QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 24, 18:40)
Ko-dėl?
Mano lauke nežiemojanti nuo rudens šiltnamy gyvena ir šeštadienį apžiūrėjus - viskas su ja gerai, keletą lapukų jau yra išskleistų. Ir ko jau čia tos saulės bijot, jei jos net nėra, gi diena tai apniukus, kaip tik tokiu oru ir reikia pratinti. Vat laistyt jau reiktų nepamiršt.
To-dėl, kad Jūsų visą žiemą kaip supratau ten buvo, o jei iš rūsio iškelt ir palikt šiltnamy - sudega, deja, išbandyta
Dienos neapniukusios, bent jau Vilniuj - tai saulė plieskia kaip reikalas
Papildyta:
QUOTE(saulelė @ 2014 02 24, 23:16)
Dalele o jūsiškė Maximine?
Aš rudenį taip pat bandysiu gausiai apdėti su eglišakėmis, nes šiemet nusivyliau savo dengimu. Siuvau spec maišą iš kvėpuojančios medž., bet kai nudengiau isigandau tiesiog vanduo varva nuo šakų. Daug šakų pajuodusių.
Man eglišakiais uždengus nušala
jau kiek visko bandyta, kiek vargta su jom... tai dabar pora su vazonais dideliais - juose žiemoja rūsy ir paskui keliauja į kiemą gegužę. o kitos lieka lauke - tai lenkiam šakas prie žemės, dedam padėklus, ant jų - didžiulę krūvą sausų lapų. Pernai peržiemojo, žydėjo kaip žiedų kalnas
Bet aš VILNIUJ, ir dar molingoj žemėj... o Klaipėdoj smėlynuose brolienės tokios pat ružavos hortenzijos žiemoja lauke net neridengtos, ir nenušala - žydi ir bujoja, taip kad viskas priklauso nuo dislokacijos