Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(rytorasa @ 2013 07 09, 13:18)
ši labai graži... o jau lapai kokio sodrumo...  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Labai vargo visa ziema apatiniame aukste, lapu nebuvo numetus, vis augo po truputi, buvo baisiai amarai uzpuole, galvojau jau teks ismest, bet siaip ne taip istempem iki kol issikraustem i terasa, o isnesiau jau su sukrautais ziedais, vargas atsipirko ax.gif
Atsakyti
pagaliau po kelių nesėkmingų metų normaliai žydi peržiemojusios didžialapės... biggrin.gif
...su vazonais žiemojusios rūsy:
user posted image
... ir prilenktos padėklais ir gausiai užpiltos lapais lauke:
user posted image
O vat būtent Klaipėdoj brolienei nušalo visos iki šaknų, pirmi metai per keletą kai nežydi visiškai, nors ir visiškai nedengiant būdavo pilnos žiedų kasmet anksčiau... tai ir nesuprasi jų. Vis tik mes apžiūrėję nusprendėm, kad pačios gražiausios - paprastutės šluotelinės baltos hortenzijos, kurių šiemet didžiuliai krūmai balti nuo žiedų pas mus... ir vargo jokio su jom smile.gif
šiaip tai matyt hortenzijų metai šiemt, nes visur žiūriu labai gausiai žydi...
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 07 09, 10:47)
Jei tikrai šita, o ne paprasta didžialapė, tai būtinai imkit. Šitos rūšies hortenzijos labai brangios, nes jos žydi ant pirmamečių ūglių ir nebijo šalnų. Tik tikrai įsitikinkite ar tikrai toks pavadinimas.

QUOTE(sniego_skonis @ 2013 07 09, 10:51)
as bet kokiu atveju imciau  4u.gif  bent jau zinociau, kad tikrai isbandziau visas priemones jai atgaivint wink.gif

uch geriau jau būčiau nepaskaičiusi,nes šiandien kaip tyčią nebesukau į parduotuvę doh.gif
pavadinimas ant vazono,vazonas violetinis endles sumer The original,tai aš supratau,kad šita g.gif
na jei lemta tai rasiu kitą dieną ir bus dar pigesnė blush2.gif

QUOTE(taburete @ 2013 07 09, 11:25)
neimkit, man palikit lotuliukas.gif

tai kad miestas netas mirksiukas.gif

QUOTE(rootelia @ 2013 07 09, 15:04)
Sveikos hortenziju myletojos  4u.gif  Pasirodau su savo raudona hortenzija, pirkta pernai uz puse kainos  ax.gif Siemet dziugina ziedais, tik spalva truputi ryskesne ir tamsesne realybeje.

wub.gif

uch įsimylėjau aš šitas gėles,o pernai nesupratau dėl ko ta giminaitė jų norėjo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2013 07 09, 14:04)
Sveikos hortenziju myletojos  4u.gif  Pasirodau su savo raudona hortenzija, pirkta pernai uz puse kainos  ax.gif Siemet dziugina ziedais, tik spalva truputi ryskesne ir tamsesne realybeje.

user posted image
Sia pirkau kaip didzialape hortenzija per akcija, bet jos ziedai truputi kitokie, ar ji turi kokia vaisle ar tiesiog paprasta didzialape?

user posted image

wub.gif
Nejaugi niekas nepažįsta, kokios čia gražuolės?
Atsakyti
Zuikis 5, pirmoje nuotraukoje viena, ar kelios? Toks didelis krūmas, neįsivaizduoju kaip įnešti į rūsį biggrin.gif
Adeliuke, pirmoje nuotraukoje paprasta didžialapė hortenzija, aš labai panašią auginu lauke, jau žiedus sukrovusi tik dar neprasiskleide. O antroje nuotraukoje labai panašią augina Mumrikas, kai prisijungs prie forumo gal pasakys pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 09, 23:44)
wub.gif
Nejaugi niekas nepažįsta, kokios čia gražuolės?

Gal Forever& Ever” ® Red ir Endless Summer Twist & shout

Mano hortenzijos jau prie saulės priprato, daugiau lapai nebenudega thumbup.gif
Tik su didžialapių laistymu problemos, nes litro vandens per dieną joms mažai doh.gif Tos, kurios su vazonais įkastos, daug vandens nereikalauja, bet kitoms vakar po 3 litrus supyliau mega_shok.gif
Atsakyti
Tikrai ne Twist and Shout 4u.gif Auginu pastarąją, beje, ji šiemet nuo pat pradžių gražiai mėlyna, viduriukas vos vos gelsvas ir pereina į mėlyną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 07 10, 09:08)
Zuikis 5, pirmoje nuotraukoje viena, ar kelios? Toks didelis krūmas, neįsivaizduoju kaip įnešti į rūsį biggrin.gif

pirmoje nuotraukoje du vazonai - dideli, bet panešami.... prieš žiemą nuskabau lapus, patrumpinu šakas ir keliauja į rūsį...
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 07 10, 11:38)
Gal Forever& Ever” ® Red ir Endless Summer Twist & shout
Mano hortenzijos jau prie saulės priprato, daugiau lapai nebenudega  thumbup.gif
Tik su didžialapių laistymu problemos, nes litro vandens per dieną joms mažai  doh.gif Tos, kurios su vazonais įkastos, daug vandens nereikalauja, bet kitoms vakar po 3 litrus supyliau  mega_shok.gif

Juokaujat 3 litrai, aš supilu 30 litrų ir vistiek jei diena karštesnė, kai grįžtu iš darbo būna apleipusi, o auga grunte. Šluotelinė auga gryname molyje ant skardžio, bet nevysta. Pas mus tokia sausra, kad šulinys išdžiuvo.
Atsakyti
Aciu uz ats., man rodos ne paprasta didzialape, pas mane buvo siek tiek karpytais ziedlapiais. Dar laukiu pavadinimu patvirtinimo, gal kas zinote? ax.gif
Gal kas auginate „Bluebird”? Ka gero ar blogo turite apie ja pasakyti? Kada panasiai prazysta lyginant su kitomis. Man tai aktualu, nes susilaikiau nuo „Pinky winky” butent del velyviausio zydejimo.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 07 10, 13:12)
Juokaujat 3 litrai, aš supilu 30 litrų ir vistiek jei diena karštesnė, kai grįžtu iš darbo būna apleipusi, o auga grunte. Šluotelinė auga gryname molyje ant skardžio, bet nevysta. Pas mus tokia sausra, kad šulinys išdžiuvo.

Maniškės šių metų, tai dar mažos ir ne tokios ištroškusios lotuliukas.gif
Tos, kurios vazonuose šalia auga, ir litru vandens patenkintos - nevysta. Jaučiu, teks visas į vazonus patupdyti rolleyes.gif

QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 10, 13:24)
Aciu uz ats., man rodos ne paprasta didzialape, pas mane buvo siek tiek karpytais ziedlapiais. Dar laukiu pavadinimu patvirtinimo, gal kas zinote?  ax.gif 
Gal kas auginate „Bluebird”? Ka gero ar blogo turite apie ja pasakyti?  Kada panasiai prazysta lyginant su kitomis. Man tai aktualu, nes susilaikiau nuo „Pinky winky” butent del velyviausio zydejimo.

Tik pasodinau Bluebird, tai nieko dar nesimato. Manau, žydės kaip ir kitos didžialapės. Vienos ankstesnių pas mane Invincibelle Spirit ir Everbloom Pink Wonder.
Atsakyti
Kaip pavydu žiedų... maniškės ko tai net nekrauna. Šakelės nenušalo tikrai, labai gražiai sužaliavo pavasarį ir teikė daug vilčių. Tupėjusios šiltnamį taip gražiai sulapojusios buvo, bet nuo to laiko kai išnešiau į lauką nepaaugo nė kiek. O kur visą laiką buvo lauke pavijo šiltnamyje lapydintas ir irgi nebeauga doh.gif . Kažin kas joms galėtų būt g.gif . Lapai tokie gal ir ne sodriai žali, gelsvoki, patręšiau, maniau gal azoto trūksta. Bet vis vien tas pats. Gal kas su šaknim?
Atsakyti