Siaubekas čia jūsų paklausius Man jau dabar baisu. O klausykit, panikės, ką galit pasakyti apie nuoma Prie bokšto ir MJ taikos pr.?
QUOTE(Ugneo @ 2005 07 31, 17:56)
Sutartele tai pasiraso, bet kai jau pasiimi savo suknele ja reikia atsinesti. Ir tada jie "kazkaip" ja pasiima. Nuotakai tada buna "ne tas galvoj" ir taip ta sutartele pasilieka pas juos.
Tai va būtent. Man tai taip gražiai sako "atsivežkit paso paskutinio puslapiuko kopiją ir kopiją to puslapio, kur registruota gyvenamoji vieta, ir dar va šitą sutartį atsivežkit, kur pasirašėt". Tada net negalvojau kad sutartį paims, galvojau, gal dar kur pasirašyt reikės. Suknelę pasiimiau vestuvių išvakarėse, nuotaika pakili, oras saulėtas, atidaviau visus popieriukus net nemirktelėjus, pasiėmiau savo svajonių suknelę ir išlėkiau su vėjeliu. Ką čia dar galvosi apie visokias sutartis
Per musu vestuves viskas buvo ciki isskirus tortus..... ten tai siaubiakas maza to kad tortai pavelavo,mes turejome uztrukti amtoje kad tik tortai atvaziuoti panksciau uz mus nei vienas tortas nebuvo panasus i ta kurius uzsakinejome mna galvoju,gal jie bus skanus,nors kazkiek tai kompensuos ju bjauru vaizda.Bet labai jau klydau,ju negalima buvo valgyt,tokios slykstynes nei karto gyvenime nebuvau ragavus ir visa nuotaika mums sugadino "proginiai tortai" niekada gyvenime nieko ten neuzsakynesiu
QUOTE(Sally @ 2005 08 02, 19:17)
Per musu vestuves viskas buvo ciki isskirus tortus..... ten tai siaubiakas maza to kad tortai pavelavo,mes turejome uztrukti amtoje kad tik tortai atvaziuoti panksciau uz mus nei vienas tortas nebuvo panasus i ta kurius uzsakinejome mna galvoju,gal jie bus skanus,nors kazkiek tai kompensuos ju bjauru vaizda.Bet labai jau klydau,ju negalima buvo valgyt,tokios slykstynes nei karto gyvenime nebuvau ragavus ir visa nuotaika mums sugadino "proginiai tortai" niekada gyvenime nieko ten neuzsakynesiu
...as juk buvau perspejusi
QUOTE(Plunksnute @ 2005 07 23, 17:02)
Sveikos, mergužėlės Na, ir išgąsdinot Jūs mane! gal ką esate girdėję apie saloną "Laura" (priešais "Savą") ??? Aš jame siuvuosi suknią, ir ji bus brangi... Pati kiek esu girdėjusi, tai labai neblogų atsiliepimų... gal dar kuri turėjote muzikantą Gintą? Jie iš Kauno, groja dviese, ir nebrangiai...
Aš siuvausi LAUROJ. Likau labai patenkinta. Nu brangiai sumokėjau, bet mane iškart perspėjo, kad pigiu nebus. Visgi esu is stambesnių, tai ir medžiagos daugiau reikia. Bet šiaip likau patenkinta ir suknele ir aptarnavimu. Labai malonios moterytės
QUOTE(Sally @ 2005 08 02, 19:17)
Jo, su tortais ir pas mus kažkas baisaus buvo. Netikėjau, kad firma gaminanti tortus gali juos tokius baisius daryti. Privarė kremo penkiais aukštais, nors buvau perspėjus, kad taip nebūtų, gulbes kažkokias tragiškas uždėjo ir t.t. Na bent jau skonis visai nieko buvo.
Tai va klaipėdietės nuotakos neužsisakinėkite tortų Šilutės pl. 101 prie "Baldų jūra". Į tą galą net nevažiuokite.
Mes kai vežėm atiduoti padėklą, tai aš vyrui sakiau, kad eitų vienas, nes aš tai moteriškei būčiau nepagailėjusi "gražių" žodžių. Bet nenorėjau gadintis nuotaikos.
