QUOTE(Kosmeta @ 2005 10 02, 15:46)
Na mes irgi sventeme draugu vestuves Petrausku sodyboje...ir viskas man patiko tik isgerus gaiva jos vel atnesdavo, keite lekstes,o ir maisto tikrai uzteko....labai skanu buvo...
Sveiki,
Mes taip pat šventėm vestuves Petrauskų sodyboje..Ir aš galvoju kad kartais geriau neskaityti blogų atsiliepimų, nes jie labai subjektyvūs.. Ką sureikšmina vieni, kitiems tai nėra gyvybiškai svarbu..
Buvau irgi paskaičius, kad ten smirda, blogai sutvarkyta... bet nieko panašaus nebuvo.. O šeimininkė tikrai viskuo rūpinosi, ir gaivą pilstė O ir aplinka gražiai sutvarkyta. Maisto net per daug buvo.
Vienintelis ten trūkumas, kad dušų mažoka, bet kažkaip nieks nesiskundė del to..
Galvoju, kad jei jau apsisprendi kur darysi savo šventę, sumoki užstatą, tai jau nereikia tada jokių atsiliepimų skaityti, nes gali susigadinti šventė dar neprasidėjus
na jums pasiseke, o mums ne, nes pvz mano mamai nekokia svente buvo per tuos lakstymus, galbut tai ir nera gyvybiskai svarbu, bet apie tai, kad nebus nei aptarnaujanciu zmoniu turejo pasakyti is anksto, mes be jokiu priekaistu butume nusisamde barmena...
aplinka ash ir nesiskundziau, bet kai dingsta daiktai....
na nesvarbu:) dziaugiusiu kad jums viskas tiko ir patiko