Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(luju @ 2013 09 30, 15:38)
Mergaites, kada nesat i rusius savo vazonuose auginamas hortenzijas. Ir kiek tame rusyje gali buti silumos,kad jom tiktu ir islauktu kito pavasario? Nes jau matau salnos naktimis bus, kiek gali jos pakesti ?

Aš su panašiu klausimu profams, tik apie tas, kurios lauke turėtų žiemoti.. ax.gif Kiek jos gali tverti pirmąsias šalnas.. Nu, nesinori dar dengti rimtai ar jau reik kažkuo padangstyti.. Žiedą pirmosios šalnos "nukando", o lapai tik paraudo.. Bet norisi tikėti, kad kelis laipsnius žemiau nulio tai jos turėtų ištverti, jei turi išgyventi lauke (kai pirkau, pardavėjos teigė, kad gyvena lauke).. juk dar rugsėjis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 09 30, 15:03)
Aš su panašiu klausimu profams, tik apie tas, kurios lauke turėtų žiemoti.. ax.gif  Kiek jos gali tverti pirmąsias šalnas.. Nu, nesinori  dar dengti rimtai ar jau reik kažkuo padangstyti.. Žiedą pirmosios šalnos "nukando", o lapai tik paraudo.. Bet norisi tikėti, kad kelis laipsnius žemiau nulio tai jos turėtų ištverti, jei turi išgyventi lauke (kai pirkau, pardavėjos teigė, kad gyvena lauke).. juk dar rugsėjis mastau.gif

-35C. Tik nukąsti žiemojančių tai negalėjo - per daug šilta dar. Gal atgyveno savo, o ne reakcija į temperatūrą.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 30, 16:09)
-35C. Tik nukąsti žiemojančių tai negalėjo - per daug šilta dar. Gal atgyveno savo, o ne reakcija į temperatūrą.

g.gif Na, jos turėtų žiemoti pridengtos, tai vat klausimas, kiek laipsnių nepridengta dar turi iškęsti. Viena tokia paprastutė rausvais žiedais, šviesiais lapais, sakyčiau senovinė biggrin.gif O kita tamsiais lapais, dideliais bordavais žiedais, bevardė.. blush2.gif
Ai, žiedą tai spėju sugadino šaltas lietus praeitą savaitę.. o ir šalna šiokia tokia buvus lyg.. ax.gif sutinku, laikas jau buvo tam žiedui irnesakyk.gif
Ačiū už mintis
Atsakyti
Kol žemę įšalas nesukausto, tol nedengiu. Jei dabar uždengsite, iššus. Kiekvienais metais skirtingai ateina ta žiema, todėl skirtingu laiku ir dengiu. Šalnų jos nebijo, mano dar ir naujus žiedus skleidžia. Vazoninė terasoje pernai iki gruopdžio mėn žiemojo ir žydėjo. Iki to laiko ir lauko hortenzijų nedengiau. Mano pastebėjimu jos greičiau pavasarį nušalą, kai tai šyla, tai šalą, o ne rudenį ar žiemą.
Atsakyti
Atsiprašau už klausimą poster_offtopic.gif Norėčiau pasidomėt, gal žinote, kur galima nusipirkti palaidų hortenzijų gėlių vestuvėms papuošti reikia smile.gif O gal kuri iš forumiečių norėtų parduoti, reiktų alyvinių,rožinių,baltų hortenzijų, kiekio dar tiksliai nepasakysiu, bet nemažai smile.gif Vestuvės rugpjūčio 9. kitų metų.
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2013 10 02, 10:14)
Atsiprašau už klausimą  poster_offtopic.gif  Norėčiau pasidomėt, gal žinote, kur galima nusipirkti palaidų hortenzijų gėlių vestuvėms papuošti reikia smile.gif O gal kuri iš forumiečių norėtų parduoti, reiktų alyvinių,rožinių,baltų hortenzijų, kiekio dar tiksliai nepasakysiu, bet nemažai smile.gif Vestuvės rugpjūčio 9. kitų metų.

vestuvėms greičiausiai didžialapių žiedynų norėsis. Tai ne pas mus reiktų tokių ieškot, o gėlių bazėj (kur urmu ir skintomis) iš anksto užsisakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 02, 13:11)
vestuvėms greičiausiai didžialapių žiedynų norėsis. Tai ne pas mus reiktų tokių ieškot, o gėlių bazėj (kur urmu ir skintomis) iš anksto užsisakyt  mirksiukas.gif

Aa.. dar skiriasi jos.. rolleyes.gif o gal galit pasiūlyt kokią gerą bazę?
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2013 10 02, 14:20)
Aa.. dar skiriasi jos..  rolleyes.gif  o gal galit pasiūlyt kokią gerą bazę?

biggrin.gif Tai reik žinoti platumas, ilgumas jūsų..
Gera ar ne gera, bet Kaunę žinau vieną gėlių bazę, šalia Onkologinės ligoninės, Panemunėj. Adreso nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 10 03, 09:17)
biggrin.gif  Tai reik žinoti platumas, ilgumas jūsų..
Gera ar ne gera, bet Kaunę žinau vieną gėlių bazę, šalia Onkologinės ligoninės, Panemunėj. Adreso nepamenu smile.gif

Neklaidinkit, jos jau ten kokius 3 metus nebera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 10 03, 10:25)
Neklaidinkit, jos jau ten kokius  3 metus nebera  mirksiukas.gif

biggrin.gif Va, norėjau pridėti, jeigu ji ten dar vis yra.. Paskutinįkart buvau prieš keturis metus. biggrin.gif
Nu, bet bazė negali būti gera ar bloga. Svarbu, žinoti, kur ji yra, kai reikia gėlių urmu. smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad nepasiskubinau nukarpyti hortenzijos žiedų smile.gif kažkaip pernai nepastebėjau, o dabar kasdien gražėja spalva wub.gif čia mano senovinė ružava, jau buvo nužydėjusi, o dabar žiedai "bordavėja", atrodo lig tai antrą kartą žydi g.gif

Šiandien daryta nuotrauka

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 03, 18:10)
Kaip gerai, kad nepasiskubinau nukarpyti hortenzijos žiedų smile.gif kažkaip pernai nepastebėjau, o dabar kasdien gražėja spalva  wub.gif čia mano senovinė ružava, jau buvo nužydėjusi, o dabar žiedai "bordavėja", atrodo lig tai antrą kartą žydi  g.gif

Šiandien daryta nuotrauka

Mielas vaizdelis.Ir man buvo kilusi mintis pasirodyti su rudenine dižialape,bet pas mane ne tiek daug raudonumo.Bet akiai malonus vaizdas drinks_cheers.gif
Atsakyti