QUOTE(deine @ 2005 08 04, 10:18)
Man nepasiseke su suknele, kadangi as is Anglijos grizaus tik likus savaitei iki mano vestuviu, mano suknele buvo uzsakyta pries puse metu!-O gi atvziuoju-sijonas nuostabus, net grazesnis nei tikejaus...o gorsetas toks nunesiotas-baisu...
Jos man siuna nauja-kaina kyla 400, o gorsetas neaisku koks bus....gal ir graziai butu padare, bet kai butu parode diena pries vestuves-ir jis baisus ka as buciau darius...????
Taigi i asaras....ir per visus salonus....-ieskot kitos-visi ziuri kaip i durne -kaip sako, tu savaitei likus ieskai?-
bet viskas baigesi gerai...radom balta suknele ir dejom raudonas geles...nes maniske turejo but raudona su baltu...
Tai va kaip....
Jos man siuna nauja-kaina kyla 400, o gorsetas neaisku koks bus....gal ir graziai butu padare, bet kai butu parode diena pries vestuves-ir jis baisus ka as buciau darius...????
Taigi i asaras....ir per visus salonus....-ieskot kitos-visi ziuri kaip i durne -kaip sako, tu savaitei likus ieskai?-
bet viskas baigesi gerai...radom balta suknele ir dejom raudonas geles...nes maniske turejo but raudona su baltu...
Tai va kaip....
nu man irgi baisu pradeda darytis pasiklausius kaip buna. O as dar tokia kad labai supykstu jei kas ne taip gaunas.
Beje, ir as zadu nomuotis sukne pries puse metu, tai gal net neverta tada?