QUOTE(Kilina @ 2013 10 28, 19:43)
Kai parašiau pirmą pasisakymą su pagalbos šauksmu,ką man daryti,kažkodėl nei viena neatsiliepėt,o dabar pesizimizmas.Aš pripratus vadinti daiktus savais vardais.Jeigu tikrai žinot,kad tai beprotybė,tai ir sakykit"tu tokia ar kitokia trauk ir nešk į namus"
Nei viena čia rašanti nedirba etatine atsakinėtoja - visos turim darbus, šeimas ir net ne vieną hobį. Mano sąžinė rami - ne vienoje ir ne dviejose temose atsakau visada kai tik galiu. Ir netgi į tą patį klausimą ne vieną, ne du ir ne penkis kartus, nors apie tai buvo kalbėta ir prieš puslapį, ir prieš du.
Man keisčiausias žmonių pasipiktinimas, kad kažkas nepuolė tuoj atsakyti į klausimą, nes klausiantysis neturi kada skaityt temos, o vat patariantieji tai neturi ką veikt ir atsakinėt gali čia ir dabar
Kilina, paskaitytumėt bet kelis temos puslapius ir pamatytumėt, kad hortenzijų veislės, jų auginimo sąlygos, substratai, priežiūra buvo kalbėti ir apkalbėti n kartų ir iš visų pusių.
Išmokim gerbti ne tik savo, bet ir kitų laiką - nieks čia nėra piktybiškai nusiteikęs kažko ignoruot, bet kartais keistai pasijunti, kai bandai padėt ir tik šlept kaip maišu per galvą
O ar tai beprotybė nežino nei viena, nes tokio eksperimento praktiškai Lietuvos sąlygomis niekas neatliko, todėl ir lieka tik teoriškai pasamprotaut kas gali atsitikti.
Tiesiai šviesiai, bet vėl gi teoriškai manau, kad ši hortenzija gali žydėti tik auginama vazone ir įnešama žiemoti į šiltesnę patalpą (iki minus dešimties ar pan.). Man pačiai nepavyko pražydint lauke auginamų netgi bevardžių "bobutinių" didžialapių, o Avantgarde kažkodėl atrodo dar nepakantesnė šalčiui. Kaip bus praktiškai išbandysite savo kailiu