ai del alkavos tai as irgi galiu kai ka pasakyt, mes torta issirinkom is nuotraukos, bet spalva kita prasem uzdet, bet spekit, ar uzdejo?
Bet as nuotaikos nesigadinau sau, man dzin tas tortas buvo
mes alkavos jau atsikandom, net mintis nekilo aps juos uzsakyti. emem is bijolos ir likom patenkinti. ir papuosta graziai, ir laiku paruosta buvo. uz 4kg vetuvini torta 80lt mokejom. bent jau taip mama pasake, nes ji vaziavo atsiimti.
na, per mano svente nieko blogo lyg ir nenutiko. man viskas buvo geria, o mano mama rado prie ko prisikabinti. na, ji daugiau demesio tam skyre nei as. as tik dziaugiaus ir viskas.
nuotaika man sugadino tik kirpeja, kuri visa valanda velavo cia jau toks jos budas, bet lyg ir susitarusios buvom, kad ji taip nepadarys. na, pasimokiau, sukuosenos pas ja darytis kokiam baliui neisiu, tik kirptis.
keliaujant per sukneliu nuomas, man bloga ispudi paliko Zeiga, nors kitom atvriksciai- labai patiko. man tai nepatiko, nes aptarnavimas lygus 0 buvo, ateinu, mane pasodina katalogu ziuret, o pacios valanda laiko savo reikalus tvarko- auskarus renkasi paskui, kai galu gale amne prisimine ir paklause, ko as noriu, o man papasakojus, eme nesti sukneles. tik nese visai ne tokias, kokiu norejau. prasiau baltos, bet petneseliu, puostos kristalais. atnese su petneselem su raudonom didziulem gelem. sako, cia ta pati kur LNK aklos vestuves reklamoj buvo. sakau, man nepatinka, kitokios noriu, tai ne, liepe vilktis, mazdaug mes geriau suprantam. tada pasake, kad per anksti atejau, sako ateik kai liks 1 men iki vestuviu. o iseinant nustebusiu balsu paklause kodel nepalieku zustato, nors as nieko neissirinkau!!!!! plius man nepatiko aplinka pas juos, kazkaip nelabai svaru atrode, vietos labai mazai, sukneles netvarlingai sukabintos, o vestuvines isvis kazkur pasleptos. tokia mano patirtis. kitom kiek zinau, ten geriau sekesi.
na, per mano svente nieko blogo lyg ir nenutiko. man viskas buvo geria, o mano mama rado prie ko prisikabinti. na, ji daugiau demesio tam skyre nei as. as tik dziaugiaus ir viskas.
nuotaika man sugadino tik kirpeja, kuri visa valanda velavo cia jau toks jos budas, bet lyg ir susitarusios buvom, kad ji taip nepadarys. na, pasimokiau, sukuosenos pas ja darytis kokiam baliui neisiu, tik kirptis.
keliaujant per sukneliu nuomas, man bloga ispudi paliko Zeiga, nors kitom atvriksciai- labai patiko. man tai nepatiko, nes aptarnavimas lygus 0 buvo, ateinu, mane pasodina katalogu ziuret, o pacios valanda laiko savo reikalus tvarko- auskarus renkasi paskui, kai galu gale amne prisimine ir paklause, ko as noriu, o man papasakojus, eme nesti sukneles. tik nese visai ne tokias, kokiu norejau. prasiau baltos, bet petneseliu, puostos kristalais. atnese su petneselem su raudonom didziulem gelem. sako, cia ta pati kur LNK aklos vestuves reklamoj buvo. sakau, man nepatinka, kitokios noriu, tai ne, liepe vilktis, mazdaug mes geriau suprantam. tada pasake, kad per anksti atejau, sako ateik kai liks 1 men iki vestuviu. o iseinant nustebusiu balsu paklause kodel nepalieku zustato, nors as nieko neissirinkau!!!!! plius man nepatiko aplinka pas juos, kazkaip nelabai svaru atrode, vietos labai mazai, sukneles netvarlingai sukabintos, o vestuvines isvis kazkur pasleptos. tokia mano patirtis. kitom kiek zinau, ten geriau sekesi.
