Nu prisiskaičiau ir pagalvojau, kad būna daug blogiau nei man. Nu man nepasisekė, bet tik biški sakyčiau. Va išsinuomavau suknelę salone "Okeanidė" Šv Gertrūdos g. Nu aptarnavimas tai liuksinis, matavaus kiek norėjau ir kokias norėjau sukneles. Labai maloniai patarė, padėjo ir t.t Išsirinkau suknelę, susitarėm kaip ją pataisys. Penktadienį prieš vestuves atvažiuoju pasiimt suknelės, žmonių masė, aptarnauti nespėja, taip suknelę ir išsivežiau namo paskutinį kartą napasimatavus. Parvažiuoju namo ir ...... kaušeliai įsiūti JUODI
. Penktadienio vakaras, pardės nedirba, kur man gauti baltus kaušelius. Nu ką reikėjo lupt tuos kaušelius lauk. Pažiūrėjau, kad visai gerai ir be kaušelių, nu gerai būtų kad kas krūtinę prilaikytų, nu bet pasiveržiau stipriau ir gerai.
Va jau po visų vestuvių nuvežu suknelę gražint ir laukiu kol atiduos užstatą (liepė palikt 100 lt, tipo kai suknelę gražinsi, gražinsim ir pinigus) Darbuotoja apžiūrėjo, pradėjo aiškint kad padalkos labai purvinos (nesvarbu, kad jos buvo per ilgos), tipo pasiskambink rytoj dėl to užstato. Pasiskambinu rytoj dėl užstato, nugis ir pats savininkas man išaiškina, kad aš suknelę baisiai subjaurojau, ji neatsiskalbia ir man ją reikės iš salono nupirkti
. Aš sakau ką tu čia nusišneki, o tas savo burbuliuoja, kad mes turim tavo pasirašytą sutartį, prašom atvažiuot savo suknelės. Blyn o su sutartim tai buvo va tokis bajeris. Kaip susitarėm dėl suknelės tai gavau sutarties kopiją, o kai prieš vestuves nuvažiavau pasiimt suknelės, tą kopiją iš manęs paėmė. Ir jis man aiškina, kad sutartį parašyta, kad jei suknelę sugadini, turi ją nupirkti. Nu blyn sėdžiu ir galvoju, 1. sąlyga buvo tokia, kad jei suknelę pradegini ar suplėšai turi padengti nuostolį, o 2. jei vėluoji gražinti, tai moki delspinigius. Va daugiau tikrai nieko nebuvo apie jokius suknelės pirkimus. Siunčiu savo naujai iškeptą vyrą aiškintis, ir sakau nebandyk gryžt namo su suknele
. Nu tas nuvažiavo, aišku sutarties pats ponas savininkas nerodė, atnešė "labai subjaurotą" suknelę, o jaunikis net nematė kur ji ten ištepta, parodė paskui jam tuos plėmus, kurie neišsiplauna, ir galiausiai pati darbuotoja, kaip supratau irgi viena iš savininkių pasiūlė negražinti to 100 lt užstato ir sugadintą gabalą pakeisti nauju. Niekas apie jokius pirkimus net neužsiminė
Va blyn turbūt norėjo iškišti nusibodusią suknelę
, dar pamatė kad iš mažesnio miesto atvažiavau, galvojo et kaimietė vistiek nupirks.