Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

Mano visos hortenzijos, kurios ant dvimečių šakų žydi, lauke lapus išleido. Jaučiu, sedėsiu be žiedų vasarą bash.gif
Pas mus truputį šilčiau negu LT, tai ir kaukazinis vaistutis nuo lapkričio žydi, ką jis pavasarį veiks, iš viso neaišku wacko.gif
Atsakyti
Vėjas savaitgalį atrišo agroplėvelę, tai aš irgi hortenzijas pernaujo vyniojau, tai daug pumpurų krūmo viduje dideli kaip pavasarį, bet aš manau, kad žydės tie, kur po durpėmis pasislėpę. Kasmet dalis pumpurų apšala, bet žydi kasmet.
Atsakyti
Aš turiu tris didžialapes, kurios žiemoja lauke. Iš tikrųjų jų pumpurėliai jau didoki, iki šiol nedengiau, o vakar aprišau agroplėvele, gal kiek apsaugos, jei nebus didelio speigo.
Atsakyti
AŠ IRGI TIK VAKAR APRIŠAU. ŠIANDIEN VYRAS DAR SNIEGU APKASĖ.
Atsakyti
Pas mus sniego buvo labai nedaug, bet žiūriu kad naktį prisnigo, visos mašinos su didžiulėmis kepurėmis thumbup.gif reiks eiti sugraibyti iš visų pakampių ir užkasti savo hortenziją.

Atsakyti
As tai su vazonikais pas vyra nesildomam garaze laikau, turiu pumpuriukus, bet jie stovi vietoje jau gal pora menesiu, nei didyn auga, nei nyksta. Gal siemet bus pirmi metai, kada man pavyks issaugoti hortenzijas blush2.gif
Atsakyti
Prie namo, pietinėje pusėje (vsą dien ant saulės), nuo caro ruriko laikų želia hortenzija. Rudeniop aš ją nurėžiau beveik iki metro ūgio stagarų. bet tuo pačiu ir noriu perkelti į šiaurinę namo pusę (pavėsis, drėgmės daugiau, saulė rytais ir pavakare).
Kada pavasarį geriausiai jai būtų migruoti į naują gyvenamąją vietą? Kai žemės įšalas nueis?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2014 02 07, 20:43)
Prie namo, pietinėje pusėje (vsą dien ant saulės), nuo caro ruriko laikų želia hortenzija. Rudeniop aš ją nurėžiau beveik iki metro ūgio stagarų. bet tuo pačiu ir noriu perkelti į šiaurinę namo pusę (pavėsis, drėgmės daugiau, saulė rytais ir pavakare).
Kada pavasarį geriausiai jai būtų migruoti į naują gyvenamąją vietą? Kai žemės įšalas nueis?

Jei nuo caro laikų, tai galit ją ten ir palikt. Jos nieko nebijo.
Jei ne dėl saulės norit perkelt tada taip,kai išeis įšalas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2014 02 07, 19:43)

Taip 4u.gif Kai tik sąlygos leis, laisvai galit ir perkelt.
Atsakyti
As irgi rusy hortenzija turiu vazonine. Lapelius jau leidzia. Ar reiktu ja namo parsinest kad lapukus uzsiaugintu ir jau grazia visa i kiema nesciau pavasari? Ar tegu buna rusy iki pavasario ir paskui tiesiai i kiema?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 02 12, 16:06)
As irgi rusy hortenzija turiu vazonine. Lapelius jau leidzia. Ar reiktu ja namo parsinest kad lapukus uzsiaugintu ir jau grazia visa i kiema nesciau pavasari? Ar tegu buna rusy iki pavasario ir paskui tiesiai i kiema?

??????????
As ir turiu tokiu, kur deti nebezinau......... doh.gif
Atsakyti
maniškės jau žiedynus krauna doh.gif
Atsakyti