos nekelsiu....

ar po to ėjai aiškintis, nereikėjo šiap visko to plaikti.

tik nesinuomokite automobilių iš firmos "Olegas ir sūnūs", o to liksite be mašinos, teks taksi tada tik samdyti, labai nerimta firma. Tikrai nesinaudokite jų paslaugomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 20 vasario 2006 - 09:03
QUOTE(Reniss @ 2006 02 20, 11:02)
ar po to ėjai aiškintis, nereikėjo šiap visko to plaikti.
tik nesinuomokite automobilių iš firmos "Olegas ir sūnūs", o to liksite be mašinos, teks taksi tada tik samdyti, labai nerimta firma. Tikrai nesinaudokite jų paslaugomis.

O taip reklamuojasi unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2006 02 20, 10:24)
O taip reklamuojasi  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

aha mes ir manėm kad rimta firma, nepaves, bet jau taip kiauliškai pasielgė kad neturiu žodžių, paliko ant ledo be automobilio likus iki vestuvių 3 d, o automobilį rezervavom prieš 3 mėn. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 20 vasario 2006 - 11:19
O mes buvom uzsisake autobusiuka 4 menesiai pries vestuves is UAB "Transrevis". Likus menesiui iki vestuviu paskambinom, nes norejom apziureti autobusiuka, tai is pradziu sekretore pradejo aiskinti, kad autobusiukas sudauzytas ir kad jie mums jo nebenuomos, mazdaug "jus neisivaizduojate i kokia avarija papuole ir tt." blink.gif . Kazkaip nepatikejom mes ta ju versija ir vyras nuvaziavo i ju aikstele paziureti, o ten stovi musu norimas autobusiukas kaip naujas g.gif . Pradejo aiskintis, paskambino buhalterei, po to komercijos direktoriui, tai vienas uz kita grazesnes istorijas pasakojo, kaip didelis krovininis automobilis rezesi i ta autobusiuka ir tt. Kakaip nesitikejom, kad suauge zmones taip issijuose ir isradingai istorijas kuria, o kai vyras pasake, kad stovi salia neva "sudauzyto" autobusiuko tai padedavo rageli, mazdaug "nieko nezinau, man taip pasakojo". Galu gale pavyko atsiimti avansa ir gerai, kad likus menesiui iki vestuviu, o ne paskutine diena suzinojom, kad negausim uzsisakyto autobusiuko.
Uz tai labai dekoju UAB "Julturas" i kuriuos kreipemes su paskutine viltim gauti autobusiuka ne maziau kaip 14 zmoniu ir gavom, atvaziavo tiksliai sutartu laiku ir viskas susikloste labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2006 02 20, 14:13)
O mes buvom uzsisake autobusiuka 4 menesiai pries vestuves is UAB "Transrevis". Likus menesiui iki vestuviu paskambinom, nes norejom apziureti autobusiuka, tai is pradziu sekretore pradejo aiskinti, kad autobusiukas sudauzytas ir kad jie mums jo nebenuomos, mazdaug "jus neisivaizduojate i kokia avarija papuole ir tt." blink.gif . Kazkaip nepatikejom mes ta ju versija ir vyras nuvaziavo i ju aikstele paziureti, o ten stovi musu norimas autobusiukas kaip naujas  g.gif . Pradejo aiskintis, paskambino buhalterei, po to komercijos direktoriui, tai vienas uz kita grazesnes istorijas pasakojo, kaip didelis krovininis automobilis rezesi i ta autobusiuka ir tt. Kakaip nesitikejom, kad suauge zmones taip issijuose ir isradingai istorijas kuria, o kai vyras pasake, kad stovi salia neva "sudauzyto" autobusiuko tai padedavo rageli, mazdaug "nieko nezinau, man taip pasakojo". Galu gale pavyko atsiimti avansa ir gerai, kad likus menesiui iki vestuviu, o ne paskutine diena suzinojom, kad negausim uzsisakyto autobusiuko.
Uz tai labai dekoju UAB "Julturas" i kuriuos kreipemes su paskutine viltim gauti autobusiuka ne maziau kaip 14 zmoniu ir gavom, atvaziavo tiksliai sutartu laiku ir viskas susikloste labai gerai. thumbup.gif

