Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Vidam @ 2013 10 03, 20:10)
Kaip gerai, kad nepasiskubinau nukarpyti hortenzijos žiedų smile.gif kažkaip pernai nepastebėjau, o dabar kasdien gražėja spalva  wub.gif čia mano senovinė ružava, jau buvo nužydėjusi, o dabar žiedai "bordavėja", atrodo lig tai antrą kartą žydi  g.gif

Šiandien daryta nuotrauka

user posted image

Na grožis neišpasakytas wub.gif . Pas mane raudonuoja, bet spalva dar ne tokia intensyvi g.gif
Atsakyti
O gal vaikiuku butu? blush2.gif Labai grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nežiūrėjau prie šaknų g.gif aš tai prigydžiau iš šakelės, tačiau pradėjo žydėjo, gal tik po trijų metų. Jei esat iš Alytaus, tai prašom, priskinsiu šakelių kiek norėsit schmoll.gif bet dabar kažin ar prigytų?
Pas mus bauhofe rugsėjo pradžioje buvo privežę labai daug, gražios didelės,visokių spalvų ir tik po 13 lt su centais. Tik aišku, tos rūšinės hibridinės gal nėra tokios atsparios, kaip šitos.
Kaip gerai...praneša atšilimą, tai dar pažydėsime smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Para @ 2013 10 04, 14:19)
Pas mane raudonuoja, bet spalva dar ne tokia intensyvi  g.gif

Tai gal dar paryškės, nes maniškės vis ryškėja smile.gif buvo jau žiedai nebegražūs... ir lapų yra bordinių.

Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 10 04, 21:19)
O gal vaikiuku butu? blush2.gif  Labai grazios wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif ir man ir man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2013 10 04, 22:15)
Nežiūrėjau prie šaknų  g.gif aš tai prigydžiau iš šakelės, tačiau pradėjo žydėjo, gal tik po trijų metų.

manoji nors ir su 1 ziedu, maža, bet žydėjo pirmais metais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2013 10 02, 10:14)
Atsiprašau už klausimą  poster_offtopic.gif  Norėčiau pasidomėt, gal žinote, kur galima nusipirkti palaidų hortenzijų gėlių vestuvėms papuošti reikia smile.gif O gal kuri iš forumiečių norėtų parduoti, reiktų alyvinių,rožinių,baltų hortenzijų, kiekio dar tiksliai nepasakysiu, bet nemažai smile.gif Vestuvės rugpjūčio 9. kitų metų.

sveiki. nematau jusu miesto, zinau Kaune budavo, bent pries lyg 3m salia Lietuvos veterinarijos akademijos geliu baze. O dabar yra ar ne, nezinau 4u.gif
Atsakyti
Vakar, Kaune, Draugystės Senukuose pirkau šluotelinę hortenziją, už 4lt. padėta prie nukainuotų, išgelbėjimui likusios dar bent keturios. Jei yra norinčių nuvažiuokit mirksiukas.gif Vanille Fraise wub.gif
Tik dabar suku galvą kur tą grožį apgyvendint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 10 08, 08:30)
Vakar, Kaune, Draugystės Senukuose pirkau šluotelinę hortenziją, už 4lt. padėta prie nukainuotų, išgelbėjimui likusios dar bent keturios. Jei yra norinčių nuvažiuokit mirksiukas.gif Vanille Fraise wub.gif
Tik dabar suku galvą kur tą grožį apgyvendint rolleyes.gif

Sodinkite tiesiai į gruntą lauke, preitais metais tokiu laiku sodinau iš Daugiametės.lt ir puikiausiai peržiemojo
Atsakyti
Vidurio Lietuvoje peržiemoja ir žydi tos Vanille's be kailinių? Kažkaip nesinori dar vienos nešiojamos įsigyti, norėtųsi pasodinti ir pamiršti, ir tik žiedais žavėtis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 10 08, 11:37)
Vidurio Lietuvoje peržiemoja ir žydi tos Vanille's be kailinių? Kažkaip nesinori dar vienos nešiojamos įsigyti, norėtųsi pasodinti ir pamiršti, ir tik žiedais žavėtis  tongue.gif

turiu ir ne vieną žiemą atlaikius. Nušalt, tai gal ir gali patys galiukai. Tačiau šluotelines kiekvieną pavasarį reikia daugiau/mažiau apgenėt. Bėdų auginant daugiau kaip ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2013 10 08, 11:05)
Sodinkite tiesiai į gruntą lauke, preitais metais tokiu laiku sodinau iš Daugiametės.lt ir puikiausiai peržiemojo

Kad tiesiai į gruntą tai žinau, nes kiek skaičiau jos labiausiai pakančios mūsiškėms žiemoms, aš nemėgstu gėlių kurias reikia nešiot pirmyn atgal, ( žinoma, amariliams tai negalioja) tik sakau, vietą reikia parinkti erdvią ir matomą bigsmile.gif kad peir langus man matytūsi wub.gif
Atsakyti
parodysiu ir as savo hortenzijas
''senoji'' smile.gif
user posted image
vanile fraise. ar leidzia jos kokias atzalas is saknu? maniske tik paaugo kiek per pora metu, met plociu nei kiek nepadidejo g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 10 10, 16:19)
parodysiu ir as savo hortenzijas
''senoji''  smile.gif
vanile fraise. ar leidzia jos kokias atzalas is saknu? maniske tik paaugo kiek per pora metu, met plociu nei kiek nepadidejo  g.gif
[[/url]

Pas mane tokia pat situacija ką daryti g.gif
Atsakyti