Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

Na, o as nerandu sau vietos del vestuvines sukneles.
Po ilgu ieskojimu suradau man patikusia suknele Perloj, Siauliuose. Kai matavausi suknele buvo visiskai nauja (dar su etikete). Bet mane is karto perspejo, kad ta suknele jau uzsakyta. Ir kitos tokios naujos jie neturi ir parsivezti negali, nes tai suknele is parodos ir t.t. Beliko rinktis arba sita arba kitos ieskoti. Na bet kadangi uztikrino, kad jie atsako uz sukneles ir kad as busiu antra mergina kuri ja uzsideda, nusiraminau.
Bet kazkaip man keistai pasirode, nes kita mergina man ten bebunant irgi uzsimane tos sukneles.
Aisku man kilo n.. klausimu. Todel as vel sugrizus pradejau klausineti, ar jie man ta suknele laikys, nes juk vestuves ne uz savaites, ir klausimas kokia ji liks iki mano vestuviu. Bet eilini karta patikino, kad viskas bus ok. Bet kazkaip manes tokios kalbos neitikino.
Tada as grizusi namo per interneta susiradau tos firmos atstovus Lietuvoje, pasiskambinau suzinoti, ar galeciau uzsisakyti tokia nauja suknele ir kiek ji kainuoja. Pasirodo, kad jie tokios sukneles neturi. Tik pasake, kad jei as tikrai zinau, kad si suknele ju firmos (del ko jie labai suabejojo), tai vienintelis varinatas, kodel jie nieko apie ja nezino yra tai, kad ji yra tiesiai is parodos.
Issiaiskinau, kuris salonas Kaune parsiveza tos firmos sukneles, nuvaziavau ten, sakau gal ir jie toje parodoje buvo ir ka nors panasaus parsiveze. Taciau ten is viso suzinojau, kad parodiniu sukneliu, kurios yra tik pristatomos naujam sezonui (2006 m.) niekas lietuviams neduoda (bent jau man taip sake). Salono savininke paskambino i Siaulius pasiklausti ar Perla is tiesu jau turi naujas sukneles. Pasirodo, kad ta suknele kuria as uzsisakiau, is viso ne tos firmos. Nors etikete liudijo ka kita.
Labiausiai mane pribloske tai, kad kai jie man nebezada tos sukneles laikyti iki mano vestuviu. Sake, kad ji jau uzsakyta dar 2 vestuvem iki manes (nors kai as uzsisakinejau ja, man kalbejo ka kita). Vadinasi as jau busiu 4. blink.gif Neisivaizduoju, kas man ten is jos ir be liks. Juk savaitgaliais paskutiniu metu lyja. O sukneles sijonas ne lygus, o atskiros "palos" uzlankstytos aukstais, o kad butu siek tiek pasipute, tai i tu palu vidu kazko prideta. Tai po gero lietaus, ir 6 valandu sedejimo, klausimas kas is tos sukneles liks. VA tau ir pasitikek. Todel dabar is naujo iekau kitos sukneles, nes bijau, kad kai rugsejo menesi pamatysiu suknele, tai is jos tik spalva ir medziaga tebus likus.
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 08 05, 15:23)
taip jiems ir reikia drinks_cheers.gif
o kur tavo nuotraukeles? ax.gif  mirksiukas.gif

Turi but pirmadieni ar antradieni biggrin.gif kai tik turesiu iskart idesiu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsitiko toks įdomus atvejis. Negaliu sakyti, kad salonas apgavo, nes jis tiesiog... DINGO blink.gif
Mano sesė (vyr. pamergė ir liudininkė) sau suknelę prieš daugiau nei mėnesį išsinuomavo salone "Lina" (Kaune, Kumelių g., netoli Katedros). Gražią, visai naują. Paliko 50Lt užstatą.