ir aš noriu parašyti, kaip mūsų vos 'neapgavo'.
ateinam tuoktis į bažnyčia (veiksmas Vilniuj), norim užpildyt visokius bažnytinius dokumentus. laukiam, laukiam, o kunigo Nėėraa. kur kunigas gyvena nežinau, viskas užrakinta, bažnyčia tuščia, nėra nei ko paklausti.
rankos ir kojos dreba, ašaros jau tuoj, tuoj...
bet galų gale pamatėm kažkokį bažnyčios darbuotoją, tai jis skubiai išlėkė ieškot kunigo. ir ačiū Dievui, tikriausiai ir jis mums padėjo, kunigėlis atsirado. pasirodo, pamiršęs žmogus buvo. gerai, kad kur nebuvo išvažiavęs... tai būtų tekę ir toliau 'susimetus' nuodėmėj gyvent.
ateinam tuoktis į bažnyčia (veiksmas Vilniuj), norim užpildyt visokius bažnytinius dokumentus. laukiam, laukiam, o kunigo Nėėraa. kur kunigas gyvena nežinau, viskas užrakinta, bažnyčia tuščia, nėra nei ko paklausti.
rankos ir kojos dreba, ašaros jau tuoj, tuoj...
bet galų gale pamatėm kažkokį bažnyčios darbuotoją, tai jis skubiai išlėkė ieškot kunigo. ir ačiū Dievui, tikriausiai ir jis mums padėjo, kunigėlis atsirado. pasirodo, pamiršęs žmogus buvo. gerai, kad kur nebuvo išvažiavęs... tai būtų tekę ir toliau 'susimetus' nuodėmėj gyvent.
Na, negi niekas nieko nežinot ???
Tik įėjus į Rotušę (Kaunas) įvedė į tokį mažą kambarėlį ir pradėjo "kišt" savo nuotraukas. Tipo padarysim kaip pasirašot, kaip uždedat žiedus ir t.t. Ant karštų daug ką ir pagauna. Už tas nuotraukas reik sumokėt apie 80 litų, o juk savi forografai nufotkina tas pačias akimirkas. Taip, kad nepasiduokit
musu vestruves vyko praeita rugseji. Tai galiu parekomenduoti torta uzsakineti bijoloje (kovo 11-osios gatve). Gali tartis ir del isvaizdos ir del formos ir apskritai labai lanksti firma + i vieta veza, o jei baliavoji toli uz miesto, tai labai aktualu. O pacios vestuves vyko Bilvinu sodyboje (uz vilkijos) mokejiom irgi ~80 litu, bet viskas vyko labai sklandziai, o dar plius kokie ceburekai ish ryto..... Seimininkai liuks, maistas liuks. Zodziu jei kaz aktualu - rekomenduoju.
Na, tai paprasčiausia būtų, kad kokia nors kavinė paruoštų ir maistą, ir jį pristatytų į vietą kartu su stalais, kėdėm ir stalo įrankiais Nes, manau, kad kažkokie paruošiamieji darbai vis tiek vyks toje pačioje vietoje, kur vyks balius, stalas vis tiek juk turės būti serviruojamas, patiekalai dėliojami į indus ir puošiami ir t.t. Tai jei kokia perkraustymo firma tik atvežtų mišrainių bliūdus, gal nelabai...
Mes užsakinėjom tortą "Mažojoj ragainėj". Šiaip didelių priekaištų neturėčiau, tik... Vienas dalykas, kad užsisakėm su kreminės spalvos rožėm, sakė, iš baltojo šokolado. Parodė, kad bus oranžinės (ne "kreminės", bent jau kaip aš suprantu "kreminę"...) spalvos. Aš labai apsidžiaugiau, nes mano puokštė turėjo būti oranžinė, o kai atvežė - na taip, spalva "kreminė", t.y., nevisiškai balta, bet ne oranžinė, kaip man žadėjo...
