Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(jediara @ 2013 09 12, 13:33)
Vanille Fraise, Limelight, Pinky Winky, Early Sensation, Anabelle, Invircibelle, Hayes Starburst, dar pora turiu be pavadinimų. Įsigijau Forever&Ever - tikiuosi bus žydinti didžialapė rolleyes.gif

Pas mane prie darbo Early Sensation auga. Kol balta - grazi, po to tokia rausvai purvina spalva, gal cia nuo saules nudegusi g.gif Pas jus ji pavesyje auga?
Hayes Starburst ir man jau reikia blush2.gif blush2.gif Kol nemaciau - ramiai sau gyvenau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 09 12, 16:05)
Pas mane prie darbo Early Sensation auga. Kol balta - grazi, po to tokia rausvai purvina spalva, gal cia nuo saules nudegusi  g.gif Pas jus ji pavesyje auga?
Hayes Starburst ir man jau reikia  blush2.gif  blush2.gif Kol nemaciau - ramiai sau gyvenau biggrin.gif

Ir pas mane ji saulėje auga - nėra tos gražios spalvos, kaip rodo foto, bet...
Hayes Starburst dar nežydėjo,bet tikiuosi, kad bus graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 12, 15:13)
Ir pas mane ji saulėje auga - nėra tos gražios spalvos, kaip rodo foto, bet...
Hayes Starburst dar nežydėjo,bet tikiuosi, kad bus graži ax.gif

Del spalvos - man tai kaip tik grazi, nes nėra barbiškai ružava - nes ir gėlynas šalia "a la natūrali pieva" - čia kiekvienam savo smile.gif
Kitais metais lauksim atsiliepimų apie Hayes Starburst, nes man tai įtartina tas užrašas daugiametės.lt "Pilnaviduriai žiedai, ypatingai dideli žiedynai!" - jie paprastos didžialapės išgula, tai kaip bus su šitomis? Nors, jei tai "Nauja, perspektyvi hortenzijų veislė" - irgi iš to paties internetinio psl - tai gal neišguls? Lauksim žinių
Atsakyti
Tas išgulimas ir mane neramina - jei tikrai bus pilnaviduriai dideli žiedynai, tai kažin kaip šakelės po lietaus juos atlaikys rolleyes.gif
Atsakyti

Astaite1, aciu smile.gif , kad atsakete, tai palieku tame kubile lauke, tokia kaip stovi zaliuojanti , pernai buvo net -7 laipsniai pora dienu, tada inesiu i vidu. Tai cia UK labai ju gausu ir be galo grazios, yra ir dideliuose kubiluose tu ruzavu, vadinamu didzialapem . O va tos ,kuriu krumas prazysta visomis spalvomis, nezinau kaip vadinasi, bet man pacios graziausios, tai sios tikrai zemeje, ar grunte kaip sakote, nes krumai nezmoniskai dideli, tai kur jau iskasi toki.
Atsakyti
Jei kada užmatysite pardavime, tą kur žydi skirtingom spalvom, prisiminkite, kad Lietuvoje yra žmogus, kuris jos labai nori. Sumokėčiau bele kiek, kad tik ją gaučiau. Nes jų grožis nerealus, todėl ir rašiau, kad tokių gražių dar nesu mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 09 13, 08:08)
Jei kada užmatysite pardavime, tą kur žydi skirtingom spalvom, prisiminkite, kad Lietuvoje yra žmogus, kuris jos labai nori. Sumokėčiau bele kiek, kad tik ją gaučiau. Nes jų grožis nerealus, todėl ir rašiau, kad tokių gražių dar nesu mačiusi.