Kadangi praeitą savaitę pradėjo abejoti, ar tikrai ta suknelė jai tiks, penktadienį su mama nuėjo pasižiūrėti. Ir... neberado salono. Iškabos dar yra, bet ant langų ir durų žaliuzės, pro tarpelį matosi, kad prieškambaris visiškai tuščias, nė vieno baldo nebėra. Duotais telefonais niekas neatsiliepia. Ant durų lyg ir buvo pakabintas kažkoks lapukas, bet jo jau tik likučiai belikę. doh.gif
Tai nuėjo į kitą saloną ir išsinuomavo puošnią suknelę iš naujos kolekcijos. thumbup.gif
Viskas gerai, kas gerai baigiasi, bet kur tas salonas išgaravo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliukas @ 2005 08 05, 15:59)
Na, o as nerandu sau vietos del vestuvines sukneles.
Po ilgu ieskojimu suradau man patikusia suknele Perloj, Siauliuose. Kai matavausi suknele buvo visiskai nauja (dar su etikete). Bet mane is karto perspejo, kad ta suknele jau uzsakyta. Ir kitos tokios naujos jie neturi ir parsivezti negali, nes tai suknele is parodos ir t.t. Beliko rinktis arba sita arba kitos ieskoti. Na bet kadangi uztikrino, kad jie atsako uz sukneles ir kad as busiu antra mergina kuri ja uzsideda, nusiraminau.
Bet kazkaip man keistai pasirode, nes kita mergina man ten bebunant irgi uzsimane tos sukneles.
Aisku man kilo n.. klausimu. Todel as vel sugrizus pradejau klausineti, ar jie man ta suknele laikys, nes juk vestuves ne uz savaites, ir klausimas kokia ji liks iki mano vestuviu. Bet eilini karta patikino, kad viskas bus ok. Bet kazkaip manes tokios kalbos neitikino.
Tada as grizusi namo per interneta susiradau tos firmos atstovus Lietuvoje, pasiskambinau suzinoti, ar galeciau uzsisakyti tokia nauja suknele ir kiek ji kainuoja. Pasirodo, kad jie tokios sukneles neturi. Tik pasake, kad jei as tikrai zinau, kad si suknele ju firmos (del ko jie labai suabejojo), tai vienintelis varinatas, kodel jie nieko apie ja nezino yra tai, kad ji yra tiesiai is parodos.
Issiaiskinau, kuris salonas Kaune parsiveza tos firmos sukneles, nuvaziavau ten, sakau gal ir jie toje parodoje buvo ir ka nors panasaus parsiveze. Taciau ten is viso suzinojau, kad parodiniu sukneliu, kurios yra tik pristatomos naujam sezonui (2006 m.) niekas lietuviams neduoda (bent jau man taip sake). Salono savininke paskambino i Siaulius pasiklausti ar Perla is tiesu jau turi naujas sukneles. Pasirodo, kad ta suknele kuria as uzsisakiau, is viso ne tos firmos. Nors etikete liudijo ka kita. 
Labiausiai mane pribloske tai, kad kai jie man nebezada tos sukneles laikyti iki mano vestuviu. Sake, kad ji jau uzsakyta dar 2 vestuvem iki manes (nors kai as uzsisakinejau ja, man kalbejo ka kita). Vadinasi as jau busiu 4.  blink.gif  Neisivaizduoju, kas man ten is jos ir be liks. Juk savaitgaliais paskutiniu metu lyja. O sukneles sijonas ne lygus, o atskiros "palos" uzlankstytos aukstais, o kad butu siek tiek pasipute, tai i tu palu vidu kazko prideta. Tai po gero lietaus, ir 6 valandu sedejimo, klausimas kas is tos sukneles liks. VA tau ir pasitikek. Todel dabar is naujo iekau kitos sukneles, nes bijau, kad kai rugsejo menesi pamatysiu suknele, tai is jos tik spalva ir medziaga tebus likus.