O kitas dalykas, kad mums davė vairuotojo, kuris gali nuvežti tortą į kavinę, telefoną, tik nepasakė, kada su juo tartis. Per visus rūpesčius taip ir nepaskambinom pasitikslinti, nors buvau prisiminusi (ech, tie rūpesčiai...). Vestuvių rytą išaiškėjo, kad tortą turėsim vežtis patys, nes su vairuotoju reikėjo tartis iš anksto... Aišku, nedidelė bėda, tik teko per savo vestuves užuot fotografavusis laužyti galvas, kas iš svečių galėtų atvežti tortą...
O dar buvo muzikantai... Jų konktaktų nepasakysiu, nes tarėsi vyras, o ne aš. Žodžiu, aš norėjau, kad grotų liaudišką muziką - tipo polkas ir pan., o ne "a la Cicino dainas". Buvom jų ir paklausyti - liaudišką muziką tikrai gerai grojo. Tai ir užsisakėm... O per vestuves vos nenugriuvau, kai išgirdau grynai vestuvinę muziką... Bet ne liaudišką... Šiaip būtų nieko... Jei būčiau žinojusi, kad bus tokia muzika... Bet juk buvau nusiteikusi visai kitokiai...
O kitas dalykas, kad mums davė vairuotojo, kuris gali nuvežti tortą į kavinę, telefoną, tik nepasakė, kada su juo tartis. Per visus rūpesčius taip ir nepaskambinom pasitikslinti, nors buvau prisiminusi (ech, tie rūpesčiai...). Vestuvių rytą išaiškėjo, kad tortą turėsim vežtis patys, nes su vairuotoju reikėjo tartis iš anksto... Aišku, nedidelė bėda, tik teko per savo vestuves užuot fotografavusis laužyti galvas, kas iš svečių galėtų atvežti tortą...
O dar buvo muzikantai... Jų konktaktų nepasakysiu, nes tarėsi vyras, o ne aš. Žodžiu, aš norėjau, kad grotų liaudišką muziką - tipo polkas ir pan., o ne "a la Cicino dainas". Buvom jų ir paklausyti - liaudišką muziką tikrai gerai grojo. Tai ir užsisakėm... O per vestuves vos nenugriuvau, kai išgirdau grynai vestuvinę muziką... Bet ne liaudišką... Šiaip būtų nieko... Jei būčiau žinojusi, kad bus tokia muzika... Bet juk buvau nusiteikusi visai kitokiai...
QUOTE (sesuo @ 2004 07 30, 14:06) |
Tik įėjus į Rotušę (Kaunas) įvedė į tokį mažą kambarėlį ir pradėjo "kišt" savo nuotraukas. Tipo padarysim kaip pasirašot, kaip uždedat žiedus ir t.t. Ant karštų daug ką ir pagauna. Už tas nuotraukas reik sumokėt apie 80 litų, o juk savi forografai nufotkina tas pačias akimirkas. Taip, kad nepasiduokit |
O cia tai zinok reikia neapsigauti, nes saleje jie taip apsvietima sureguliuoja,kad ir su gera aparatura savam fotografui nuotrauku gera kokybe praktiskai neimanoma padaryti. Ju nuotraukos gaunas fantastisko ryskumo ir spalvu,o vat savo pas ka maciau,isvis prastos...Tad tikrai nesigailiu mokejus taip brangiai.
QUOTE (kava @ 2004 07 30, 13:56) |
Na, tai paprasčiausia būtų, kad kokia nors kavinė paruoštų ir maistą, ir jį pristatytų į vietą kartu su stalais, kėdėm ir stalo įrankiais Nes, manau, kad kažkokie paruošiamieji darbai vis tiek vyks toje pačioje vietoje, kur vyks balius, stalas vis tiek juk turės būti serviruojamas, patiekalai dėliojami į indus ir puošiami ir t.t. Tai jei kokia perkraustymo firma tik atvežtų mišrainių bliūdus, gal nelabai... |
Pasiieskok per informacija kas uzsiima "isvaziuojamaisiais fursetais"( taip vadinasi).Jie pasirupina viskuo-maisto paruosimu, serviravimu ,savo indus duoda ir pan. O del stalu ir kedziu tai nezinau, nes neteko susidurti. Gal jie ir tuo pasirupintu. Nezinau kaip vilniuje, bet Kaune tai yra bent 6-7( tiek radau) firmu