Ir dar sodybos kurioje šventėme vestuves šeimininkas sunervino: kai visi jau įsilinksmino, tas prisėlino prie muzikantų ir pareiškė, kad šie pritildytų muziką. Bet muzikantus super turėjom, tai jiems vienodai švietė, ką jis ten bamba. O rytojaus dieną tai išvis pritrenkė... liepė išvažiuojant palikti suplautus indus. Sako: "aš jum juk švarius daviau". Čia tai buvo virš visko.
Taigi ta sodyba yra Dituvoje "Pakrantė", o šeimininkas p. Stanislovas (vienaip kalba, kitaip daro). Dėl pačios sodybos priekaištų neturiu: aplinka super, miegamieji liuks... bet šeimininkėms sąlygos ruošti maistą... sorry
Man nepasiseke su suknele, kadangi as is Anglijos grizaus tik likus savaitei iki mano vestuviu, mano suknele buvo uzsakyta pries puse metu!-O gi atvziuoju-sijonas nuostabus, net grazesnis nei tikejaus...o gorsetas toks nunesiotas-baisu...
Jos man siuna nauja-kaina kyla 400, o gorsetas neaisku koks bus....gal ir graziai butu padare, bet kai butu parode diena pries vestuves-ir jis baisus ka as buciau darius...????
Taigi i asaras....ir per visus salonus....-ieskot kitos-visi ziuri kaip i durne -kaip sako, tu savaitei likus ieskai?-
bet viskas baigesi gerai...radom balta suknele ir dejom raudonas geles...nes maniske turejo but raudona su baltu...
Tai va kaip....
Jos man siuna nauja-kaina kyla 400, o gorsetas neaisku koks bus....gal ir graziai butu padare, bet kai butu parode diena pries vestuves-ir jis baisus ka as buciau darius...????
Taigi i asaras....ir per visus salonus....-ieskot kitos-visi ziuri kaip i durne -kaip sako, tu savaitei likus ieskai?-
bet viskas baigesi gerai...radom balta suknele ir dejom raudonas geles...nes maniske turejo but raudona su baltu...
Tai va kaip....
Nors aš ne jaunoji, bet noriu pasiguosti už ją, nes žinau, kad ji čia nesilanko. Vestuvės buvo liepos 30d. Pradžia tokia, kad 28d. atsisako filmuoti vestuves Mes su piršliu per vieną vakarą surandam kitą žmogų, jaunoji nusiramina. 29d. Po pietų gaunam žinią, kad mirė piršlio mama . Įsivaizduojat visų savijautą.? Puolėm ieškoti kas mus pakeis. Deja, norinčiu neatsirado. Tik jaunosios krikšto tėvas sutiko pakeisti piršlį, bet tik pasirašyti ir pastovėti šalia. Jo žmona atsisakė griežtai. Kas man beliko Nepaliksi gi jaunųjų tokią minutę. Rodos viskas jau susitvarkė. Bet kavinės savininkas sugadino visą nuotaiką. Dvi dienas gadino nervus. Tai muzika per garsiai, tai fejerverkų šaudyti negalima. Galiausiai visus iškoliojo, pasakė, kad mes nemokam elgtis prie stalo ir pradėjo mokyti etiketo. Čia mano nervai neišlaikė, ir pasakiau ką manau apie tokį žmogų. Vienu žodžiu visi "pamokėm" etiketo šeimininką. Šiaip tai vestuvės buvo smagios.Noriu padėkoti visoms už geras įdėjas, už laikraštuką, na ir už palaikimą.
QUOTE(r@siukas @ 2005 08 03, 14:14)
...as juk buvau perspejusi
Supranti mes kvailai padareme kad sumokejome visa suma pries tai uztat stoveliu savo jie enatgaus
QUOTE(Sally @ 2005 08 05, 15:06)
Supranti mes kvailai padareme kad sumokejome visa suma pries tai uztat stoveliu savo jie enatgaus
taip jiems ir reikia
o kur tavo nuotraukeles?