Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 17, 21:26)
Naujiena čia, Lenkijoj tik šį sezoną pasirodė

Baltą turiu, gerai žiemoja  4u.gif

Ale kaip tas galvas išlako blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 17, 20:20)
Šiandien pamačiau prekyboje hortenziją " Anabelle" rausvąją, bent taip parašyta buvo ir paveikslėlis. Gal kas turit? Ar verta pirkti, ar gerai žiemoja ir žydi?

Kur matete prekiaujant? Gyvai ar internete?
Ar kas auginate „pinky winky?” Gal turite kokiu pastebejimu lyginant su kitomis?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 05 18, 12:59)
Kur matete prekiaujant? Gyvai ar internete?
Ar kas auginate „pinky winky?”  Gal turite kokiu pastebejimu lyginant su kitomis?

Bauhofe lauko aikštelėje vakar dar buvo 3 vnt, gal jau išpirko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 18, 14:27)
Bauhofe lauko aikštelėje vakar dar buvo 3 vnt, gal jau išpirko g.gif

Aciu. Vakar vyras man staigmena padare - is tos pacios vietos nupirko balta, be pavadinimo. Tokios visai nenorejau doh.gif Geriau jau buciau nezinojusi, kad ir sitokiu groziu buvo. Daugiau negaliu pirkt, visai neturiu, kur sodinti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 18 gegužės 2013 - 22:02
Pražydo mano baltoji be pavadinimo, prieš metus pirkta iš Ermitažo nukainuota ax.gif
user posted image

Atsakyti
Gaudvile, o kaip Jums baltoji annabelle? ilgai zydi? Berods, sodogeles.lt raso, kad nuvyle rozine annabelle, Palyginti greitai nuruduoja ziedynai g.gif
Linetax, labai grazi! Kur laiket per ziema, kad taip anksti apsikrove ziedais?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 05 20, 11:33)

Ačiū 4u.gif Per žiemą gyveno rūsyje. Gana anksti pradėjo vegetuoti, tad perkėliau į šviesesnę vietą, rūsyje ant palangės. Pats krūmelis nėra labai didelis, todėl nėra problemų su padėjimu smile.gif O kiek atšilus iškeliavo į lauką ir pražydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 05 20, 01:00)
Pražydo mano baltoji be pavadinimo, prieš metus pirkta iš Ermitažo  nukainuota ax.gif

Labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 05 20, 12:33)
Gaudvile, o kaip Jums baltoji annabelle?  ilgai zydi? Berods, sodogeles.lt raso, kad nuvyle rozine annabelle,  Palyginti greitai nuruduoja  ziedynai  g.gif

Galiu pačios to paties paklausti - Annabelle ir Grandiflora ( šviesioji) mažiausiai šimtmetį LT auga biggrin.gif Kažkada buvau radus internete šių dviejų skirtumus, Annabelle's žiedynai man asmeniškai gražesni, na, o naujoji rausva - jau ne mano skonio, vien dėl spal os yra nusistatymas ir nepirkčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 20, 19:13)
Galiu pačios to paties paklausti - Annabelle ir Grandiflora ( šviesioji) mažiausiai šimtmetį LT auga  biggrin.gif Kažkada buvau radus internete šių dviejų skirtumus, Annabelle's žiedynai man asmeniškai gražesni, na, o naujoji rausva - jau ne mano skonio, vien dėl spal os yra nusistatymas ir nepirkčiau  4u.gif

Gerai paklausiau biggrin.gif Vistiek aciu uz ats. Jei rozine - naujove, nesitikejau, kad balta tiek metu lt auga. As tu senoviniu „negerbeja” esu. Is baltu man patinka „neziniuke” dideliais ziedais, kurie veliau parausta (kiek per tel.iziuriu, maniske panasi i Linetax nuotraukoj esancia). Baltu geliu apskritai vengiu, nes labai nemegstu, kai nuo lietaus ir pan.jos paruduoja (gal kad rudeni primena...)
Pati nejausdama atsakiau ir i Jusu klausima bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 21 gegužės 2013 - 21:59
QUOTE(Linetax @ 2013 05 20, 00:00)
Pražydo mano baltoji be pavadinimo, prieš metus pirkta iš Ermitažo  nukainuota ax.gif

Labai graži..
Aš bijausi pirkti gėles iš Senukų, Ermitažų..Dabar ieškau ružavos hortenzijos Kaune, gal turit ką patart, kur galima nusipirkti..kieme auga didžiulė balta hortenzija, bet labai patinka ružavos..
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 05 21, 22:55)
Gerai paklausiau biggrin.gif Vistiek aciu uz ats. Jei rozine - naujove, nesitikejau, kad balta tiek metu lt auga. As tu senoviniu „negerbeja” esu. Is baltu man patinka „neziniuke” dideliais ziedais, kurie veliau parausta (kiek per tel.iziuriu, maniske panasi i Linetax nuotraukoj esancia). Baltu geliu apskritai vengiu, nes labai nemegstu, kai nuo lietaus ir pan.jos paruduoja (gal kad rudeni primena...)
Pati nejausdama atsakiau ir i Jusu klausima  bigsmile.gif

Žinokis, su šluotelinėmis hortenzijomis yra kiek kitaip. Tarkim baltais žiedynais nuo lietaus neruduoja, sendamos ima rausvėti ir tik po šios fazės ima ruduoti. Šviesios taip pat gana ilgai baltos būna, vėliau ima ruduot ir tuo metu galima žiedynus nukarpyti. Tačiau to nedarau - ant krūmo sudžiuvę žiedynai būna dekoratyvūs, nusikrerpu ir naudoju kalėdinėms dekoracijoms. Jei skinti dar baltą ir džiovinti pakabintą, ne toks geras vaizdelis mirksiukas.gif
Atsakyti