Manau, tu per anskti stresuoji. Tam ir yra tie salonai, kad tas sukneles patvarkytu ir pan. Manau naivu tiketi, kai salone tau sako kad niekam iki tavo vestuviu neisnuomos sukneles. Ir dar tuo labiau, kad tu ta suknele nuomojies taip anksti. Kai toks tada tam salonui bisnis, jei atsiveza suknele ir per sezona tik viena karta isnuomoja. Jeigu, tu siuniesi, tada suprantu. Tu pirma ta suknele uzsidedi. o tavo atveju, manau, tada reiketu pirkti arba siutis suknele, kad tu tikrai zinotum, kad pirma ja devesi.
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2005 08 10, 10:02)
Kai toks tada tam salonui bisnis, jei atsiveza suknele ir per sezona tik viena karta isnuomoja. Jeigu, tu  siuniesi, tada suprantu. Tu pirma ta suknele uzsidedi. o tavo atveju, manau, tada reiketu pirkti arba siutis suknele, kad tu tikrai zinotum, kad pirma ja devesi.

Visiškai pritariu. Aš pati salone kalbėjausi kaip neutralus žmogus (nes ne suknelės ieškojau) kas ten kaip darosi, ir tiesiai šviesiai pasakė, kad nuomos punktai tam ir yra, kad sukneles nuomotų, o jei nori naujos, tai reikia nusipirkti ir spintoje laikyti. Arba kad pasiūtų ir tada dėvėtum pati pirmoji. Beto, daug kur salonuose visiškai neoriginalios suknelės, o tik jų kopijos pasiūtos. Todėl tikėti tuo, ką sako salono darbuotojos atėjus rinktis suknelės, nepatarčiau. Jau apie tai DAUG DISKUTUOTA kažkurioje temoje.

Beto ir man taip buvo, išsirinkau naują (bent jau taip ji atrodė), sumokėjau kaip už naują, o kai pasiėmiau, tai net verkti norėjosi: korseto siūlės nuo nešiojimo net persikreipusios ir t.t., nenoriu net prisiminti. Sakau, sumokėjau kaip už naują, tai kiek nuleisit? Kaip manot, nuleido????
Atsakyti
Hmmmm...taigi taip negalima!
Skaitau visus siuos pasakojimus ir pyktis ima verysad.gif niekaip nesuprantu kaip galima atsakyti filmuoti pries dvi dienas, arba suknele pasiulyti visiskai akivaizdziai subjaurota ir ziureti i akis lyg nieko niekur arba dare eile dalyku!
Nu bet zmoniu abejingumas stulbina! protest.gif
Man irgi buvo visokiu nuotykiu. Istorija su suknele. Kaip ir rasiau ja pasimatavus, kad tikiuosi ne kokio vaizdo atsiimant. Tai laime, kad pasiemiau ne penktadieni, o ketvirtadieni. Siaubas kazkoks. Buvau nusiteikusi, kad klaikiai atrodys, tai nenustebino, bet visi kas mate buvo nustebinti gun_rifle.gif Vienu zodziu man ja apmove, sako patrumpinom (buvo sniureliais surista uzpakalyje ir sonuose po guza), o per krutine nesusiaurinta, nors suknele kokiais 2 dydziais per didele! Kai rinkausi ir kai matavausi sake, kad susiaurins, jokiu problemu. O tada stoviu - skyles tarp pazastu, o jos man sako "kaip grazu". Ziuriu as i jas ir galvoju ar jos mane visiskai kvaila laiko ar cia joms su modeliavimu kazkas ne taip..... na issinesiau as ja namo, pasikvieciau siuveja ir padare suknele liuks smile.gif pasirodo ir susiaurint galima taip kad nesimatytu ir patrumpint. Atrodziau bent jau normaliai tongue.gif Bet labai norejosi joms pasakyti "ka nors grazaus".
