Saulele, ar teisingai supratau antroji vadinasi Forever and ever...
Pas mamą sode lygiai tokia. Tik šiemet po daug metų pražydo. Matyt, padėjo gera dozė trąšų ir pamulčiavimas durpėmis. Tujos iš jos viską atima Ar teisingai suprantu, kad šios rūšies hortenzijos, turėtų "nebijoti" šalčių?
Juste 10, aš žemę maišau durpinę ir kompostinę, jei turiu mėšlo įmaišau. Trąšas - įprastines žydinčioms gėlėms. Yra kas naudoja specialias trąšas hortenzijoms, mėlynumo suteikiančias. Aš tokios spalvos nenoriu, tad nebandžiau.
vakar neištvėriau ir nusipirkau šluotelinę 'LimeLight'
QUOTE(Adeliutė @ 2013 08 01, 02:27)
Gaudvile, aciu, nepradziuginai. 99proc.pati taip galvojau. Tik nuotraukoje vaizdas lygiai toks- ir ziedu forma, ir spalva rozine su baltais vidureliais, kurie veliau tampa roziniais...
vėliau idėsiu dabartinį vaizdelį šios gražuolės,pirminė nuotrauka tik pradėjusios žydėti. Jos spalva ne rožinė o skaisčiai raudona objektyvas neperduoda tikros spalvos. Kaip rašo jos atsparumas šalčiui -30 pažiūrėssim ar tai tiesa, bet jei kitamet ji man nežydės tai bus didelis nūsivilimas visdėlto 129 lt
QUOTE(saulelė @ 2013 08 01, 06:24)
vėliau idėsiu dabartinį vaizdelį šios gražuolės,pirminė nuotrauka tik pradėjusios žydėti. Jos spalva ne rožinė o skaisčiai raudona objektyvas neperduoda tikros spalvos. Kaip rašo jos atsparumas šalčiui -30 pažiūrėssim ar tai tiesa, bet jei kitamet ji man nežydės tai bus didelis nūsivilimas visdėlto 129 lt
Žydės Už maniškę dar daugiau buvo sumokėta ir ne lietuviškais pinigais, bet žydi ir vargo nemato
sveikos mamoms, mes nusipirkom sodyba, pernai... ziemai "nušienavau" kazkokius "krumus" kurie pasirodo turi pavadinimą, tai po šienavimo mano pražydo vieno krūmo vienas žiedas (2 krūmai tik su lapais likę,nežydės) durna galva mano... jauciu negalima taip daryt su jomis, beto kita pavasari galėčiau ju padovanoti nes yra trys krumai su ruzavais ziedlapiuku galiukais, mums tiek nereikės išmesti gaila kai kiti perka ketvirtas didelis baltais ziedais bet tas žydi puikiausiai tam nekenkė nupjovimas šakų... kaip jum atrodo kodel neprazydo kiti krūmai?
QUOTE(RakteliS @ 2013 08 01, 14:08)
kaip jum atrodo kodel neprazydo kiti krūmai?
Mums tai čia niekas neatrodo Yra grupavimas tam tikras, kur viena grupė žydi ant pirmamečių ūglių, kita - antramečių ir senesnių. Pastarosios grupės daugumą reiktų žiemai pridengti, mažuma teoriškai atlaiko iki -35C. Trečia grupė nuo seno LT auginama ir lengvai pakenčia drastiškus genėjimus. Na, ir t.t.
Vienok pardavinėsit katę maiše, gi nežinot tikslių pavadinimų
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 01, 15:02)
Mums tai čia niekas neatrodo Yra grupavimas tam tikras, kur viena grupė žydi ant pirmamečių ūglių, kita - antramečių ir senesnių. Pastarosios grupės daugumą reiktų žiemai pridengti, mažuma teoriškai atlaiko iki -35C. Trečia grupė nuo seno LT auginama ir lengvai pakenčia drastiškus genėjimus. Na, ir t.t.
kur parašyta kad aš pardavinėsiu?
QUOTE(RakteliS @ 2013 08 01, 15:04)
kur parašyta kad aš pardavinėsiu?
Dovanosit katę maiše, esmė nesikeičia.
Prikaupta vardinių augalų padoriai. Jei surašyčiau kainas, nieko neišmanantys gal labiau vertint pradėtų nusipirktą 'turtą'
turit keist pavadinimą temos jūs moterys čia
Gaudvilės augalų grožis ir kainos, niešmanantys nerašinėkit
Gaudvilės augalų grožis ir kainos, niešmanantys nerašinėkit