Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

Man buvo pasisekę su sodinuku labai gražus stambiomis šakomis, ji žiemojo 2 žiemas. Mano augintinės vardas buvo "vanilla fraise", kotą užauginau apie 150cm (+/-) ir vainikas buvo 3 stambesnės ir kelios smulkios šakelės ir ba ba . O dėl rudavimo turiu šluotelines 3 rūšis tai ruduoja visos, tik ilgiausiai žiedą išlaiko neparudavusį “Grandiflora”.
Atsakyti
sveiki,
balandzio pabaigoj pirkciau sluoteline hortenzija,
gal kas Žemaitijoj turesit parduot?
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2014 03 17, 14:10)
sveiki,
balandzio  pabaigoj pirkciau sluoteline hortenzija,
gal kas Žemaitijoj turesit parduot?

užsisakykite iš http://www.daugiamet...n...t&Itemid=99 pigiau negausite niekur ir kas svarbu labai kokybiški sodinukai, o turguje nusipirkau parvežtą iš Lenkų, tai tokia nuvalkiota nudriskusi nuo gabenimo pavargusi schmoll.gif.
Atsakyti
Sveikos,
Skaitua skaitau, nu bet vista paskutine, nesuprantu,kaip nusigeneti man savo sluoteline hortenzija. Tik praeitais metais pasisodinau. Keli stiebeliai tik yra, tai gal nereikia jos geneti dar? Ar tik virsuneles pakarpyt?

O tos daugiametes.Lt patikomos, siuncia grazius augalus g.gif Paziurejau, labai jau graziu augalu turi ir aisku visko uzsinorejau doh.gif
Atsakyti
Pasidžiaugiau šiandien,kad turint tokį senovinį namą,kaip aš,su cokoliniame aukste įrengtais sklepais su langais,labai lengva auginti vazonuose didialapes hortenzijas. wub.gif Turiu keturias,trys bus sesei pasipuosti pavesingą įvaziaviną.Pagalvojau,kad kam pasodinau nedidelį krūmelį sau žemen,kad galečiau įtupdyti toj vietoj su kibireliu peržiemojusia šiltai ir tikrai žydėsiančią doh.gif . Kitąmet daugiau isinesiu krūmelių vidun,lai stovi sau ant stalo sustatyti vazonai,nereikia kišti nagų prie jų ir puoseleti,kaip kokias pelargonijas.
Atsakyti
Amarrile gal jusu vazonai nedideli g.gif As tai daugiau nebeveziosiu I jokius garazus, psio. Sakiau sodinsiu prie namo,kaip bus taip, bandysiu dengti ziemai,nu fiziskai as neatkeliu to vazono, vyro prasau ir drebu,kad tas nugaros nepasisuktu, po ko teks dar ir ji priziuret,ne tik gele doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parsivelkuvėl: 17 kovo 2014 - 14:55
QUOTE(Parsivelkuvėl @ 2014 03 17, 15:33)
Sveikos,
Skaitua skaitau, nu bet vista paskutine, nesuprantu,kaip nusigeneti man savo sluoteline hortenzija. Tik praeitais metais pasisodinau. Keli stiebeliai tik yra, tai gal nereikia jos geneti dar? Ar tik virsuneles pakarpyt?

O tos daugiametes.Lt patikomos, siuncia grazius augalus g.gif  Paziurejau, labai jau graziu augalu turi ir aisku visko uzsinorejau  doh.gif

Du metus užsisakinėju sau ir mamai iš Jų hortenzijas ir ne karto neteko nusivilti, sodinukai labai grąžūs ir atveža taip meistriškai sudėtus, kad nėra galimybės jiems apsilaužyti.
Atsakyti
QUOTE(Parsivelkuvėl @ 2014 03 17, 14:54)
Amarrile gal jusu vazonai nedideli  g.gif  As tai daugiau nebeveziosiu I jokius garazus, psio. Sakiau sodinsiu prie namo,kaip bus taip, bandysiu dengti ziemai,nu fiziskai as neatkeliu to vazono, vyro prasau ir drebu,kad tas nugaros nepasisuktu, po ko teks dar ir ji priziuret,ne tik gele  doh.gif  lotuliukas.gif

Nedideli,kai bus dideli,kam nors padovanosiu sodinti žemen. O prilenkus šakelių visada galima turet nedidelių augaliukų. Vieną žadu stipriai apgeneti,šiemet nežydes,bet gal bus neauksta ir kompaktiska kitais metais. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 kovo 2014 - 15:21
QUOTE(amarrile @ 2014 03 17, 15:20)
Nedideli,kai bus dideli,kam nors padovanosiu sodinti žemen. O prilenkus šakelių visada galima turet nedidelių augaliukų. Vieną žadu stipriai apgeneti,šiemet nežydes,bet gal bus neauksta ir kompaktiska kitais metais.  rolleyes.gif

Su dideliais krūmais daug vargo, sunku juos tampyti, bet nepalyginamai gražiau atrodo apsipylę žiedais, o mažiukų ir grožis mažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2014 03 17, 15:00)
Du metus užsisakinėju  sau ir mamai iš Jų hortenzijas ir ne karto neteko nusivilti, sodinukai labai grąžūs ir atveža taip meistriškai sudėtus, kad nėra galimybės jiems apsilaužyti.

aciu, tada ir as uzsisakysiu is ju 4u.gif
QUOTE(amarrile @ 2014 03 17, 15:20)
Nedideli,kai bus dideli,kam nors padovanosiu sodinti žemen. O prilenkus šakelių visada galima turet nedidelių augaliukų. Vieną žadu stipriai apgeneti,šiemet nežydes,bet gal bus neauksta ir kompaktiska kitais metais.  rolleyes.gif

man kazkaip labiau dideli krumai imponuoja, po Prancuzija kai vazinejausi,tai ten tik dideli ir prie namu plilipe tie hortenziju krumai. Nu ten kaip jos gauga doh.gif ,belekur, kai geras klimatas,tai jos bujoja wub.gif
Atsakyti
Nedideli,tai tol,kol panešami biggrin.gif Lyginant su vienmetėm,tai jau visada yra į ką žiūreti,o žydi pakankamai ilgai.Turiu ir didelį krūmą ružavą lauke,tikiuosi,bus žiedų. Nebuvau pridengus blush2.gif Penykštis žydėjimas,po sniegingos žiemos,buvo neblogasuser posted image
Atsakyti
Klausimuką turiu( gal kas susidūrę)- kurios lengviausiai dauginasi ir nejautrios niekam? Sodinčiau paupyje, biski reiktų vaizdinius užstoti į nešienautą kitą krantą, o atstumas 30m mažiausiai. Ar blogas pasirinkimas būtų hortenzijos?
man spalva neturi didelės reikšmės, svarbu dydis ir augimo tempas, ir dar kad iškasinėt nereiktų.
Dar gal kokią neiškasamą žiemai šluotelinę rekomenduotumėt, ne baltą ( uošvė užsiprašė doh.gif )
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti