Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

stotis su siuntomis turi sudaryti sutartį, kitaip moterys nepriima tokių siuntinių laikymui pas save- reikia pasiimti iškart iš vairuotojo. Dar pernai ir užpernai Šiaulių AS nebuvo pasirašiusi sutarties su siuntomis ir tikrai nei pernai, nei užpernai siųsti į Šiaulių As per siuntas nebuvo galimybės. Reikėtų skambintis ir pasitikslinti- būtų aiškiau kokia padėtis esamuoju laiku. Mano miesto susisiekimas su Šiauliais per siuntas autobusu- ribotas,blato neturiu, o anksčiau kol sutarties nebuvo- niekas siuntinio nepriimdavo, tik su vairuotoju reikdavo tartis.
Džiaugčiausi, jei kas keičiasi pagaliau 4u.gif
Atsakyti
Pas mus Alytuje, tai vairuotojai net neima. Yra atskiras siuntų skyrius ir ten atiduodi...labai geras dalykas. Pasako kada bus vietoje...o pasiimti gali kada nori. Jei jau yra pas mus tai netikėčiau, kad Šiauliuose nėra.

Pažiūrėjau internete, tikrai yra...ir kainos surašytos. Taip kad, Marmaledas galit džiaugtis thumbup.gif

Biškį nukrypom nuo temos, bet aktualus klausimas blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 23 kovo 2014 - 19:18
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 23, 17:42)
stotis su siuntomis turi sudaryti sutartį, kitaip moterys nepriima tokių siuntinių laikymui pas save- reikia pasiimti iškart iš vairuotojo. Dar pernai ir užpernai Šiaulių AS nebuvo pasirašiusi sutarties su siuntomis ir tikrai nei pernai, nei užpernai siųsti į Šiaulių As per siuntas nebuvo galimybės. Reikėtų skambintis  ir pasitikslinti- būtų aiškiau kokia padėtis esamuoju laiku.  Mano miesto susisiekimas su Šiauliais per siuntas autobusu- ribotas,blato neturiu, o anksčiau kol sutarties nebuvo- niekas siuntinio nepriimdavo, tik su vairuotoju reikdavo tartis.
Džiaugčiausi, jei kas keičiasi pagaliau  4u.gif

Tikrai yra siuntų tarnyba Šiauliuose, ir jau senokai. Naudojausi porą kartų. Tarnybos tel. 8 41 523393
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMTE: 24 kovo 2014 - 15:59
QUOTE(Vidam @ 2014 03 23, 19:12)
... tai netikėčiau, kad Šiauliuose nėra.

...

yra yra,šiandien atsiėmiau iš ten wub.gif
Atsakyti
sveikos gavau stai kokia grazuole dovanu. Ispakavau jau ja. Atveze man is norvegijos siltnamiu. Ar galite man patarti kaip man su ja toliau elgtis? Gyvenu bute

user posted image
Atsakyti
Per autobusų siuntas patogu, nes greitai nukeliauja. Kaina priklauso nuo svorio ir kilometrų. Gerai jei netoli, tada nebrangu.
Vairuotojai jau seniai neima vežti, nes juos filmuoja. Tik per siuntų skyrių.
Pernai norėjau sudaryti su jais sutartį, tai su pavieniais, tik firmom. Man norėjosi vien todėl, kad sudarius sutartį už papildomus 4Lt nuveža į vietą. Kai kam būtų patogu. Reiks pasidomėt dabar, kai esu įforminus. Gal jau bus galima., Tik vėl, ar nepriskaičiuoja sutartiniams papildomai 21proc.
Užpernai sudariau sutartį su paštu, bet džiaugiausi tik 2 mėn. Nuo pernai Naujų metų pradėjo skaičiuot papildomai 21proc pajamų. Užsižiūrėjau gal po 2 mėn. Firmos jį gali susigrąžinti, o aš ne. Todėl sutartį turėdama dabar ja nesinaudoju, nes žmogui būtų dar keliais Lt daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2014 03 31, 16:21)
sveikos gavau stai kokia grazuole dovanu. Ispakavau jau ja. Atveze man is norvegijos siltnamiu. Ar galite man patarti kaip man su ja toliau elgtis? Gyvenu bute

user posted image

Persodinkit i didesni vazona ir auginkit balkone ,ji yra lauko augalas. Tai didzialape hortenzija . pagooglinkit informacijos rasit daug.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 03 31, 18:21)
Persodinkit i didesni vazona ir auginkit balkone ,ji yra lauko augalas. Tai didzialape hortenzija . pagooglinkit informacijos rasit daug.

Patarkit prasau kokia zeme jai nupirkti, turiu labai dideli vazona
Atsakyti
o aš gavau jau sėkliukes hortenzijos- smulkuma nereali, rašo jog bus šluotelinė, hydrangea paniculata. vakare imsiuosi sėjos ir lauksiu daigelių wub.gif
begūglindama radau nerealių vaizdų http://www.whiteflow...refine.options=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 01 balandžio 2014 - 08:54
QUOTE(Laola @ 2014 04 01, 08:29)
Patarkit prasau kokia zeme jai nupirkti, turiu labai dideli vazona

Rūgščių durpių. Tinka substratas, skirtas rododendrams.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti