Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Parsivelkuvėl @ 2014 03 17, 20:12)
Galit dar padet del tu daugiameciu.lt.. Uzsireginau ten, tai dabar as galiu prisidet krepsi ir siust, nors kai kurie augalai tik nuo geguzes vidurio bus? Nes esu siuntusi is sibirkos rozyno,tai ten vos ne ziema uzsisakiau ir tik kai buvo galima sodinti,man jas atsiunte. Cia taip pat?  g.gif

sudėjau į krepšelį ir nusiunčiau. Vėliau susirašinėjom laiškais ir mano atveju tik vieno augalo neturėjo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 17, 21:58)
sudėjau į krepšelį ir nusiunčiau. Vėliau susirašinėjom laiškais ir mano atveju tik vieno augalo neturėjo.

O kaip su apmokėjimu susidėjus į krepšelį? Iškarto nuo kortelės nuskaito, ar kai atveža augalus atsiskaitai?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 17, 21:14)
O kaip su apmokėjimu susidėjus į krepšelį? Iškarto nuo kortelės nuskaito, ar kai atveža augalus atsiskaitai?

nedariau apmokėjimo kol negavau patvirtinimo. Tik gal pirmo atsakymo laukiau kiek ilgiau. Kai jau pradėjom susirašinėti, viską greit išsiaiškinom ir gavau visus augalus. Bet tik vieną kartą taip pirkau, paprastai nulekiu į vietą. Važiuosiu ir šį pavasarį, galiu atvežti į Kauną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 17, 22:34)
nedariau apmokėjimo kol negavau patvirtinimo. Tik gal pirmo atsakymo laukiau kiek ilgiau. Kai jau pradėjom susirašinėti, viską greit išsiaiškinom ir gavau visus augalus. Bet tik vieną kartą taip pirkau, paprastai nulekiu į vietą. Važiuosiu ir šį pavasarį, galiu atvežti į Kauną  mirksiukas.gif

Jaučiu, kad teks prašyti blush2.gif Nors būtų įdomu ir nuvažiuoti pasižiūrėti ax.gif Jei, ką- šauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 17, 21:42)
Jaučiu, kad teks prašyti  blush2.gif  Nors būtų įdomu ir nuvažiuoti pasižiūrėti ax.gif Jei, ką- šauksiu  4u.gif

gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 kovo 2014 - 21:46
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 17, 21:42)
... Nors būtų įdomu ir nuvažiuoti pasižiūrėti ax.gif

Kooperuokitės ir kartu važiuokit mirksiukas.gif aišku vietoj geriau apžiūrėti ir dar ką nors nusigriebti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 17, 20:35)

Marmaledas, gal jums sodyboje tiktų tokia- neužmušama?

tai aš apie kitokią pas save ir nesvaigstu, būtent apie kantriausią, paprastą. O šluotelinė tai jau ne man, anytai, pas ją ten blizga viskas ax.gif jai reikia kantrią gražią surast, bet vat užsigeidė šluotelinės
Atsakyti
senukuose kovo 19 bus nuolaidos, praėjusį kartą mačiau jog turi daug hortenzijų, bet prabėgau nežvilgtelėjusi, tad klausimas, kaip senukai jas pateikia prekybai? t.y. su užrašu hortenzija ir kaina ar suteikia ir daugiau informacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 17, 21:34)
. Važiuosiu ir šį pavasarį, galiu atvežti į Kauną  mirksiukas.gif

ir as ir as is Kauno biggrin.gif , bet is tikro,gal mintis,kiek ten tu kilu iki to kaimo? Idomu rast lengva g.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 03 17, 21:54)
Kooperuokitės ir kartu važiuokit mirksiukas.gif aišku vietoj geriau apžiūrėti ir dar ką nors nusigriebti bigsmile.gif

aga, tada neprosal ir sunkvezimiuka vairuot doh.gif lotuliukas.gif

as del daugiameciu.lt klausiau, noredama suzinot,ar tas is anksto uzsakymas yra vertas,kad augalu gali veliau nelikt,ar galiu ir pvz. balandzio gale daryt uzsakyma ir jau greit tiketis ju atvezimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parsivelkuvėl: 18 kovo 2014 - 08:52
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 17, 21:34)
paprastai nulekiu į vietą. Važiuosiu ir šį pavasarį

ar augalus prieš važiuojant reikia užsisakyti, ar galima vietoje rinktis iš karto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Parsivelkuvėl @ 2014 03 18, 08:51)
ir as ir as is Kauno  biggrin.gif , bet is tikro,gal mintis,kiek ten tu kilu iki to kaimo? Idomu rast lengva  g.gif
aga, tada neprosal ir sunkvezimiuka vairuot  doh.gif  lotuliukas.gif

as del daugiameciu.lt klausiau, noredama suzinot,ar tas is anksto uzsakymas yra vertas,kad augalu gali veliau nelikt,ar galiu ir pvz. balandzio gale daryt uzsakyma ir jau greit tiketis ju atvezimo.

tai kad netoli visai, pagal mano knygutę - 56km iki Marijampolės, o prekybos aikštelė yra prieš pat įvažiavimą į pačią Marijampolę ir ant pagrindinio kelio važiuojant į Europą per Lenkiją biggrin.gif . Jei nuo Kauno, tai po kaire puse.

Kiek teko matyti, visai padoriais kiekiais turi augalų, rudeniop gali kažko nebūti. Ir, aišku, geriau rinktis iš vienos grupės, nes labai jau skirtingu laiku nurodomas skirtingų augalų prekybos laikas. Beje, savaitgaliais taip pat dirba wink.gif

QUOTE(vera.vera @ 2014 03 18, 09:07)
ar augalus prieš važiuojant reikia užsisakyti, ar galima vietoje rinktis iš karto g.gif

ten yra normali lauko prekybos aikštelė, žinoma, kad vietoje galima rinktis. Na, aš vis tik važiuoju su savu sąrašu ir vežuosi planšetinį kompiuterį ir tikrinu internete aprašus. Pasirinkimas didesnis nei elektroninėj parduotuvėj wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 18, 10:28)
tai kad netoli visai, pagal mano knygutę - 56km iki Marijampolės, o prekybos aikštelė yra prieš pat įvažiavimą į pačią Marijampolę ir ant pagrindinio kelio važiuojant į Europą per Lenkiją  biggrin.gif . Jei nuo Kauno, tai po kaire puse.

Pasirinkimas didesnis nei elektroninėj parduotuvėj wink.gif

Jauciu,kad ir as vaziuosiu pati, su saraseliu. O jei pasirinkimas dar didesnis nei el. pardej. tai tuo labiau bus verta rolleyes.gif
Atsakyti