Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Virgale @ 2014 03 19, 12:44)
Laba diena, aciu patarusioms del sodinimo vietos. Labai dziaugiuosi isodinusi i zeme, jau taip atsigavo krumas, jau taip zaliuot nori, o vienoje virsuneleje jau matau uzsimezgusi pumpura. ir is apacios taip zelt pradeda.  Cia pas mane kaip suprantu didzialape hortenzija, sakykite jos nereikia niekada pakarpyti, ar palauzyti, pernai as jai nieko nedariau. O siemet rudeni gal jau reikes ?

Cia jau siemet i zeme isodinot?

as saviske siemet noriu isodint, bet vis bijau kad nenusaltu, kolkas visdar rusy ji tupi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 19, 12:41)
augunu laipiojančia jau keli metai,nelabai skuba nei augti,nei žydeti.Tad įsigijus ją reiktų dar pasiauginti kur nuošalyje,kad neužimtų paradines vietos veltui ,nepuošdama aplinkos.

tai jau siemet turetu isibegeti, pas mane taip buvo, bet galvojau ,kad nepatinka vieta. o dabar karpau jau ja,kad pas kaimynus ant langu neliptu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 03 19, 14:36)
as saviske siemet noriu isodint, bet vis bijau kad nenusaltu, kolkas visdar rusy ji tupi  unsure.gif

as taip pat nebelakstysiu su vazonu, persodinsiu, bet tikrai dar ne dabar, balandzio men. Nors labai jau norisi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parsivelkuvėl: 19 kovo 2014 - 14:41

Atsakau murmur, taip siemet isodinau, jau gamta bunda , viskas augt pradejo. Tiesa as gyvenu UK.
Atsakyti
Siandien isigijau viena nukainuota, taip sakant is mirties nagu gelbejau. Pavadinimo ner (kas dazniausiai ir buna Maximoje), siuo metu zydi melynai. Kaip galvojate, kokia tikroji spalva gali buti - gelsva ar galiu dar tiketis rausvos? Dabar „ruzavumo” nei kiek nematyti, neissiskleide ziedeliai zalsvai gelsvi
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 19, 23:30)
Siandien isigijau viena nukainuota, taip sakant is mirties nagu gelbejau.  Pavadinimo ner (kas dazniausiai ir buna Maximoje), siuo metu zydi melynai. Kaip galvojate, kokia tikroji spalva gali buti - gelsva ar  galiu dar tiketis rausvos? Dabar „ruzavumo” nei kiek nematyti, neissiskleide ziedeliai zalsvai gelsvi

Sunku pasakyti kokia ta spalva bus. Bet kad išliks mėlyna, hortenzijos nelaistant specialiomis trąšomis tikimybė labai maža.
Atsakyti
Merginos gal žinot kur gaut mėlynoms hortenzijom trąšų, niekur neberandu Klaipėdoje.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 03 20, 11:11)
Merginos gal žinot kur gaut mėlynoms hortenzijom trąšų, niekur neberandu Klaipėdoje.

Schetelige dažnai būna, pažiūrėkite ten.
Atsakyti
O kada laikas geneti hortenzijas, vakar istempiau is garazo i lauka, pastaciau absoliuciame pavesy, bet, manau, gal apgeneti reikia. Kiek Jus trumpinate??????
Atsakyti

Tai va va, ir as nezinau, as nieko nedariau, nes tose virsunese, zaliuot pradejo, ir kaip isodinau dabar augt pradejo, ir megzt pumpuriukus viduj. As galvoju, gal visokiu rusiu tu hortenziju yra, gal ne visas reikia geneti g.gif , ai net nezinau....
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2014 03 21, 16:34)
Tai va va, ir as nezinau, as nieko nedariau, nes tose virsunese, zaliuot pradejo, ir kaip isodinau dabar augt pradejo, ir megzt pumpuriukus viduj. As galvoju, gal visokiu rusiu tu hortenziju yra, gal ne visas reikia geneti g.gif , ai net nezinau....

Jei tai didzialapes tai jos ant antrameciu saku zydi. Tai galit nugeneti su visais pumpurais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 03 21, 18:53)
Jei tai didzialapes tai jos ant antrameciu saku zydi. Tai galit nugeneti su visais pumpurais. doh.gif

Na taip, ant antrameciu, bet yra supermamu, kurios jas geni, o daro ta tam, kad kompaktiskesnis keras butu, geriau ziedai laikytusi, tik vat man idomu, kiek jos nurezia tas sakas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 03 21, 21:57)
Na taip, ant antrameciu, bet yra supermamu, kurios jas geni, o daro ta tam, kad kompaktiskesnis keras butu, geriau ziedai laikytusi, tik vat man idomu, kiek jos nurezia tas sakas? g.gif

Na, pas mane didžiažiedė, bet aš jos negeniu. Jų krūmai nėra kažin kokie dideli. Bet tas visas "bobučių", tikrai galima genėti ir krūmą formuoti pagal savo norus smile.gif
Atsakyti