Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(deine @ 2005 08 04, 10:18)
Man nepasiseke su suknele, kadangi as is Anglijos grizaus tik likus savaitei iki mano vestuviu, mano suknele buvo uzsakyta pries puse metu!-O gi atvziuoju-sijonas nuostabus, net grazesnis nei tikejaus...o gorsetas toks nunesiotas-baisu...
Jos man siuna nauja-kaina kyla 400, o gorsetas neaisku koks bus....gal ir graziai butu padare, bet kai butu parode diena pries vestuves-ir jis baisus ka as buciau darius...????
Taigi i asaras....ir per visus salonus....-ieskot kitos-visi ziuri kaip i durne cry.gif  cry.gif  cry.gif -kaip sako, tu savaitei likus ieskai?-
bet viskas baigesi gerai...radom balta suknele ir dejom raudonas geles...nes maniske turejo but raudona su baltu...
Tai va kaip....

nu man irgi baisu pradeda darytis pasiklausius kaip buna. O as dar tokia kad labai supykstu jei kas ne taip gaunas.
Beje, ir as zadu nomuotis sukne pries puse metu, tai gal net neverta tada?
Atsakyti
Visi giria salona "Jos Kaprizai" Kaune, bet as siek tiek nusiskundimu turiu del ju. Nors pusesere - jaunaja susukavo labai graziai, bet galejo iskliti dideliu problemu. Na jaunoji uzsiregitravo ten makiazui ir sukuosenai. O kadangi as nelabai zinojau kur kreiptis makiazui, tai pusesere (jaunoji) man irgi ten pasiule uzsirasyti. Tai pasukau, susitariau, reikiamai dienai ir valandai. Na o jaunoji, kaip ka nujausdama, sako reik paskambint ir tikrai pasiziuret ar viskas laiku uzregistruota, nes sako kaip uzrasinejo i kyga, tai gale sasiuvinio uzrase ir viskas. Na ir aisku, paskambinu as ten, pasitikrinti, o pasirodo, ji tik sukuosenai uzrasyta, o mano makiazas kitai dienai uzrasytas. Na o dar tokia beda, kad tik viena makiaziste dirba, o pasiruosusioms abiem tuo paciu laiku buti reikia. Na tai ka, aisku as jaunajai uzleidau vieta...o pati gan labai faina makiaza pasidariau salone Alpetri, va...
Atsakyti
Sveikutes;)
na ash siokiu tokiu nusiskundimu turiu ''Petrausku sodybai'' Kulautuvoje, galbut cia tik smulkmenos, bet man tas labai nepatiko.
Visu pirma musu nieks neperspejo, kad aptarnavimas bus tik gan pusetinas ir kad seimininkes atnes tik karsta ant stalu, o gaiva, gerimus ir t.t. turejom nesiotis patys, tiksliau mano mama, nes tik ji zinojo kur viskas padeta, be to juk sveciu neprasysi kad panesiotu:( tai vat, seimininkai mums psake kad nebus gaivos tai mes nupirkome sirupu kaip buvo patarta, bet vos tik isgerus po asoti gaivos juose atsirado pirktos sulttys nors jos buvo skirtos tik kokteiliams... vyno niekas neatidare ir gerimu nenesiojo, ta dare mano mama. 24 val leidom lauke, taigi gerimus ir taures nesiojo ir pilste pabroliai ( gerai, kad vienas is ju barmenas rolleyes.gif ) nes seimininkes nuejo miegoti... 23 val doh.gif
negana to... ryte musu laukia siurprizas, kad dingo 14 tauriu g.gif pavaikscioje po kiemeli pamatome, kad nera ir musu pirktu fakelu, kurie nakti buvo uzdegti unsure.gif Musu vestuvese buvo manojo sesuo su mazaja tai jie issinuomavo Kulautuvoje kambareli, kad vaikui ramiau butu..taigis vis tekdavo eiti mazaja maitinti, na ir apie 1-2 nakties sesuo su Uosviu ejo mazosios ziureti ir ''sutiko'' kelis vaikinukus 14-16 metu tipo ieskancius ''prisirukyti'', manau, kad jie ir pasidarbavo su tauremis ir fakelais:(
siaip del viso kito negaliu skustis, maistas gan geras, nors buvo vasara ir valgymo kaip ir dug nebuvo, bet maisto neliko kas keista... na bet cia ne beda manau blush2.gif
iskart po vestuviu mes isvykome i kelione, tai tos sodybos seimininkas skambino mano mamai, atseit kaip del tu tauriu, ji sake aiskintis su mumis, na bet mes skambucio nesulaukem...
manau toj sodyboj minusas yra tas kas mazdaug 23 val nelieka jokio atsakingo asmens, turi perspeti, kad nera kas nesioja gerimus, taigi tektu samdytis atskirai barmena... ir tvora pacioje sodyboje aukstesne nei aplink ja...

Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2004 08 15, 09:18)
Sveiki,

Gal gali parasyti nors viena, kuri turejo "liuks" muzikantus ?
Nes net plaukai siausiasi smile.gif ..

pas mus buvo puikus muzikantai!!!! thumbup.gif per pastaruosius metus buvau dar dvejose vestuvese, bet jie niekam neprilygo ir muzika ir dainavimas ir vedimas thumbup.gif
jie ''Du pasaliniai'' is Kazlu Rudos. patikekit tikrai liuksiski 4u.gif
Atsakyti
Na pas mane lyg tais viskas praėjo sklandžiai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2004 08 15, 10:18)
Sveiki,

Pas mus tokie buvo. Tiek mums, tiek visiems mūsų svečiams jie laaabai patiko thumbup.gif . Nenusidainavo, nenusišnekėjo. Repertuarą super parinko... Likom labai patenkinti, o jų muzika buvo dar šaunesnė, negu tikėjomes. Tiesa, jie nemažai iš Rondo ir Hiperbolės stiliaus dainavo, užsienietiškų taip pat, žinoma. Ir labai fainai pagrindinis atlikėjas džazuoja sainų pabaigoje. Žodžiu, visi mūsų svečiai sakė, kad muzikantai tikrai užsirekomendavo, ir, esant reikalui, tikrai į juos liaudis kreipsis wink.gif.
Atsakyti
kontaktus prasyciau
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 09 28, 20:55)
Pas mus tokie buvo. Tiek mums, tiek visiems mūsų svečiams jie laaabai patiko  thumbup.gif . Nenusidainavo, nenusišnekėjo. Repertuarą super parinko... Likom labai patenkinti, o jų muzika buvo dar šaunesnė, negu tikėjomes. Tiesa, jie nemažai iš Rondo ir Hiperbolės stiliaus dainavo, užsienietiškų taip pat, žinoma. Ir labai fainai pagrindinis atlikėjas džazuoja sainų pabaigoje. Žodžiu, visi mūsų svečiai sakė, kad muzikantai tikrai užsirekomendavo, ir, esant reikalui, tikrai į juos liaudis kreipsis wink.gif.

na jei jau taip gyri, tai gal tada kontaktus galima butu?
aciu! 4u.gif
Atsakyti
[quote=Indrushka,2005 09 24, 13:52]
Sveikutes;)
na ash siokiu tokiu nusiskundimu turiu ''Petrausku sodybai'' Kulautuvoje, galbut cia tik smulkmenos, bet man tas labai nepatiko.

Sveiki,

Mes taip pat šventėm vestuves Petrauskų sodyboje..Ir aš galvoju kad kartais geriau neskaityti blogų atsiliepimų, nes jie labai subjektyvūs.. Ką sureikšmina vieni, kitiems tai nėra gyvybiškai svarbu..
Buvau irgi paskaičius, kad ten smirda, blogai sutvarkyta... bet nieko panašaus nebuvo.. O šeimininkė tikrai viskuo rūpinosi, ir gaivą pilstė smile.gif O ir aplinka gražiai sutvarkyta. Maisto net per daug buvo.
Vienintelis ten trūkumas, kad dušų mažoka, bet kažkaip nieks nesiskundė del to..
Galvoju, kad jei jau apsisprendi kur darysi savo šventę, sumoki užstatą, tai jau nereikia tada jokių atsiliepimų skaityti, nes gali susigadinti šventė dar neprasidėjus ax.gif
Atsakyti
Na mes irgi sventeme draugu vestuves Petrausku sodyboje...ir viskas man patiko smile.gif tik isgerus gaiva jos vel atnesdavo, keite lekstes,o ir maisto tikrai uzteko....labai skanu buvo...
Atsakyti
o del sodybu, tai as manau, kaip kam papuola, musu sodyboj, kai ieskojom irgi nebuvom girdeje, jokiu blogu atiliepimu apart to, kad maistas ne visiems patinka, bet tai nuo kiekvieno skonio. o kad surugusias misraines gali paduot, tai nei is vieno negirdejom ir matyt buvom pirmieji kuriems taip padare, tikiuosi ir paskutiniai.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2004 08 15, 09:18)
Sveiki,

Pas mus vestuvėse irgi buvo "liuks" muzikantai, tiesa šiek tiek brangoki, bet nesigailėjom nei lito dėl jų. Labai taktiški, niekieno neverčia sakyti jokių kalbų, jei nenori, dainų repertuaras labai geras, nebuvo nei vienos dainos, kuri nepatiktų, labai gražiai padainavo per dvyliktą valandą, kai tortą pajaustėm thumbup.gif thumbup.gif . Nu viskas patiko. Jie yra iš Panevėžio, tryse. Jei reikės kontaktų, galėsiu parašyti...
Atsakyti