Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 13:58)
Aha ir mes pas tą patį Juozą pataikėm. Pradžioj labai gražiai kalbėjom, jis tik visokiausius muzikantus siūlė, davė įrašų pažiūrėt, tipo kokie faini vytukai grojo. Bet pas mus žmonių ne daug, tai mes pasirinkom vieną muzikanta. Aha buvo vienas, bet visai ne iš tų kur įrašus rodė. Apie jo dainavimą tai geriau patylėt, pats nepataiko dainuot, tai ir visi paskui nusidainuoja. Nu bent gerai kad svečiai liko patenkinti  arba bent jeu man neburzgėjo

Tai, kad jie aferistai yra, lupa pinigus! Jiema tas pats, kad vestuves- jiems svarbu, kad kuo daugiau islupti bet kokiais budais. Fui
Atsakyti
tiksliai pastebėjau, kad Eimučiui pamergių kojos patiko. smile.gif
Užjaučiu dėl juostos Melinake ir džiaugiuosi kad mūsų pavyko. Pati jau kiek kartų žiūrėjau ir pažystamiems daviau.
Nuotraukos tikrai gražios, kelios jau rėmeliuose stovi biggrin.gif Bet kai atidavė, tai gerai, kad peržiūrėjau svečių nuotraukas pagal sąrašą, o ta arba sumaišytos, arba kokios trūksta. Nu ***** kaip būtų negražu pries svečius. Mes pasiėmėm visas nuotraukas, dar įpiršo albumą, o paskui sako patys susidėkit. Nu pastebėjau irgi kelių nuotraukų trukumą. Ir dar paprašiau padaryt papildomai kelias nuotraukas, tai visai kitas padarė sad.gif žasiakas
Atsakyti
del nuotrauku tai as patenkinta(uz 300lt padare 134 nuotraukas), tik Juozas del albumo apgavo-sake duo albuma su nuotraukomis, o kaip atvaziavome numete nuotraukas(buvo isgeres, purske kvepalais kambari, kad nesmirdetu, zmona reke ant sunaus, klyke). ZIAURUMAI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melinake @ 2005 07 15, 14:31)
del nuotrauku tai as patenkinta(uz 300lt padare 134 nuotraukas), tik Juozas del albumo apgavo-sake duo albuma su nuotraukomis, o kaip atvaziavome numete nuotraukas(buvo isgeres, purske kvepalais kambari, kad nesmirdetu, zmona reke ant sunaus, klyke). ZIAURUMAI doh.gif

ir dar plius 8 dideles nuotraukas
Atsakyti
Mums padarė 121 ir 8 dideles irgi už 300 Lt. bet svečių nuotraukas žiūrinėdama pastebėjau, kad pas mus albume tokių neliko sad.gif Na mums davė ir albumą už tą kainą
Atsakyti
Dar su Juozu sutariau, kad atiduos filmavimo 2 originalias kasetes po 20 lt. Dar per vestuves sumokėjau. O kai nuėjau atsiimt nuotraukų, žiūri į mane, akutėmis mirksi ir net neprisimena kad pinigus daviau. Nu bet aš atgaivinau jam atmintį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 14:41)
Dar su Juozu sutariau, kad atiduos filmavimo  2 originalias kasetes po 20 lt. Dar per vestuves sumokėjau. O kai nuėjau atsiimt nuotraukų, žiūri į mane, akutėmis mirksi ir net neprisimena kad pinigus daviau. Nu bet aš atgaivinau jam atmintį biggrin.gif

Uz 3 orginales kasetes prase 20 lt, bet mes nesiruosiam duoti, nes taip 50 lt daveme filmuotojui per daug. Tad film. orginalo mums neduoda. PYKSTU ziauriai!
Atsakyti
Tiesa filmuotojas prisipazino, kad kasetes buna daug kartu perasomos, tad jus gavote kasetes, kurios pratrintos n kartu. Musu turbus istryne filma, todel ir negrazina. protest.gif protest.gif
Atsakyti
Šiaip mes jau filmuotojui sumokėjom 400 . Na ir dar tas 40 , bet dar neatsiėmiau, nes patys buvom išvažiavę, tai nebuvo kada paskambint. Pirmą kart žadėjo ir CD padaryt. O antrą kart kalbėjo apie CD ir DVD. Nifiga nesuprantu ką ištikrųjų gausiu
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 14:51)
Šiaip mes jau filmuotojui sumokėjom 400 . Na ir dar tas 40 , bet dar neatsiėmiau, nes patys buvom išvažiavę, tai nebuvo kada paskambint. Pirmą kart žadėjo ir CD  padaryt. O antrą kart kalbėjo apie CD ir DVD. Nifiga nesuprantu ką ištikrųjų gausiu

Mums dave 3 DVD, bet is ju veikia tik 1, o kai pasakeme, tai tipo ne musu reikalas. Tai dabar turiu 1 dvd is 3(Juokas per asaras). Ieskau kas perasyneja, kad kopiju daugiau tureciau. BEdos su tokiais zmonemis lydi.
Atsakyti
Dar negavau. Bet dabar jau abejoju ar gausiu sad.gif nes antą kart kaip kalbėjom, jis kažką paminėjo lyg juokais, kad gal dar neužrašė ant viršaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 15:04)
Dar negavau. Bet  dabar jau abejoju ar gausiu sad.gif  nes antą kart kaip kalbėjom, jis kažką paminėjo lyg juokais, kad gal dar neužrašė ant viršaus doh.gif

As tau sakau-is ju nezinai ko laukti, reikia griestai kalbeti. Galvoja jauni, naivus galima apgauti. bash.gif
Atsakyti