QUOTE(Ugneo @ 2005 07 29, 09:10)
Na ir pasiskaiciau as cia apie "Okeanides" salona. Pati as is jo pries dvi savaites nuomavausi sau vestuvine suknele. Gerai, kad Jus man isaiskinote kur dingo ta mano sutartele nuomos. O as jau save kaltinau, kad susirgau po vedybu bobuciu liga (amnezija) ir sugebu paslepti daiktus taip, kad pati ju nerandu.
Kadangi mano vestuviu diena siek tiek lynojo, tai as irgi issiteplinau sukneles apacia ir baliaus pabaigoje jauciausi - Murze no 1. Bet del to nepergyvenau, nes pagal sutarti man reikejo ja suplesyt, pradegint arba vasku istepti - tada butu taikomos "ypatingos baudos". Suplesyt ir pradeginti - nepasitaike, bet uzteko vieninteles zvakes pasitaikiusios per vestuves - ir sugebejau uzsipilti vasko. Tad susigadinau tik nuotaika i vestuviu pabaiga. Bet kai nunesem pirmadieni suknele abu su vyru i nuomos salona, tai apziurejo, bet ar nepamate to vasko ar kas, bet nieko nesake ta panike. Atidave uzstata (150Lt) ir grazaus vedybinio gyvenimo palinkejo. Beje mes ta vaska nugramdem, bet liko tokios demeles pacioje medziagoje. Beje, kazkur rasiau, kad tik parsivesta suknele is nuomos apziurejau ir radau kai kur audinio "nubrozdinimu" ir juodu taskeliu. Gerai, kad nesu smulkmeniska, tad taip labai neemiau i sirdi. Beje, tik as viena ir pastebejau tuos "netobulumus" sukneles. Visi sake, kad as jau labai labai graziai su ja atrodau..
Kadangi mano vestuviu diena siek tiek lynojo, tai as irgi issiteplinau sukneles apacia ir baliaus pabaigoje jauciausi - Murze no 1. Bet del to nepergyvenau, nes pagal sutarti man reikejo ja suplesyt, pradegint arba vasku istepti - tada butu taikomos "ypatingos baudos". Suplesyt ir pradeginti - nepasitaike, bet uzteko vieninteles zvakes pasitaikiusios per vestuves - ir sugebejau uzsipilti vasko. Tad susigadinau tik nuotaika i vestuviu pabaiga. Bet kai nunesem pirmadieni suknele abu su vyru i nuomos salona, tai apziurejo, bet ar nepamate to vasko ar kas, bet nieko nesake ta panike. Atidave uzstata (150Lt) ir grazaus vedybinio gyvenimo palinkejo. Beje mes ta vaska nugramdem, bet liko tokios demeles pacioje medziagoje. Beje, kazkur rasiau, kad tik parsivesta suknele is nuomos apziurejau ir radau kai kur audinio "nubrozdinimu" ir juodu taskeliu. Gerai, kad nesu smulkmeniska, tad taip labai neemiau i sirdi. Beje, tik as viena ir pastebejau tuos "netobulumus" sukneles. Visi sake, kad as jau labai labai graziai su ja atrodau..
QUOTE(Helianta @ 2005 07 29, 16:32)
Aš irgi "Okeanidėje" nuomojuosi suknelę. Nors čia visokių atsiliepimų apie ją yra, bet nusiteikusi optimistiškai ir tikiu, kad viskas bus gerai. Suknelės pas juos tą patį rytą važiuosiu, kad mane aprengtų ir nereiktų mamai ar sesei drebančiom rankom varstyti nugaros
Dėl sutarties: tikrai pasirašo, turiu savo egzempliorių ir tikrai niekam negrąžinsiu.
Dėl sutarties: tikrai pasirašo, turiu savo egzempliorių ir tikrai niekam negrąžinsiu.
mano suknelė irgi buvo iš "Okeanidės" ir galiu pasakyti tik gražius žodžius apie šią nuomą. Aptarnavimas buvo super, labai maloniai, labai gražiai, tiksliai atsižvelgė į tai ko noriu aš ir kokią sumą galiu išleisti. Suknelę išsinuomavau tikrai brangią, bet tos kainos ji buvo verta. Buvau pamokyta, kaip žiūrėti ar suknelė nauja. Mokėjau didelę sumą tik tam, kad aš bučiau pirmoji ją pasivilkus. Ir buvau. Pritaikė ją man kaip reikiant, kur reikia pasiaurino, patrumpino Gavau naujus papuošalus, naują nuomatą. Nors nenorėjom imti švarkelio, skėčio, šalio, viską davė. Sakė, jei nesidėsiu, gal bent foto papozuosiu. Tiesa, leido nufilmuoti, kaip mane "meruoja" ir aš staipausi prieš veidrodį. Atvažiavus suknelės pasiimti, ji buvo visa parodyta, viskas prie mano akių sudėta ir supakuota. Sutartėlės iš manęs nepaėmė, ant savo ir mano egzemplioriaus užsirašė, kiek palikau avanso. Kai po vestuvių atodavėm suknelę, pasakė, kad tokios švarios dar nebuvo atgavę.
Ten pat sukneles nuomavo ir mano pamergės. Visom padarė nuolaidas, suknelės irgi buvo puikiai pritaikytos ir sutvarkytos. Aš tam salonui neturiu jokių priekaištų.
Per vestuves mum nuotakos nesugadino tik du dalykai - suknelės nuoma ir bažnyčia.