Tai vat kiek gordejau (gaila, kad tik tada kai pati skustis pradejau) Alytuje "Baltoje damoje" siurprizu visada galite tiketis. Nesistebekit jei i tas pacias vestuves einancioms merginoms isnuomuos ta pacia viena sukne, arba ne ta dydi gausite, arba savaite pries vestuves pasiulys nuomotis kita suknele ir pan. Vienu zodziu, kai nueinat i ta salona tai buni sutiktas nerealiai meiliu ir kokiu tik nori graziausiu zodziu, ikalbinejimu, patiki, kad esi vienintele ir nepakartojama, kad 50 kilu virsvorio su ju suknem nesimato ir t.t. o jau veliau, kai sumoki uzstata islenda ragiukai. Tad neapsirikit !
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Smailiukas @ 2005 08 10, 21:39)
Hmmmm...taigi taip negalima!
Skaitau visus siuos pasakojimus ir pyktis ima verysad.gif niekaip nesuprantu kaip galima atsakyti filmuoti pries dvi dienas, arba suknele pasiulyti visiskai akivaizdziai subjaurota ir ziureti i akis lyg nieko niekur arba dare eile dalyku!
Nu bet zmoniu abejingumas stulbina!  protest.gif
Man irgi buvo visokiu nuotykiu. Istorija su suknele. Kaip ir rasiau ja pasimatavus, kad tikiuosi ne kokio vaizdo atsiimant. Tai laime, kad pasiemiau ne penktadieni, o ketvirtadieni. Siaubas kazkoks. Buvau nusiteikusi, kad klaikiai atrodys, tai nenustebino, bet visi kas mate buvo nustebinti  gun_rifle.gif Vienu zodziu man ja apmove, sako patrumpinom (buvo sniureliais surista uzpakalyje ir sonuose po guza), o per krutine nesusiaurinta, nors suknele kokiais 2 dydziais per didele! Kai rinkausi ir kai matavausi sake, kad susiaurins, jokiu problemu. O tada stoviu - skyles tarp pazastu, o jos man sako "kaip grazu". Ziuriu as i jas ir galvoju ar jos mane visiskai kvaila laiko ar cia joms su modeliavimu kazkas ne taip..... na issinesiau as ja namo, pasikvieciau siuveja ir padare suknele liuks   smile.gif pasirodo ir susiaurint galima taip kad nesimatytu ir patrumpint. Atrodziau bent jau normaliai  tongue.gif Bet labai norejosi joms pasakyti "ka nors grazaus".
Tai vat kiek gordejau (gaila, kad tik tada kai pati skustis pradejau) Alytuje "Baltoje damoje" siurprizu visada galite tiketis. Nesistebekit jei i tas pacias vestuves einancioms merginoms isnuomuos ta pacia viena sukne, arba ne ta dydi gausite, arba savaite pries vestuves pasiulys nuomotis kita suknele ir pan. Vienu zodziu, kai nueinat i ta salona tai buni sutiktas nerealiai meiliu ir kokiu tik nori graziausiu zodziu, ikalbinejimu, patiki, kad esi vienintele ir nepakartojama, kad 50 kilu virsvorio su ju suknem nesimato ir t.t. o jau veliau, kai sumoki uzstata islenda ragiukai. Tad neapsirikit !

