Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

trys naujos blush2.gif kaip neimt kai po 0,99lt bigsmile.gif
user posted image
ką darytumėt?ar taip ir palikti,nurinkau negražius lapus,nukarpiau žiedynus(vieną palikau,gal sakau biški pastiprės,nes dar matau neišsiskleidęs),ar dar trumpinti ar taip ir palikti iki kol pasimatys gyvybė g.gif
Atsakyti
As taip palikciau. Matysit, jei dar koks lapas ruduos ar stiebas dzius, dar pakirpsit.

Ir prasau, mergaites, priminkit, kur Vilniuje siuo metu galima rast nukainuotu hortenziju? Planuoju vaziuoti i sostine artimiausias dienas, norisi kazka malonaus nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 02, 22:46)
trys naujos  blush2.gif kaip neimt kai po 0,99lt  bigsmile.gif

Jau neimu blush2.gif , taupau brangesnėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 02, 22:47)
As taip palikciau. Matysit, jei dar koks lapas ruduos ar stiebas dzius, dar pakirpsit. 

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(jediara @ 2013 07 02, 23:03)
Jau neimu blush2.gif , taupau brangesnėms  biggrin.gif

na pas mane dar tik pirmas mėnuo kai sergu tai imu biggrin.gif žėsiu kaip su ta liga po žiemos bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 03, 00:43)
4u.gif  mirksiukas.gif
na pas mane dar tik pirmas mėnuo kai sergu tai imu  biggrin.gif žėsiu kaip su ta liga po žiemos bus  g.gif

Jei turi rūsį, viskas bus gerai mirksiukas.gif , pavasarį taip pat "sugundė" pigi kaina, o dabar jau ieškau žiemą vietos doh.gif
Atsakyti
Nežinau kas šiemet darosi su mano hortenzijų krūmais. Vakar po lietaus žemė visur šlapia, o mano hortenzijų ir lapai ir žiedai nuleipę kaip kad trūktų vandens. Vakar juk ir karšta nebuvo. Supyliau po laistytuvą vandens su trąšomis, atsitiesė. Kai tik būna karščiau kiekvieną rytą po laistytuvą, o kartais ir po du supilu ant kiekvieno krūmo ir vistiek, kai grįžtu iš darbo būna nuleipusios. Pernai taip nebuvo, auga toje pačioje vietoje, krūmai jau dideli. Kaip ir kasmet pavasarį patręšiau kompleksinėmis trąšomis ir taip durniuoja pas mane šiemet du krūmai. Berašant pagalvojau, netoli auga kaštonas, tai gal jo šaknys siekia mano hortenzijas ir atima vandenį.
Atsakyti
obože.
nežinojau, kad hortenzijos labai nuodingos blink.gif
paskaičiau šnd delfyje, dabar nervuosiuos, kad šuo neparagautų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 07 03, 10:23)
obože.
paskaičiau šnd delfyje, dabar nervuosiuos, kad šuo neparagautų  doh.gif

Beveik visi augalai ir gėlės nuodingi biggrin.gif Vieni mažiau, kiti daugiau nuodingi...
Atsakyti
obože.

O kodėl turėtų ragaut? Ne tokie durni tie šunys. Čia greičiau mažas vaikas sugalvotų paragaut, šitiems tai viskas įdomu. 4u.gif
Atsakyti
Šiaip šunys nėra tokie kvaili ir jei nori skrandį prasivalyt, varpučio ar panašias žoles pakramto. Na, dar prieš žiemą gali rožių ūglius apvalgyti, bet kas nuodinga tik maži vaikai gali sugalvot.

P.S. Iš kaimo gilumoje esančio veislyno maniškis šunas pirmus kelis metus iš daržo ir šiltnamio daržoves su visomis virkščiomis, krūmais bandydavo išnešt, o dabar jau kantriai laukia savo porcijos iš rankų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 07 03, 09:27)
Nežinau kas šiemet darosi su mano hortenzijų krūmais. Vakar po lietaus žemė visur šlapia, o mano hortenzijų ir lapai ir žiedai nuleipę kaip kad trūktų vandens. Vakar juk ir karšta nebuvo. Supyliau po laistytuvą vandens su trąšomis, atsitiesė. Kai tik būna karščiau kiekvieną rytą po laistytuvą, o kartais ir po du supilu ant kiekvieno krūmo ir vistiek, kai grįžtu iš darbo būna nuleipusios. Pernai taip nebuvo, auga toje pačioje vietoje, krūmai jau dideli. Kaip ir kasmet pavasarį patręšiau kompleksinėmis trąšomis ir taip durniuoja pas mane šiemet du krūmai. Berašant pagalvojau, netoli auga kaštonas, tai gal jo šaknys siekia mano hortenzijas ir atima vandenį.

Kai Hortenzijos žydi, joms reikia labai daug vandens. Jei po rytinio laistymo nuleipusios, tai laistyčiau ryte ir vakare, dar galima mulčiuoti medžio žieve. O jei nepadės, tai iškasčiau, ir apžiūrėčiau žemę. Pas mane auga vieno metro atstumu nuo aukštos tujų gyvatvorės - tujų šaknys po hortenzijomis dviejų pirštų storumo doh.gif Kai matysiu, kad vargsta - sodinsiu į plastmasinius vazonus ir į žemę.
Atsakyti
obože.

Mano šuo po kiemą laksto dar nei karto nemačiau, kad prie hortenzijų pribėgtų, neįdomios jos jam. Vat rožes iškapsto. Katinas mėgdavo hortenzijų pavėsyje pamiegoti, bet "geri" kaimynai nušovė, tai dabar tos hortenzijos niekam neįdomios.
Atsakyti