Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(Ugneo @ 2005 07 29, 09:10)
Na ir pasiskaiciau as cia apie "Okeanides" salona. Pati as is jo pries dvi savaites nuomavausi sau vestuvine suknele. Gerai, kad Jus man isaiskinote kur dingo ta mano sutartele nuomos. O as jau save kaltinau, kad susirgau po vedybu bobuciu liga (amnezija) ir sugebu paslepti daiktus taip, kad pati ju nerandu.  biggrin.gif 
Kadangi mano vestuviu diena siek tiek lynojo, tai as irgi issiteplinau sukneles apacia ir baliaus pabaigoje jauciausi - Murze no 1. Bet del to nepergyvenau, nes pagal sutarti man reikejo ja suplesyt, pradegint arba vasku istepti - tada butu taikomos "ypatingos baudos". Suplesyt ir pradeginti - nepasitaike, bet uzteko vieninteles zvakes pasitaikiusios per vestuves - ir sugebejau uzsipilti vasko.  doh.gif  Tad susigadinau tik nuotaika i vestuviu pabaiga.  unsure.gif  Bet kai nunesem pirmadieni suknele abu su vyru i nuomos salona, tai apziurejo, bet ar nepamate to vasko ar kas, bet nieko nesake ta panike. Atidave uzstata (150Lt) ir grazaus vedybinio gyvenimo palinkejo. Beje mes ta vaska nugramdem, bet liko tokios demeles pacioje medziagoje. Beje, kazkur rasiau, kad tik parsivesta suknele is nuomos apziurejau ir radau kai kur audinio "nubrozdinimu" ir juodu taskeliu. Gerai, kad nesu smulkmeniska, tad taip labai neemiau i sirdi. Beje, tik as viena ir pastebejau tuos "netobulumus" sukneles. Visi sake, kad as jau labai labai graziai su ja atrodau..  ax.gif

QUOTE(Helianta @ 2005 07 29, 16:32)
Aš irgi "Okeanidėje" nuomojuosi suknelę. Nors čia visokių atsiliepimų apie ją yra, bet nusiteikusi optimistiškai ir tikiu, kad viskas bus gerai. Suknelės pas juos tą patį rytą važiuosiu, kad mane aprengtų ir nereiktų mamai ar sesei drebančiom rankom varstyti nugaros ax.gif
Dėl sutarties: tikrai pasirašo, turiu savo egzempliorių ir tikrai niekam negrąžinsiu.

mano suknelė irgi buvo iš "Okeanidės" ir galiu pasakyti tik gražius žodžius apie šią nuomą. Aptarnavimas buvo super, labai maloniai, labai gražiai, tiksliai atsižvelgė į tai ko noriu aš ir kokią sumą galiu išleisti. Suknelę išsinuomavau tikrai brangią, bet tos kainos ji buvo verta. Buvau pamokyta, kaip žiūrėti ar suknelė nauja. Mokėjau didelę sumą tik tam, kad aš bučiau pirmoji ją pasivilkus. Ir buvau. Pritaikė ją man kaip reikiant, kur reikia pasiaurino, patrumpino thumbup.gif Gavau naujus papuošalus, naują nuomatą. Nors nenorėjom imti švarkelio, skėčio, šalio, viską davė. Sakė, jei nesidėsiu, gal bent foto papozuosiu. Tiesa, leido nufilmuoti, kaip mane "meruoja" ir aš staipausi prieš veidrodį. Atvažiavus suknelės pasiimti, ji buvo visa parodyta, viskas prie mano akių sudėta ir supakuota. Sutartėlės iš manęs nepaėmė, ant savo ir mano egzemplioriaus užsirašė, kiek palikau avanso. Kai po vestuvių atodavėm suknelę, pasakė, kad tokios švarios dar nebuvo atgavę.
Ten pat sukneles nuomavo ir mano pamergės. Visom padarė nuolaidas, suknelės irgi buvo puikiai pritaikytos ir sutvarkytos. Aš tam salonui neturiu jokių priekaištų.
Per vestuves mum nuotakos nesugadino tik du dalykai - suknelės nuoma ir bažnyčia.
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 08 02, 20:17)
Per musu vestuves viskas buvo ciki isskirus tortus..... ten tai  doh.gif  siaubiakas maza to kad tortai pavelavo,mes turejome uztrukti amtoje kad tik tortai atvaziuoti panksciau uz mus doh.gif  nei vienas tortas nebuvo panasus i ta kurius uzsakinejome schmoll.gif mna galvoju,gal jie bus skanus,nors kazkiek tai kompensuos ju bjauru vaizda.Bet labai jau klydau,ju negalima buvo valgyt,tokios slykstynes nei karto gyvenime nebuvau ragavus ir visa nuotaika mums sugadino "proginiai tortai"  doh.gif  niekada gyvenime nieko ten neuzsakynesiu schmoll.gif

