Įkeliu kelias pas mane jau žydinčias:
O ši sulabai dideliais žiedais. Aš ją pirkau iš lenkų, pernai ji mane stebino žiedų didumu, bet ir šiemet jie ne mažesni:
Gražus krūmeliai visu Tik kartu įdomu,kurioj vietoj auga,ar žydi ne tik pajūry?Šiemet daug sniego buvo,tai ir matosi žvalgantis nuostabus kupolai ružavi Ne veltui liaudyje karaliene vadinama si didzialape didžiažiedė
P.s Bet ir laja man labai grazi,be pastangų tvarkingas kupstas,jei ir nežydi
P.s Bet ir laja man labai grazi,be pastangų tvarkingas kupstas,jei ir nežydi
QUOTE(amarrile @ 2013 07 08, 09:30)
Tik kartu įdomu,kurioj vietoj auga,ar žydi ne tik pajūry?
Aš gyvenu Alytuje, taip kad toli nuo pajūrio Mano krikštamotė gyvena šiaurės Lietuvoje (Pasvalio raj) jau labai daug metų jas augina, žydi kasmet, bet jie dengia kartoninėm dėžėm ir dar eglės šakomis apdeda. Sakiau, kad išbandytų nedengt,nors vieno krūmo,bet jie seni žmonės įpratę viską dengt, tai nebando.
Aš gyvenu vidurio Lietuvoje, bet aš dengiu. Pilu tikrai nemažai durpių ir užmetu eglišakiais arba nupjaunu avižuolę ir prikišu į hortenzijų krūmus. Pas mane žydi irgi kasmet. Tuoj žydės ir vyšninė, kuri pirkta kaip vazoninė, bet auga lauke.
QUOTE(Astaite1 @ 2013 07 08, 10:26)
Tuoj žydės ir vyšninė, kuri pirkta kaip vazoninė, bet auga lauke.
Vyšninė bus graži tuoj pradės žydėt pas visas, tai pasipuoš temutė įvairiais žiedais.
Mes siaures Lietuvoje, tai siemet pirmi metai, kai zydi senovine ruza. Gal del to, kad kazkiek durpem apipylem, ar kad ziema anksti pasnigo dar pries salcius. Daugybe metu dziaugemes tik grazia lapija
Gal kas zinote vysnines pavadinima, labai noriu isigyti. Turejau tokia pernai, garaze perziema nusalo, bande is saknu atsprogti, bet vargsiukei neuzteko sveikatos, numire
Gal kas zinote vysnines pavadinima, labai noriu isigyti. Turejau tokia pernai, garaze perziema nusalo, bande is saknu atsprogti, bet vargsiukei neuzteko sveikatos, numire
šitokia hortenzija Ermitaže 6,99lt nuo 89,99lt vaizdas baisus,norėjau imti,bet tokia bobela sakė jau jai amen ir neėmiau,bet visą kelią ir vakarą galvojau apie ją
jei ji atsigautų ir nemėlyna būtų tai kokia tada - balta ai ne rašo mėlyna arba ružava
gal rizikuot,jei dar rasiu
jei ji atsigautų ir nemėlyna būtų tai kokia tada - balta ai ne rašo mėlyna arba ružava
Jei tikrai šita, o ne paprasta didžialapė, tai būtinai imkit. Šitos rūšies hortenzijos labai brangios, nes jos žydi ant pirmamečių ūglių ir nebijo šalnų. Tik tikrai įsitikinkite ar tikrai toks pavadinimas.
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 09, 09:16)
as bet kokiu atveju imciau bent jau zinociau, kad tikrai isbandziau visas priemones jai atgaivint
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 09, 09:16)
neimkit, man palikit
Sveikos hortenziju myletojos Pasirodau su savo raudona hortenzija, pirkta pernai uz puse kainos Siemet dziugina ziedais, tik spalva truputi ryskesne ir tamsesne realybeje.
Sia pirkau kaip didzialape hortenzija per akcija, bet jos ziedai truputi kitokie, ar ji turi kokia vaisle ar tiesiog paprasta didzialape?
Sia pirkau kaip didzialape hortenzija per akcija, bet jos ziedai truputi kitokie, ar ji turi kokia vaisle ar tiesiog paprasta didzialape?
QUOTE(rootelia @ 2013 07 09, 15:04)
Sveikos hortenziju myletojos Pasirodau su savo raudona hortenzija, pirkta pernai uz puse kainos Siemet dziugina ziedais, tik spalva truputi ryskesne ir tamsesne realybeje.
ši labai graži... o jau lapai kokio sodrumo...