o kaip suprasti skirtingom spalvom? Pvz Endless summer "The original" buvo rausva, tada užsimaniau žydros, tai paliejau (nelabai skrupulingai ir porą kartų) tam skirtomis trąšomis, taigi gavosi kur kliuvo, kur ne lotuliukas.gif - tai žydėjo tikrai skirtingom spalvom - ir žydrai, ir violetinai ir ružavai - ar čia ne tokios norite? O kita Endless summer 'Twist & Shout" išpradžių žydi ružavai, o po to melsvai - dar pirmi metai, bet jokių spalvinančių trąšų ji negavo, tai gal taip ir turi būti...
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2013 09 12, 15:25)
Del spalvos - man tai kaip tik grazi, nes nėra barbiškai ružava - nes ir gėlynas šalia "a la natūrali pieva" - čia kiekvienam savo  smile.gif
Kitais metais lauksim atsiliepimų apie Hayes Starburst, nes man tai įtartina tas užrašas daugiametės.lt "Pilnaviduriai žiedai, ypatingai dideli žiedynai!" - jie paprastos didžialapės išgula, tai kaip bus su šitomis? Nors, jei tai "Nauja, perspektyvi hortenzijų veislė" - irgi iš to paties internetinio psl - tai gal neišguls? Lauksim žinių

Pas mane dar niekas neisgula, tik viena su labai jau plonom sakelem, tai ja ramsciau. Pas kaimynus ,kiek maciau, irgi stovi didziuliai burbulai. Apatines sakeles ant zemes nesigula, sakos storos kaip stagarai. Bet man atrodo, jie ir formuoja. g.gif

Pas kaimynus nusiziurejau vijokline hortenzija, jei neklystu Hydrangea petiolaris. Nu tokia grazi visa vasara. Ziedai lengvuciai kaip pukeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2013 09 13, 11:12)
o kaip suprasti skirtingom spalvom? Pvz Endless summer "The original" buvo rausva, tada užsimaniau žydros, tai paliejau (nelabai skrupulingai ir porą kartų) tam skirtomis trąšomis, taigi gavosi kur kliuvo, kur ne  lotuliukas.gif  - tai žydėjo tikrai skirtingom spalvom - ir žydrai, ir violetinai ir ružavai - ar čia ne tokios norite? O kita Endless summer 'Twist & Shout" išpradžių žydi ružavai, o po to melsvai - dar pirmi metai, bet jokių spalvinančių trąšų ji negavo, tai gal taip ir turi būti...

Ant vieno krūmo būna raudoni, mėlyni ir geltoni žiedai. Vienas kupolas raudonas, kitas mėlynas, dar kitas geltonas. Žiedų daug, grožis nerealus.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 09 13, 14:49)
Ant vieno krūmo būna raudoni, mėlyni ir geltoni žiedai. Vienas kupolas raudonas, kitas mėlynas, dar kitas geltonas. Žiedų daug, grožis nerealus.

Itariu geltoni ziedai, tai dar neprasiskleide, kitokiu dar nemacius. Pas mano kaimyne raudoni ir violetiniai, bet ne melyni g.gif Kur jus matete tokia hortenzija?
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 09 13, 14:49)
... Vienas kupolas raudonas, kitas mėlynas, dar kitas geltonas. Žiedų daug, grožis nerealus.

Ir mane labai sudomino geltoni žiedai, tikrai nemačiusi g.gif gal kartais turit nuotrauką, labai jau smalsu...
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 09 12, 12:19)
Gal kam pravers apsisprendziant  hortenziju albumelis

ir ko kišau nosį tenais doh.gif doh.gif doh.gif dabar klausimų milijonas...
gal kas atsakys, tikiuosi- Labi sudomino :
1. https://picasaweb.go...ophyllaJodogama
2. https://picasaweb.go...acrophyllaZorro
3. https://picasaweb.go...culataMegapearl

ar realu ja spas mumis augint? žiemotų lauke ar reiktų nešiot? ir ar Lt realu gaut tokias? Turiu ružavą, seną, bobutinę, neiškasamą, dabar visai mielai norėčiau baltos ir dar kokios kitos gražios spalvos biggrin.gif Ne be šios temos įtakos smile.gif
Atsakyti