Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

Saulele, ar teisingai supratau antroji vadinasi Forever and ever...
Pas mamą sode lygiai tokia. Tik šiemet po daug metų pražydo. Matyt, padėjo gera dozė trąšų ir pamulčiavimas durpėmis. Tujos iš jos viską atima doh.gif Ar teisingai suprantu, kad šios rūšies hortenzijos, turėtų "nebijoti" šalčių?

Juste 10, aš žemę maišau durpinę ir kompostinę, jei turiu mėšlo įmaišau. Trąšas - įprastines žydinčioms gėlėms. Yra kas naudoja specialias trąšas hortenzijoms, mėlynumo suteikiančias. Aš tokios spalvos nenoriu, tad nebandžiau.
Atsakyti
Forever and ever tik šiemet LT prekyboj atsirado, o Lenkijoj -tik pernai. Pas mamą sode ir daug metų tikrai ne ji 4u.gif
Atsakyti
vakar neištvėriau ir nusipirkau šluotelinę 'LimeLight' ax.gif
Atsakyti
vakar per pačią bjaurastį stebėjau krūmus, - uch, gražios ir dzin joms tas lietus. Pilkoj niūrumoj baltos šluotelės ryškiai šviečia iš tolo wub.gif
Atsakyti
Gaudvile, aciu, nepradziuginai. 99proc.pati taip galvojau. Tik nuotraukoje vaizdas lygiai toks- ir ziedu forma, ir spalva rozine su baltais vidureliais, kurie veliau tampa roziniais...
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 08 01, 02:27)
Gaudvile, aciu, nepradziuginai. 99proc.pati taip galvojau. Tik nuotraukoje vaizdas lygiai toks- ir ziedu forma, ir spalva rozine su baltais vidureliais, kurie veliau tampa roziniais...

vėliau idėsiu dabartinį vaizdelį šios gražuolės,pirminė nuotrauka tik pradėjusios žydėti. Jos spalva ne rožinė o skaisčiai raudona objektyvas neperduoda tikros spalvos. Kaip rašo jos atsparumas šalčiui -30 pažiūrėssim ar tai tiesa, bet jei kitamet ji man nežydės tai bus didelis nūsivilimas doh.gif visdėlto 129 lt ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 01 rugpjūčio 2013 - 05:25
QUOTE(saulelė @ 2013 08 01, 06:24)
vėliau idėsiu dabartinį vaizdelį šios gražuolės,pirminė nuotrauka tik pradėjusios žydėti. Jos spalva ne rožinė o skaisčiai raudona objektyvas neperduoda tikros spalvos. Kaip rašo jos atsparumas šalčiui -30 pažiūrėssim ar tai tiesa, bet jei kitamet ji man nežydės tai bus didelis nūsivilimas doh.gif visdėlto 129 lt ph34r.gif

Žydės biggrin.gif Už maniškę dar daugiau buvo sumokėta ir ne lietuviškais pinigais, bet žydi ir vargo nemato mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamoms, mes nusipirkom sodyba, pernai... ziemai "nušienavau" kazkokius "krumus" kurie pasirodo turi pavadinimą, tai po šienavimo mano pražydo vieno krūmo vienas žiedas (2 krūmai tik su lapais likę,nežydės) lotuliukas.gif doh.gif durna galva mano... jauciu negalima taip daryt su jomis, beto kita pavasari galėčiau ju padovanoti nes yra trys krumai su ruzavais ziedlapiuku galiukais, mums tiek nereikės išmesti gaila kai kiti perka smile.gif ketvirtas didelis baltais ziedais bet tas žydi puikiausiai tam nekenkė nupjovimas šakų... kaip jum atrodo kodel neprazydo kiti krūmai?
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 08 01, 14:08)
kaip jum atrodo kodel neprazydo kiti krūmai?

Mums tai čia niekas neatrodo biggrin.gif Yra grupavimas tam tikras, kur viena grupė žydi ant pirmamečių ūglių, kita - antramečių ir senesnių. Pastarosios grupės daugumą reiktų žiemai pridengti, mažuma teoriškai atlaiko iki -35C. Trečia grupė nuo seno LT auginama ir lengvai pakenčia drastiškus genėjimus. Na, ir t.t.

Vienok pardavinėsit katę maiše, gi nežinot tikslių pavadinimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 01, 15:02)
Mums tai čia niekas neatrodo  biggrin.gif Yra grupavimas tam tikras, kur viena grupė žydi ant pirmamečių ūglių, kita - antramečių ir senesnių. Pastarosios grupės daugumą reiktų žiemai pridengti, mažuma teoriškai atlaiko iki -35C. Trečia grupė nuo seno LT auginama ir lengvai pakenčia drastiškus genėjimus. Na, ir t.t.

Vienok pardavinėsit katę maiše, gi nežinot tikslių pavadinimų  4u.gif

kur parašyta kad aš pardavinėsiu?
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 08 01, 15:04)
kur parašyta kad aš pardavinėsiu?

Dovanosit katę maiše, esmė nesikeičia.

Prikaupta vardinių augalų padoriai. Jei surašyčiau kainas, nieko neišmanantys gal labiau vertint pradėtų nusipirktą 'turtą' cool.gif
Atsakyti
turit keist pavadinimą temos jūs moterys čia biggrin.gif
Gaudvilės augalų grožis ir kainos, niešmanantys nerašinėkit lotuliukas.gif
Atsakyti