Mus taip pat "priginiai tortai" laaaaabai pavede. Mes ten buvome uzsisake tris tortus ir visi buvo tragiski, neskanus. O atveze jau kai pradejom ieskoti, ir su visais pyksciais be papuosimu. Mano tortas turejo buti papuostas statulele ir gyvomis gelemis, o kai atveze i torta buvo ismeigta nudziuvusi saka. Kiti tortai net nebuvo panasus i tuos kuriuos uzsisakinejom. Zodziu buvo baisu ir labai geda pries visus svecius. Daugiau kojos ten nekelsiu schmoll.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
sad.gif
Sveiki,
rengiau dukros vestuves "Acappella" restorane/viesbutyje (Dariaus ir Gireno gatveje Vilniuje).
Vestuviu vakaras buvo geras, bet ...

Bet buvome apgauti:
1. Buvo tartasi arbatos palikti 15% nuo maisto sumos, bet priskaiciavo 20% nuo visos bendros sumos (maista+gyvenimas viesbutyje+aptarnavimas) doh.gif
2. Per visa vakara "buvo isgerta 150 pudeliu arbatos ir kavos", bet paklausinejus zmoniu, kuriu buvo 33, kad dauguma isgere daugiausia po 2 puodelius. Jei dalinti 150/33 gaunasi ant zmogaus po mazdaug 5 puodelius !!!!!!!
3. Ponios sugadino aukstakulnius batelius i nesutvarkytas grindis, o kaina buvo imama vos ne kaip uz 5 zvaigzduciu restorana/viesbuti.
4. Be mano zinios buvo atnesti patys brangiausi 7 buteliai vyno, nors gerimus buvo leista naudoti savo atveztinius.

Rezultate teko sumoketi brangiau visu 1000 litu negu buvo susitarta. Kai ieskai pigiau ir geriau, gaunasi kaip visada ... verysad.gif
Atsakyti
man irgi buvo biski problemyciu su suknele ax.gif na,turejo ja truputi patrimpinti ir susiaurinti sijona,bet to nepadare ax.gif nieko tokio baisau nebuvo,tik sijonas biskuti sukosi ratu aplink mane ir labai jau myniau as ir kas salia menes ejo ant suknios,bet kadangi vestuves buvo ziema-tai sukne neissipurvino, tik paplyso tiulius truputi,bet salone nieko nesake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyyyyle @ 2005 08 19, 08:37)
Mus taip pat "priginiai tortai" laaaaabai pavede. Mes ten buvome uzsisake tris tortus ir visi buvo tragiski, neskanus. O atveze jau kai pradejom ieskoti, ir su visais pyksciais be papuosimu. Mano tortas turejo buti papuostas statulele ir gyvomis gelemis, o kai atveze i torta buvo ismeigta nudziuvusi saka. Kiti tortai net nebuvo panasus i tuos kuriuos uzsisakinejom. Zodziu buvo baisu ir labai geda pries visus svecius. Daugiau kojos ten nekelsiu schmoll.gif  gun_bandana.gif

o galvojau čia mums vieniems taip, pasirodo ne. Mūsų tortai irgi buvo visiškai nepanašųs į tuos kuriuos užsisakėm. Jaunųjų tortas turėjo būti su gyvom kreminėm rožėm, nu toks labai gražus, o atvežė, viršus su kreminėm, o visos kitos nudžiūvusios bordinės, o mamos turėjo būt su svyrančia smulkių gėlyčių puokšte, o buvo su tom pačiom baisiom bordinėm rožėm.
Maža to buvo visi sutrūkę.
Apie skonį visai patylėsiu, kažkokie guminiai, žodžiu nesuprasi.
Ir beje taip pat atvežė pavėluotai, visa laimė kad ir mes vėlavome, žodžiu mes valandą veėlavom, o jie tortus prieš 15 min. atvežė.

