QUOTE(esmi @ 2005 07 11, 13:00)
Noriu prisidėti prie apgautųjų, nes tokia jaučiuosi. Mūsų vestuvės buvo nuostabios išskyrus tik vieną smulkmeną, kuri sugadino man nuotaiką. Užsisakiau aš suknelę salone Snobė Kaune (Daukšos g.) pas rūbų dizainerę Gražiną. Pradžioj sutarėmė dėl modelio, audinio, siuvinėjimo, pinigų ir visų smulkmenų, tada jau jos kibo į darbus. Žinodama, kad tokie dalykai greit nevyksta, visa tai aš atlikau likus dviem ar net daugiau mėnesių iki mūsų vestuvių. Pirmas dvi savaites viskas atrodė gražiai ir normaliai, tik po jų darbai sustojo mėnesiui, o dvi paskutines savaites iki vestuvių teko verstis per galva. Laimei, kad mano darbas toks, jog galiu pasireguliuoti laikus (važinėjau suknelės matuotis iš Vilniaus). Kai jau pasiuvo suknelę, aš ja likau visiskai patenkinta, liko tik siuvinėjimas svarovskiukais... Čia ir nutiko tai, ko visiškai nesitikėjau. Atvežė man suknė triačiadienį vėlai vakare (vestuvės šeštadienį), o svarovskiukai iš vientiso geometrinio rašto ant šono išbyrančio ties pilvu (taip buvo nupiešta suknelės eskize) pavirtę gėlėmis ant viso pilvo, apačios ir petnešų... Iš esmės pasikeitė suknelės vaizdas, pavirto kiču... Negana to, kai išėmiau ją iš maišo, vos atgavau amą - ji visa smirdėjo kaip prakabojusi bjauriai prirūkytoje aludėje... Po dvieju parų ieškojimų ir eksperimentų, dabar galiu patarti ir kitoms, kaip iš rūbų pašalinti blogus kvapus - į vandenį kelis levandų aliejaus lašus, išpurkšti ir išvėdinti drabužį. Rizika, kad gali likti dėmelės, bet bent jau nesmirda.
Įsivaizduoju kiek streso apturėji...
Kalbino mane ta Gražina siūtis pas ją suknelę....
Gerai, kad nesutikau... kažkas nelipo man ten ir viskas. Tai, nusprendžiau, kad mano siela dar nėra tokia meniška ir pasirinkau kitą saloną