Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 18, 10:28)
tai kad netoli visai, pagal mano knygutę - 56km iki Marijampolės

ten yra normali lauko prekybos aikštelė, žinoma, kad vietoje galima rinktis. Na, aš vis tik važiuoju su savu sąrašu ir vežuosi planšetinį kompiuterį ir tikrinu internete aprašus. Pasirinkimas didesnis nei elektroninėj parduotuvėj wink.gif

aciuks.gif už informaciją 4u.gif
kadangi man daug arčiau, tai visiškai neapsimoka užsisakyti, geriau nuvažiuoti į vietą smile.gif
Atsakyti
Žianant ko konkrečiai norima, geriau tartis tam tikrai dienai atvažiavimą pasiimti. Tai dienai bus surinkti augalai. Ne viską jie ten toje aikštelėje turi. Kai kas auga kitur. Aš ten nesu buvusi, bet kartą pažįstamas vienos užsakymą paėmė. Tai moteriai, kuriai ėmė, buvo per toli važiuoti..o kadangi mes ruošėmės važiuoti link jos, paėmėm ir nuvežėm. Kai susisiekėm pasiūlė surašyt ko pageidausim ir kada paimsim.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 03 18, 13:36)
Žianant ko konkrečiai norima, geriau tartis tam tikrai dienai atvažiavimą pasiimti. Tai dienai bus surinkti augalai. Ne viską jie ten toje aikštelėje turi. Kai kas auga kitur. Aš ten nesu buvusi, bet kartą pažįstamas vienos užsakymą paėmė. Tai moteriai, kuriai ėmė, buvo per toli važiuoti..o kadangi mes ruošėmės važiuoti link jos, paėmėm ir nuvežėm. Kai susisiekėm pasiūlė surašyt ko pageidausim ir kada paimsim.

Taip jau tiksliai žinant ko reikia, tai geriau susitarti, kad norimus augalus tai dienai suruoštų iš anksto. O ten būnant pasirinkti iš to ką sugebėsite dar gražaus rasti smile.gif
Atsakyti
klausimukas apie tas dideliais žiedais kantrias kaimietukes- o jei šakas susmaigsčius į žemę- kokia tikimybė jog prigis?kada tai geriausia būtų daryti? ar geriau ieškot ir bandyt prilekt o ne smaigstyt laužtas šakas?
uošvei šiandien rodžiau meniu šluotelinių- ji žemaūgės nori, kantrios, kad nereiktų iškast doh.gif
Atsakyti
Jei nukirptas saknydinti, reiktu naudoti saknydinimosi hormona. Geriau prilenkti, pritvirtinti su viela ir uzkasti zemem. Rudeniui turetu isisaknydinti, butu galima nukirpti,pasodinti ivazoneli ir ziemai nesti i vesesne patalpa.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 18, 22:04)
Jei nukirptas saknydinti, reiktu naudoti saknydinimosi hormona. Geriau prilenkti, pritvirtinti su viela ir uzkasti zemem. Rudeniui turetu isisaknydinti, butu galima nukirpti,pasodinti ivazoneli ir ziemai nesti i vesesne patalpa.

Geriausia daugint kero dalimis. Jei keras didelis, galima nužiūrėjus atkirst dalį. Aš taip pasidauginau sau.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2014 03 18, 22:56)
Geriausia daugint kero dalimis. Jei keras didelis, galima nužiūrėjus atkirst dalį. Aš taip pasidauginau sau.

drinks_cheers.gif man taip pat geriausias būdas. Kaip tik šiuo metu ir geriausia atkirst kastuvu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 18, 23:24)
drinks_cheers.gif man taip pat geriausias būdas. Kaip tik šiuo metu ir geriausia atkirst kastuvu.

nu geras būdas, tik datr reikia rast kas sutiks pamojuot tuo kastuvu ir dar kas krūmą turi nemažą. Kai jau pavasariukas padorus bus soduosen prasivaikščiot reikės- rasiu ką nors, manyčiau 4u.gif
Ačiū, mergikės 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės atenu pas jus... blush2.gif Buvau rožėse, bet man patarė pas jus... Turiu vietą prie namo, šiaurinėje pusėje, ten įvažiavimas, įėjimas bet siena tokia tuščia ir nyki... ten yra 1x1 m pločio palikta žemė o aplink visur trinkelės. Saulė būna tik ryte iki 9 ir vakare nuo 19val. Nu žodžiu grynas pavėsis visada... Norėjau kažko žydinčio ir lipančio ant sienos. Labai patiktų rožė vijoklinė, bet sakė merginos kad nežydės ji, skurs... verysad.gif Va nebent sakė galėtų laipiojanti hortenzija kažkokia žydėti ten... Norėjau pasitikslinti, gal kas auginate pavėsyje ją ir ar pasiteisina??/ Ar verta bandyti, ar palaidoti iš viso mintį turėti prie įėjimo gražių žiedų vasarą??? Ačiū.
Atsakyti
augunu laipiojančia jau keli metai,nelabai skuba nei augti,nei žydeti.Tad įsigijus ją reiktų dar pasiauginti kur nuošalyje,kad neužimtų paradines vietos veltui ,nepuošdama aplinkos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 19 kovo 2014 - 12:42

Laba diena, aciu patarusioms del sodinimo vietos. Labai dziaugiuosi isodinusi i zeme, jau taip atsigavo krumas, jau taip zaliuot nori, o vienoje virsuneleje jau matau uzsimezgusi pumpura. ir is apacios taip zelt pradeda. Cia pas mane kaip suprantu didzialape hortenzija, sakykite jos nereikia niekada pakarpyti, ar palauzyti, pernai as jai nieko nedariau. O siemet rudeni gal jau reikes ?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 17, 17:55)
Nedideli,tai tol,kol panešami  biggrin.gif Lyginant su vienmetėm,tai jau visada yra į ką žiūreti,o žydi pakankamai ilgai.Turiu ir didelį krūmą ružavą lauke,tikiuosi,bus žiedų. Nebuvau pridengus  blush2.gif Penykštis žydėjimas,po sniegingos žiemos,buvo neblogasuser posted image

Kaip si rusis vadinama , man ji labai grazi, tokie gigantai uzauga ir tos pastelines skirtingos spalvos, puiki gele.
Atsakyti