Bet žinot ką, ne ant tų užsirovė kaip sakoma, gržint turėjo iki paskutinio cento, ką sumokėjome, o kai teismu pagrasinom, tai veidelis tos direktorienės nejuokais pasikeitė doh.gif
Iš pradžių u nosies vedžiojo, tipo pervesim į sąskaitą, bet kai nepervedė visą savaitę, tada vytas nuvažiavo ir grynais pareikalavo, ir kaip mat grąžino.
SIŪLAU IR VISIEMS KITIEMS NUSVILUSIEMS NUO PROGINIŲ TORTŲ IŠKOTI TIESOS. NES JEI TYLĖSIT TAI TIE ŠIKNIAI IR PELNYSIS IŠ TO.
Atsakyti
Tai tie proginiai tortai visus tik ir mulkina bash.gif bash.gif nes ir mums atveze tokius tortus kad i juos ziuret negalejom,o ir atveze ne 2 val o apie 6 kai mes turejome atvaziuot,o skonis tai isvis doh.gif niekada gyvenime neuzsakinekit tortu proginiuose tortuose
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau patarti nesikreipti jaunamartėms į gėlių saloną SANTINI, Chemijos pr. 2, Kaune (prie Girstučio).

Apie situaciją parašiau Bitės forume - Kiek kainavo Tavo vestuves, bet čia pasikartosiu:

|2005.09.06| mergyte23 rašė:
dar siulau savo florista ,tikrai fainas bachuriukas visom prasmem,galima su juo tartis del nuolaidos,visus jusu pageidavimus igyvendins ir dar patars is patirties..dave daug zurnalu pavartyti su geliu kompozicijom ir puokstem,bet visada pasakydavo kuri geriausia,nes viska derino prie aprangos ir kt.Visos puokstes buvo padarytos is svieziu geliu,tai laike ilgiau nei 2savaites.FLORISTAS: Mindaugas,is kauno,tel. nr.861798296,jeigu ka ji galima rasti Chemijos g.2,geliu namai SANTINI

|2005.09.06| xxJolantaxx rašė:
O šis rekomenduotas floristas man nelabai patiko Vis siūlė tokias puokštes, kurios vestuvėse, mano nuomone, nuotakoms ne visai tinka (tokių puokščių normaliai mesti pamergėms negali: rankinukas, aguonos formos, ilgas kietas trikampis). Palikom užstatą ir suabejojau, ar iš tikro jo noriu. Po kelių dienų nuėjom pasiteirauti apie užsakymą, rodos viską prisiminė, todėl nusiraminau ir užsakymo vietos nekeičiau. Sutarėm, kad užsakymą pristatys į namus

Po kelių dienų nuvažiavom dar užsakyti vainiko plukdymui, patarė ant vainikėlio daugiau žvakučių priklijuoti (~40 vnt), už žvakutes kainą skaičiavo papildomai.

Kelias dienas prieš vestuves nuvykom su sese likusius pinigus atiduoti ir dar žiedlapių užsakyti. Susitikrinom, ar tikrai visą užsakymą turi. Tą vakarą jis pranešė, kad į namus pristatyti negalės, nes daug užsakymų turi. Sutarėme, kad atvažiuos mano brolis paimti visko apie 8 val ryto (nes 10 jau rotušėje turime būti).