mums ir taip sakė kad automobilis sudaužytas, pateko į tokią avariją, o kaip paskambinau į pagrindinį ofisą Vilniuj tai pasakė kad tvarkoj su ta mašinikė, tik kažkoks užsienietis ilgesniam laikui užsimanė jos, bet tai atsiprašau, o ką žmonių perspėti nereikia doh.gif
Atsakyti
As tai beabejo ejau aiskintis i ta Zeigos salona ka man ten jie pridirbo doh.gif Ir dar apsidziaugiau kad daug klientu tuo metu salone buvo tai maniau isresiu as jum dabar visa tiesa garsiai kad kitos paneles girdetu ir begtu neatsisukdamos Bet uzgiedojo ta pacia iprasta dainele kad dar niekad tokio ivikio nebuvo ir ju kokybe auksciausio lygio,kad atseit as cia pati nezinau ko noriu ir sumasciu tas"nesamones"tam kad jie man grazintu pinigus ir suknele gautusi uz dyka!!!!!!!!bet sakau man ne pinigu gaila o dienos kurios jau nesugrazinsiu ir nieko nepakeisiu....ne ne panikes ,NIEKADA I "ZEIGA" ,NIEKADA!!!!!!!! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O dabar noriu labai savo pykti islieti ant firmos "Mano limuzinai" Taigi kaip jau anksciau rasiau, ketvirtadieni apziurejome limuzina sutareme del kainos dienos ir kad pirmadieni duodam avansa, tai pirmadieni buvo labai uzsiieme ir negalejo pasiimti pinigeliu, o vakar atvaziuoja ir neatsiveza jokios saskaitos, kad pinigai paiimti, jokios sutarties nieko sako duokit pinigus, mes esame patikima firma blink.gif ir nepavedinejam, aisku mes nedaveme ir isvareme, kad israsytu saskaita. Isvaziavo. Skambinam sakom irasykit i saskaita koks limuzinas, kiek vietu, kokia spalva, kad uztikrinti jog tikrai tokio dydzio atvaziuos reikiama diena. Po keliu minuciu skambina ir pareiskia, kad mes negalime taip irasyti, mes rasysime "transporto paslaugos", nu aisku mano brangusis pradejo irodineti, kad turi buti ivardinta koks limuzinas keliom valandom ir kuria diena. Tai tie lauzesi lauzesi ir is vis pareiske "mes atsisakome suteikti jums sia paslauga" bash.gif bash.gif gun_rifle.gif aggressive.gif Nu pyktis nerealus apeme kaip pasitiketi firma kuri saskaitoje raso transporto paslaugos, brangusis sako, tai gal jie vestuviu diena bulviu maisa mum atvez ir pareiks kad tai buvo transporto paslaugos
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 02 22, 07:46)
O dabar noriu labai savo pykti islieti ant firmos "Mano limuzinai" Taigi kaip jau anksciau rasiau, ketvirtadieni apziurejome limuzina sutareme del kainos dienos ir kad pirmadieni duodam avansa, tai pirmadieni buvo labai uzsiieme ir negalejo pasiimti pinigeliu, o vakar atvaziuoja ir neatsiveza jokios saskaitos, kad pinigai paiimti, jokios sutarties nieko  sako duokit pinigus, mes esame patikima firma  blink.gif  ir nepavedinejam, aisku mes nedaveme ir isvareme, kad israsytu saskaita. Isvaziavo. Skambinam sakom irasykit i saskaita koks limuzinas, kiek vietu, kokia spalva, kad uztikrinti jog tikrai tokio dydzio atvaziuos reikiama diena. Po keliu minuciu skambina ir pareiskia, kad mes negalime taip irasyti, mes rasysime "transporto paslaugos", nu aisku mano brangusis pradejo irodineti, kad turi buti ivardinta koks limuzinas keliom valandom ir kuria diena. Tai tie lauzesi lauzesi ir is vis pareiske "mes atsisakome suteikti jums sia paslauga"    bash.gif  bash.gif  gun_rifle.gif  aggressive.gif Nu pyktis nerealus apeme      kaip pasitiketi firma kuri saskaitoje raso transporto paslaugos, brangusis sako, tai gal jie vestuviu diena bulviu maisa mum atvez ir pareiks kad tai buvo transporto paslaugos

Jezus blink.gif tai jus dzhiaukites, kad dabar jums taip atsitiko, o ne likus porai dienu... tokius paslaugu teikejus tai shaudyti maza. gyveni ir stebiesi, kokiu nesveiku pasaulis pilnas - paprashai kvito, o tau sako - nieko negausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 02 22, 07:46)
O dabar noriu labai savo pykti islieti ant firmos "Mano limuzinai" Taigi kaip jau anksciau rasiau, ketvirtadieni apziurejome limuzina sutareme del kainos dienos ir kad pirmadieni duodam avansa, tai pirmadieni buvo labai uzsiieme ir negalejo pasiimti pinigeliu, o vakar atvaziuoja ir neatsiveza jokios saskaitos, kad pinigai paiimti, jokios sutarties nieko  sako duokit pinigus, mes esame patikima firma  blink.gif  ir nepavedinejam, aisku mes nedaveme ir isvareme, kad israsytu saskaita. Isvaziavo. Skambinam sakom irasykit i saskaita koks limuzinas, kiek vietu, kokia spalva, kad uztikrinti jog tikrai tokio dydzio atvaziuos reikiama diena. Po keliu minuciu skambina ir pareiskia, kad mes negalime taip irasyti, mes rasysime "transporto paslaugos", nu aisku mano brangusis pradejo irodineti, kad turi buti ivardinta koks limuzinas keliom valandom ir kuria diena. Tai tie lauzesi lauzesi ir is vis pareiske "mes atsisakome suteikti jums sia paslauga"    bash.gif  bash.gif  gun_rifle.gif  aggressive.gif Nu pyktis nerealus apeme      kaip pasitiketi firma kuri saskaitoje raso transporto paslaugos, brangusis sako, tai gal jie vestuviu diena bulviu maisa mum atvez ir pareiks kad tai buvo transporto paslaugos

gerai kad dabar juos išsiroš, o jei tiktai vestuvių diena jus būtų pavedę, kaip kad mums likus vos kelioms dienom
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 02 22, 17:13)
gerai kad dabar juos išsiroš, o jei tiktai vestuvių diena jus būtų pavedę, kaip kad mums likus vos kelioms dienom

man jau baisu verysad.gif norim rezervuotis limuzina bet kad tiek nesamoniu buna net baisu:/ tai kur tada geraiusiai limuzina nuomotis?
Atsakyti