Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

SAM_0151.JPG neiskentus rodausi
Papildyta:
nepavyko sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 06 13, 23:21)
SAM_0151.JPG neiskentus rodausi
Papildyta:
nepavyko  sad.gif  sad.gif

Nenusiminkit, beveik visos praeinam šitą nuotraukų įkėlimo mokyklą. Man taip pat ne iš pirmo karto išėjo
Atsakyti
smile.gif ačiū-paguodet thumbup.gif ,bandysiu dar
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 06 14, 10:33)
smile.gif ačiū-paguodet  thumbup.gif ,bandysiu dar

gali buti neleidzia kelti foto nes zinuciu reikia 100 prirasyti g.gif
Atsakyti
smile.gif as dar naujoke,reik skubint 100 parasyt,kad leidima gauciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 06 14, 18:56)
smile.gif as dar naujoke,reik skubint 100 parasyt,kad leidima gauciau  thumbup.gif

Paveikslėlį internete patalpinkite, tada iš jo įkelsite į SM. Aš turiu susikūrusi foto albumą www.fotki.com. Bet kitos mamytės gal ir kitur talpina. Iš ten ir įkeliu ką noriu parodyti, per IMG. Pabandykit taip gal duos
Atsakyti
http://www.radikal.cc/
Deivukas Kelkite per šį saitą: 1 etapas spaudžiate Naršyti - savo kompe atrandate kur padėtas norimas pav.
2 etapas spaudžiate - Загрузитъ
3 etapas nukopinate nuorodą ( aš tai visada šitą renkuosi) Превью - увеличение по клику
4 etapas iklijuojate į SM žinutės rašymo laukelį
Gal aiškiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 14 birželio 2013 - 20:14
Ačiukas uz konsultacija smile.gif .Naujokui bet kokia pagalba naudinga thumbup.gif
Atsakyti
auginu vazone didzialape hortenzija, ir noriu paklausti del tos rugstingos zemes. kiek ph ruti buti ta zeme? arba kas kiek laiko reikia ja rugstinti ir kaip tai darot?
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
mergaites zciukas clap.gif labai issamus sauleles paaiskinimas.Pavyko clap.gif thumbup.gif
Papildyta:
ačiukas! is dziaugsmo ne ta raide paspaudziau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 06 14, 20:26)
mergaites zciukas  clap.gif labai issamus sauleles paaiskinimas.Pavyko  clap.gif  thumbup.gif

Gražuolė hortenzija wub.gif verta buvo tiek dėti pastangų dėl nuotraukos įkėlimo biggrin.gif
Atsakyti
bis.gif verta buvo aiškinti deivukas, dėl tokios gražuolės thumbup.gif
Atsakyti