Vestuvių rytą brolis iš floristikos salono skambina ir praneša, kad vainikas nepadarytas, bus tik 10 val. Aš mažam šoke. Tai sutarė, kad vainiką pristatys tiesiai į rotušę. Vainiką pristatė į Rotušę, tačiau ant jo žvakučių buvo tikrai dvigubai mažiau ir darytas buvo paskubomis - baisiai didžiulis

Pirslienes, mamos ir pamergyciu puokstes padare gerai, bet jaunosios - nelabai Prašiau, kad spalvinė gama būtų balta su šviesiai melsva (nes tokia suknelė), arba jei jau melsvos negaus - balta, tačiau puokštę padarė žalsvą - lygiai tokią, kokią nurodžiau kataloge - spalvų nepakeitė (gerai, kad daug buvom gamtoje, tai ji ganėtinai derinosi), nors nunešėm ir suknelės bei jos detalių nuotrauką. Mano ir mamos puokštelė iš apačios gan greitai suiro

O minėtų žiedlapių maišelio už 10 Lt taip ir negavome

Dėl visų šių nemalonių dalykų nėjau pas juos aiškintis, nes iš karto po vestuvių išvykome į kelionę 1,5 sav. O po kelionės jau kiti svarbus reikalai užpuolė. Nenorėjau niekam ir labai skelbti, kaip man su gelėmis ne viskas sklandžiai vyko, bet pamačiusi mergytės žinutę nebesusilaikiau ir išpasakojau, kaip nusivyliau šiuo floristikos salonu, kuriame bendravau būtent su paminėtu Mindaugu

Aišku, dėl šių nesklandumų savo vestuvių dienos nesigadinau, nes tą dieną kiti dalykai yra kur kas svarbesni , bet nuoskauda liko...

|2005.09.06| mergyte23 rašė:
is dalies sutinku su tavim xxJolantaxx,jis tikrai nesilaiko duoto zodzio,bet kaip jis dirba man patiko...vestuviu ryta ir as negavau savo puokstes sutartu laiku,sake,kad bus 9,bet kai nuvaziavo paimti,sako,as atvesiu prie rotuses..sakau,kokios dar rotuses juk jaunikis turi pas nuotaka ateiti su gelemis..mums pasiseke,kad greit padare..nebuvo del ko nervintis..nepunktualus zmogus ir tiek,bet savo darba ismano..as irgi manyciau,jeigu matai kad nespeji tai nepriiminek tiek daug uzsakymu,kad tenka viska daryti paskubom,kaip kad xxJolantosxx vestuvene puokste

|2005.09.09| xxJolantaxx rašė:
Vakar vyras prasitarė, kad jo bendradarbis irgi toje vietoje buvo užsakęs puokštę jaunajai. Jų vestuvės buvo praėjusį savaitgalį. Taip pat puokštę padarė vėliau ir ne tokią, kokios norėjo . Minėjo, kad jiems aiškintis net su sutartimi teko jų įsipareigojimus.

Taip, kad siūlyčiau jaunamartėms šio gėlių salono (SANTINI, Chemijos g. 2, prie Girstučio) visgi nesirinkti, jei nenorite nesklandumų ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajukė*: 09 rugsėjo 2005 - 10:37
Apie šitą gėlių saloną SANTINI irgi tik neigiamus atsiliepimus galiu parašyti... Mano svočia buvo užsisakiusi ten puokštę. Tai kai nuvažiavo pasimti, jai kažkokią baisybę padarė: vos tik keli rožių žiedai, kažkokie neaiškūs strypai įkišti ir vos ne viela apvyniota. Tikrai klaikiai atrodė puokštė (jei tą dalyką aplamai galima puokšte pavadinti). Tai jie su piršliu iš vis apsisuko ir išėjo, sakė, kad tokios nesęmonės jiems nereikia (o po vestuvių vos išsimušė, kad grąžintų jiems užstatą, nes buvo išvadini nesuprantančiais meno)... Gerai, kad pažįstama dirba "Tarp gėlių", tai pavyko skubiai kitą puokštukę susukti ir visai gražią...