nu tai jau dabar tai galveleje minciu milijonas, kaip neuzsirauti, nes si svaitgali vyksim su svociute ir pamerge sukneliu ziureti, rinktis ir pan... tongue.gif g.gif susirupinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuse: 17 rugpjūčio 2005 - 17:00
Sekmes Linuse! Nepasiduokit ir issirinkit graziausias thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasiguosti, o tuo pačiu perspėti jus visas, kad nesinaudotumėte automobilių nuomos "Olegas ir sūnūs" paslaugomis, jie labai negražiai mus kaip sakant "išdūrė". Užsisakėm mašina prieš 4-3 mėn. viską sutarėm, net laiką kada atvažiuos manęs iš namų pasiimti, ir ką jūs sau manot, nuėjom savaitės pradžioje sumokėti pinigėlius už automobį, o jie mums sako, kad to automobilio nėra, ir iš vis apie mus nieko nežino schmoll.gif Po to kažkur rado kad yra užsakymas mūsų, bet vis tiek sako nėra to automobilio, tipo sudaužytas jis, bet paskambinus į Vilnių tas automobilis sako yra sveikas tik išnuomotas ilgesniam laikui. Tai va nepasitikėkite jais, o to bus taip kaip mums, atisras koks užsienietis ir jie automobilį ir atiduos. Fuj kaip sunervino, gerai kad nesugalvojom penktadienį nueiti, o to ant ledo būtume iš vis likę. bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 18 rugpjūčio 2005 - 07:45
QUOTE(Reniss @ 2005 08 18, 08:43)
Tai va nepasitikėkite jais, o to bus taip kaip mums, atisras koks užsienietis  ir jie automobilį ir atiduos. Fuj kaip sunervino, gerai kad nesugalvojom penktadienį nueiti, o to ant ledo būtume iš vis likę.  bash.gif

console.gif
Atsakyti
O aš noriu papeikti Elkados valgyklą Panevėžyje. Ten buvo mūsų vestuvės. Aptarnavimas tai pasibaisėtinas sad.gif
Viena barmenė aptarnavo 60 žmonių ir tos vienintelės nebuvo galima prisišaukti. Absoliučiai jokių stalų puošimų, jokių popierinių servetėlių. Rankas į staltiesę nors šluostyk... doh.gif Lėkštėmis irgi niekas nesirūpino. Tavo šiukšlės - tavo problemos. Ten yra toks vidinis kiemelis, kuriame tarėmės, kad bus alaus stalas. Spėkit, ar buvo. O ir pačiame kiemelyje nelabai įsijaust galėjome. Tipo žolytę išmindysit. Bet kad jūs būtumėt matę tą žolytę... Karvės ir tai ganosi geresnėje pievoje. Tariamės, kad ant stalų bus žvakidės. Jų irgi nesimatė. Ką jau bekalbėt apie taures. Jaunikis šampaną iš stiklinės gėrė, nors tvirtino ir net parodė, kad taurių 70 vnt. turi.
Žodžiu, pažadų buvo milijonas, o rezultatas - suraukti šeimininkių snukiai ir pastovus bambėjimas ant visų svečių.
Gerai, kad liaudis liuks buvo. Tai visos stiklinės ir pikti veidai pasimirš, bet vistiek buvo labai nefaina
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2005 08 10, 11:02)
Manau, tu per anskti stresuoji. Tam ir yra tie salonai, kad tas sukneles patvarkytu ir pan. Manau naivu tiketi, kai salone tau sako kad niekam iki tavo vestuviu neisnuomos sukneles. Ir dar tuo labiau, kad tu ta suknele nuomojies taip anksti. Kai toks tada tam salonui bisnis, jei atsiveza suknele ir per sezona tik viena karta isnuomoja. Jeigu, tu  siuniesi, tada suprantu. Tu pirma ta suknele uzsidedi. o tavo atveju, manau, tada reiketu pirkti arba siutis suknele, kad tu tikrai zinotum, kad pirma ja devesi.

Mano nuomone, tai tas sukneles gerai sutvarko. (aisku, jei nepamirsta), ir tikrai nuėjus į saloną nelabai ir gali atskirti kad suknelė nauja arba jau daug kartų renkta. As tai išsinuomavau suknelę prieš keletą mėnesių, ji buvo visškai nauja, nes salonas buvo katik atsidaręs, o dabar karts nuo karto nueinu pažiūrėti kaip ta mano suknelė laikosi, nors žinau kad ji jau buvo nomuota, jokių skirtumų nematau, ji lygiai tokia pat graži... O jei pamatyčiau kad jau kasnors nutiko ieškočiau kitos...
Tik reikia išlikti ramiai...
Atsakyti