Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(saulelė @ 2013 10 11, 12:25)
Pas mane tokia pat situacija ką daryti g.gif

Pirmiausia-geneti.Nuo to kiekvienas augalas tankėja.Juo labiau,kad šluotelinėm hortenzijom genejimas būtinas,kiek atsimenu
Atsakyti
Tai kad nera ko geneti trys sakos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazycius @ 2013 10 11, 21:33)
Tai kad nera  ko geneti  trys  sakos ax.gif

Tai visas tris ir nurėžti pavasarį - palikti per sprindį. Aš irgi porą metų vis atsargiai genėjau, kol supratau - kuo mažiau gailėsi, tuo gražesnį krūmą turėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2013 10 11, 20:40)
Tai visas tris ir nurėžti pavasarį - palikti per sprindį. Aš irgi porą metų vis atsargiai genėjau, kol supratau - kuo mažiau gailėsi, tuo gražesnį krūmą turėsi  smile.gif

drinks_cheers.gif Aš taip nugenėjau Pinky Winky, nors ir labai gailėdama, irgi buvo trys šakos. Puikiausiai sutankėjo ir šiemet gausiai žydėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazycius @ 2013 10 11, 21:33)
Tai kad nera  ko geneti  trys  sakos ax.gif

Trys šakos kitą sezoną gali duoti nuo 6 iki 12 naujų šakų. Dar kitais metais nugenėjus nuo 12 iki 48. Nemažai sakyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kaip jūs išretinate krūmą g.gif nemoku susirasti informacijos blush2.gif kiek skaičiau niekur apie tai neradau .Labai daug prileido naujų šakų, uodas nosies neįkiš. Ar senas ar naujas šakas išpjauti ? Galvoju, kad ant senų gal žiedai didesni g.gif Maniškė senovinė kuri žydi ant antramečių šakų. Gal praretinti nekreipiant dėmesio...paprasčiausiai žiūrėt kad gautųsi gražus krūmas...
Ir kada geriau ar rudenį ar pavasarį?
Kaip jūs darot? Atsiprašau jei buvo apie tai kalbėta blush2.gif

Atsakyti
Jau nereikia smile.gif Netyčia pati radau atsakymus į visus klausimus thumbup.gif

Atsakyti
Sveiki, nusipirkau sluoteline hortenzija 'Bobo'. Noriu patarimo, ar man ja laikyti per ziema rusyje vazone, ar sodinti i nuolatine vieta lauke? Visa laika augus ir iki dabar buvus lauke prekybos centre. Ziemos pas mus nesaltos, daugiau lietingos. Sniego per daug gamta irgi nedovanoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootelia: 14 spalio 2013 - 14:15
QUOTE(rootelia @ 2013 10 14, 16:13)
Sveiki, nusipirkau sluoteline hortenzija 'Bobo'. Noriu patarimo, ar man ja laikyti per ziema rusyje vazone, ar sodinti i nuolatine vieta lauke? Visa laika augus ir iki dabar buvus lauke prekybos centre. Ziemos pas mus nesaltos, daugiau lietingos. Sniego per daug gamta irgi nedovanoja smile.gif

žinoma sodinkit tiesiai į nuolatinę vietą, kokios ten Norgėj žiemos irnesakyk.gif va lietaus tai per akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 15 spalio 2013 - 08:40
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 10 15, 07:36)
žinoma sodinkit tiesiai į nuolatinę vietą, kokios ten Norgėj žiemos irnesakyk.gif va lietaus tai per akis.

Aciu, taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 14, 10:17)
Jau nereikia  smile.gif Netyčia pati radau atsakymus į visus klausimus thumbup.gif

Gal šaltinį galit nurodyt, gal ir daugiau kam aktualu, bent man tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMTE: 15 spalio 2013 - 18:58
QUOTE(MAMTE @ 2013 10 15, 19:58)
Gal šaltinį galit nurodyt, gal ir daugiau kam aktualu, bent man tai tikrai  4u.gif

Sodo spalvose radau straipsnelį, ten nedaug aprašyta, bet į tai kas mane domino atsakyta 100% smile.gif

Gerai, kad išsisaugojau nuorodą, tai galiu įdėt mirksiukas.gif

http://www.sodospalv...galima_suprasti

Atsakyti