Tačiau čia dar ne viskas. Pasirodo, vienas mano giminaitis norėjo padaryti siurprizą jauniesiems. Jis užsakė mums didžiulę puokštę (gal 100 rožių su dideliais žiedais) ir vos ne tiek pat saulėgražų. Žinoma, tokiai puokštei nebuvo jokios vazos, tai rekėjo, kad ji gerai laikytųsi... Vestuves šventėm Aukštadvaryje. Tai buvo sutarta, kad kai tik jaunieji atvažiuos, už kokios valandos, t.y. apie 21 val. jau tą puokštę pristatys. Tai kiek paskui tėtė dar turėjo skambinėti ir teirautis, kur ta giminaičio puokštė užstrigo. Nu, jo, atvžė ją.... Tik ne 21 val, o 2 val. nakties. Kaip ir "nedaug" vėlavo biggrin.gif, gerai, kad dar niekas nemiegojo. O dar kai įnešė, tai net nesugebėjo pristatyt, kieno užsakymu ta puokštė atkeliavo. Ir aplamai ji pastoviaikritinėjo, nesilaikė tam bliūde, į kurį ją įkišo.... Piršliai kai pamatė, kad tos pačios babcios, kur tam Santini dirba, atvažiavo, tai jau neaštrino situacijos ir garsiai prie jų nieko neskelbė. Giminaitis irgi liko nepatenkintas, nes neabėjoju, kad už tokią puokštę suplojo ne vieną šimtą litų (juk dar gražaus pristatymo prašė), o gavosi neaišku kas...

