Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 22, 17:34)
Tačiau to nedarau - ant krūmo sudžiuvę žiedynai būna dekoratyvūs, nusikrerpu ir naudoju kalėdinėms dekoracijoms. Jei skinti dar baltą ir džiovinti pakabintą, ne toks geras vaizdelis  mirksiukas.gif

mano šluoteliniai žiedynai "stovėjo" per visą žiemą.
atrodo tikrai labai gražiai baltam sniego fone:)

o persodinant nulūžo pernai vienas žiedynas - pamerkiau.
praeina kiek laiko - nu tik žiū - nėr vandens vazoj visai doh.gif
paliečiu - taigi džiuvena jau visiška, o atodo kaip gyvas:)
iki šiol stovi:)
Atsakyti
nusipirkau rozines spalvos hortenzija, tik idomu kaip jas priziureti, ka su jomis daryti ziema kad nesusaltu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 05 23, 16:57)
nusipirkau rozines spalvos hortenzija, tik idomu kaip jas priziureti, ka su jomis daryti ziema kad nesusaltu? ax.gif

pirmiausia išsiaiškinti kokia ta rožinė hortenzija - šviesialapė (mažiausiai tikėtina), šluotelinė (taip pat mažai tikėtina, nes jos šiuo metu dar nežydi) ar didžialapė (manau, kad bus tokia). O tada paskaitinėti buvusią temą (kad ir per paiešką paieškoti raktinių žodžių) - apie jų žydėjimą žiemojant lauke, sėkmes ir nesėkmes, dengimą ar laikymą garaže buvo vos ne talmudai surašyti ir viskas iš forumiečių praktikos mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, jau pradejau skaitineti, smile.gif
Atsakyti
Mano vazoninė naujokė - rožinė "londonietės" pusseserė biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 05 23, 21:14)
Mano vazoninė naujokė - rožinė "londonietės" pusseserė biggrin.gif

Tikra gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 05 23, 23:42)
Tikra gražuolė wub.gif

drinks_cheers.gif Pritariu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, buvau uzsirasius is cia kaip vadinasi didzialape hortenzija,kuri gerai ziemoja pas mus, kur -30 gali iskest, nu bet zioplas padaras,neberandu pavadinimo, kazkas E...S... unsure.gif . Ir gal dar galit primint is kur ji pirkt,lyg siunciates? 4u.gif
Atsakyti
Endless summer. Vilniuje esu radusi pirkti tik Soltroje, o siųstis žmonės siunčiasi iš http://www.daugiametes.lt/
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 05 26, 09:47)
Endless summer. Vilniuje esu radusi pirkti tik Soltroje, o siųstis žmonės siunčiasi iš http://www.daugiametes.lt/

aciu aciu aciu bigsmile.gif , einu geriau uzsirasysiu,gal dabar nepamesiu biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu ,kad tik Soltra ju turi, kas nors ten pirkot augalus, patikimi? Man is kitos parapijos del ju vaziuoti verta, dar matau budleju turi,taip pat pasiimciau?
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2013 05 26, 11:04)
Ziuriu ,kad tik Soltra ju turi, kas nors ten pirkot augalus, patikimi? Man is kitos parapijos del ju vaziuoti verta, dar matau budleju turi,taip pat pasiimciau?

Visokių "čiūdų" ir su jais būna, nors firma tikrai didelė ir ne pirmus metus dirbanti.

Pernai pasiskambinau paklausti ar turi mažų Endless summer The Bride (norėjau būtinai baltos), nes jie veža trijų dydžių ir atitinkamai skirtingų kainų. Patikino, kad tikrai turi (mažos kaina tuomet bivo rodos apie 60lt).

Nuvažiuojam pas juos (nuo mūsų namų kelias apie 30km), o pasirodo jie turi tik didžiausias, po 150Lt doh.gif Klausiam kaip čia taip, o jie atsako, kad gal ir neturim mažų, gal kažkada pardavėm doh.gif Na iš principo ir nepirkau, bet neplanuotai pasisvečiavom Trakuose lotuliukas.gif
Atsakyti