Taip kad tikrai patarčiau ir kitiems saugotis to salono, jei jį aplamai galima taip pavadinti.
Atsakyti
o ash paskusiu vieninteli bloga dalyka - hyper maximos balionu parduotuve. balionu shalis berods vadinasi ten prie pat ishejimo centrinio.
buvo sugalvoje paleist shaltas ugneles su helio balionais. namuose tycia nusipirkom viena baliona ish ten ir parsivezem namo paziuret kaip jis kels ta ugnele - prikabinom ugnele ir palikom kambary. 4 valandas balionas rovesi i virshu kaip pasiutes, po 5 valandu jau silpniau ir po to ish vis nebekilo (turekim omny kad jau pirkau ji pripusta ish vitrinos ir neaishku kada jis buvo pripustas).
uzsakyma padariau 19-tai valandai ir dar diena tycia paskambinau sakau puskit ne anksciau kaip 18.30 kad man jie iki nakties dar kiltu. jojo sako tai mes kitaip nedarom. atsiveziau balionus 19 val o jau 20 val pradejau prikabinet prie ju ugneles - ir aciu dievui kad tada. nes ish 20 balionu kokie 8 apskritai ugneles jau nebekele i virshu, o kai kurie kiti kele labai ish leto. teko risht po du balionus i kruva ir paleist ta "fejerverka" ish karto o ne veliau, kaip buvau planaves. ishvada - balionus pute tikrai ne 18.30 o ko ko gero vidury dienos nors ir sake kitaip. gerai kad visai shventes nesugadino.
Atsakyti
Sveikos,
Noreciau ispeti visas beplanuojancias savo svente del sodybos NAMIJA. Vieta tikrai nuostabi, bet su seimininke daug problemu turejom. Buvom palike uztata, pries keleta dienu paskambinus pagrasino kad atiduoda sodyba kitiems nes visos sumos nesumokejom (apie ka nei kalbos nebuvo). Nu ka darysi lekem dar dali moket...
Atvaziavus musu vestuviu diena radom kitus vestuvininkus antra diena bebaliavojancius, nors mums pries tai sake kad penktadienis laisvas ir sestadieni nuo ryto sale galima puosti. O radom - jovala!!! Ir nemirtingiausias bajeris kad ji pareikalavo gerokai didesnes sumos nei buvo sutarta. Nemoki - neileidziu i miegamuosius ir nors tu ka. Aisku kad paskutini zmones sventes sau nenori gadinti ir su ja kariauti, tai ir mes sumokejom kad ramiai dziaugtis vakaru. Bet visoms kitoms linkiu geriau jau net neprasidet ir issirinkti kita vieta.
Sekmes!
Atsakyti
o as noriu papasakot apie Jono Viliūno sodyba Utenos rajone. sventem ten savo vestuves, tai kas is pradziu atrod grazu paskui tapo baisu. pazadai pazadai ir daugiau nieko, tiesa maisto kokybe skustis negaliuaikus neviso maisto), bet aptarnavimas tai blink.gif
nuvaziavus suderimt meniu, tai ka buvo sakius uzsakinejant sale tai buvo atvirksciai, buvo zadejus, kad mes pasidarom saslikus ji iskepa, nebuvo to, plius uzsakinejant siule tik viena karsta atvaziavus derint meniu pradejo suokt, kad butinas antras. kadangi ne visi tilpo i lovas tai 5 jaunus zmogiukus buvom nutare guldyt ant zemes, tai kai paprasem papildomai paklot 5 vietas, tai segebejo paklot tik 1, paprasius atnest papildoma pagalve, tai taip ir liko pazadu, tiesa viena klaida mes tikrai padaerem tiksliau mama, kad ji be musu zinios sumokejo jai is anksto,o paskui ir parasidejo visas grazumas, gaiva padavejos nese naisku kiek laiko, kol nenueidavai paprasyt, kad atnestyu, tai negaudavai, jau 2 val. nakties nieko nebuvo, mama su pirsliu ejo palaut kavos puoduku, siuksliu nuo stalo nurinkt irgi nesugebejo, negana to, paliko maista visai nakciai salej, kur buvo silta ir tas pacias surugusias misraines padejo antra diena. o kai mama nuejo sakyt, kad jos praruge, pradejo daraskyt akis, kad jos maise is ryto, cia padavejos. kai mama pasiskunde seimininkei, kad tikrai taip nesitikejo, tai matyt tos jaunutes padavejos gavo pizdulei, nes tokiu veiduku vaiksciojo,kad ka as zianu ir negana to, pradejo mus varyt is sventimo vietos, teko panelei paaiskint, kad mes uzsakem iki vakaro.
vienu zodziu jei nenorit nunuodyt sveciu geriau ten nesirinkit, gal taip pasiseke tik mums, na bet ka as zinau, viska butu galima atleist nu tik ne surugusias misraines doh.gif beja ta seimininke gyresi, kad daug vilnieciu pas ja vaziuoja svest, gal but su vilnieciais ji kitaip elgiasi, ji buvo tikra, kad mes uteniskiai.
Atsakyti
Nors čia skyrelis apie tai, kas kam nepavyko, ar kas ką apgavo, norėčiau išreikšti nuomonę dėl kai kurių dalykų, kurie mums pavyko, nors kitiems ne:
1. suknelę, jaunikio kaklaskarę ir liemenę, piršlienės suknelę nuomavomės iš salono "Okeanidė". Nei vieno priekaišto šiam salonui neturime. Suknelę išsirinkau vasario mėnesį, nors vestuvės buvo rugpjūtį, radau ją puikią, jei nebūtų pasakę, aš pati tikrai nebūčiau mačius, kad ji buvo nuomota. Pataisė kaip reikiant, piršlienei padarė nuolaidą, davė visus prieedus, nors aš rankinuko visai net nenorėjau imti, vis tiek įdėjo, gal prireiks.
2. tortas buvo iš Bijolos, trijų aukštų, labai skanus ir labai šviežias, gražiai papuoštas, nors aš visus tortus perku Bijoloj, bet tokio dar nebuvom valgę, jis vienas iš naujesnių jų gaminių.
3. Puokštes dariausi pas pernai metais tekėjusios vienos forumietės sesutę. Puokštė buvo nuostabi, darėm pas ją viską- jaunosios puokštę, piršlienei puokštę ant kaklo ir ant rankos, jaunikiui su piršliu gėlytes, abiem gėlytes į plaukus, gyvų gėlių puokštę ant mašinos, dar žiedlapių maišiuką gavom, už viską mokėjom 200 Lt
4. Mūsų šventei maistą ruošė ir aptarnavo kavinė Saviola. Jie ir salę puošė gyvom gėlėm, vežėsi stalus, indus, maistą į mūsų nurodytą salę, šiek tiek reikėjo primokėti už aptarnavimą bet skųstis neturim kuo.

džiaugiuosi, kad mes su vyru neturim nei vieno priekaišto nei vienam žmogui ar firmai, prisidėjusiai prie mūsų šventės.
Atsakyti