Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(taburete @ 2013 06 28, 12:27)
mano važone irgi taip pat atrodo.

Vazonuose auginamų gėlių pirmoji bėda, kad nepasisavina geležies. Daryti reikia, bo nepagražės savaime.
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 06 28, 12:27)
mano važone irgi taip pat atrodo.
Kol kas nutariau nieko nepilti.

aš gal pabandysiu duoti geležies... smile.gif
Atsakyti
Klausimuką turiu. Gal kas gali atsakyti. Pirkau hortenziją - sake žydės ryškiai rožine spalva. Dabar krauna žiedukus, tokie dar mažyčiai pumpurėliai - tai jie balti. Tai ar čia bus balta hortenzija ar vėliau paraudonuos. P.S. čia didžialapė hortenzija.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 28, 19:56)
Klausimuką turiu. Gal kas gali atsakyti. Pirkau hortenziją - sake žydės ryškiai rožine spalva. Dabar krauna žiedukus, tokie dar mažyčiai pumpurėliai - tai jie balti. Tai ar čia bus balta hortenzija ar vėliau paraudonuos. P.S. čia didžialapė hortenzija.

paraudonuos.... mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip ir kur žiemoja Jūsų didžialapės hortenzijos? Šakas apkarpot prieš žiemą. Šiandien 4 nusipirkau blush2.gif Persisodinau į didelius vazonus. Dar nuo saulės paslėpsiu. Tik būsima žiema man klausimas g.gif
Atsakyti
Paskaitinėkit šią ir buvusią temą - laaaabai išsamiai ne vienas žmogeliukas yra aprašęs kur ir kaip laiko, kaip žiemą su jomis elgiasi, kada pavasarį į lauką neša ir pan. ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Susirgau hortenziju liga:)
Isigijau the Bridge ir Original, jau su ziedais, ir nebezinau, ar galiu jas sodintii nuolatine vieta, ar nenumes sukrautu ziedu? Ar geriau palaikyti vazonuose iki pavasario? Ka patartumete? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(naminukeA @ 2013 07 01, 10:27)
Sveikos,
Susirgau hortenziju liga:)
Isigijau the Bridge ir Original, jau su ziedais, ir nebezinau, ar galiu jas sodintii nuolatine vieta, ar nenumes sukrautu ziedu? Ar geriau palaikyti vazonuose iki pavasario? Ka patartumete? Aciu.

Žinoma, kad sodinkite, nereikia kankinti vazonuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 01, 10:37)
Žinoma, kad sodinkite, nereikia kankinti vazonuose  rolleyes.gif

Aciu uz atsakyma ir operatyvuma!
Atsakyti
mumrikaai,aš vis su klausimais iš senos temos 4u.gif
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 06, 15:04)
o kams josm šviesa, jei žiemos metu jos absoliučiai ramybės būsenoje be lapų mirksiukas.gif  Pas mus garaže šviesos nėra, tik kai pakeliam garažo vartus šiek tiek krenta, bet jos stovi palei galinę sieną, tai tos šviesos būna vis tiek minimaliai.

Rudenį į garažą parvežu jas jau nukrituiais po šalnų lapais. Vuisą žiemą ten jos "miega". Pavasarį kai ima bust lapeliai lenda pamažu ir kažkaip šviesos nepasigenda. Gegužės pradžioje lapukai būna kiek pageltę, bet kai išvežam į terasą vasarai (aš jų niekad palaispniuj nepratinu - tiesiog kai jau išvežam, tai ir stovi iki vėlyvo rudens) per kelias dienas tampa normalios gražios žalios spalvos mirksiukas.gif

apie parvežimą lyg ir supratau kada,garaže lyg ir tiek pat būna ,kažkaip nematavom šiemet ten temperatūros,tik yra langai,ten šviesu,bet gal nekenks šviesa g.gif ar pasirūpinti patamsiu g.gif
Atsakyti

4u.gif

as ne mumrikas, bet kadangi ji i mano klausimus taip graziai ir issamiai atsake, tai jau dabar po metu ir as galiu smile.gif
zodziu sviesa visai nekenke, mano hortenzijos gyveno stiklintoj verandoj, kur sviesu visa diena. Isgyveno puikiai, ankstokai pradejo zaliuoti ir krauti ziedus. Visu dziaugsmui zydi nuo geguzes vidurio taip, kad beveik lapu nesimato wub.gif

Mano tetis, kuris siaip i mano gelynus niekad nesigilna, sake kad situ tai galeciau dar pasodinti, nes jau labai grazios, o ir zydeti nuo praeitu metu nebaigia doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 01, 21:36)
mumrikaai,aš vis su klausimais iš senos temos  4u.gif

apie parvežimą lyg ir supratau kada,garaže lyg ir tiek pat būna ,kažkaip nematavom šiemet ten temperatūros,tik yra langai,ten šviesu,bet gal nekenks šviesa  g.gif ar pasirūpinti patamsiu  g.gif

Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2013 07 02, 01:55)
4u.gif
as ne mumrikas, bet kadangi ji i mano klausimus taip graziai ir issamiai atsake, tai jau dabar po metu ir as galiu  smile.gif
zodziu sviesa visai nekenke, mano hortenzijos gyveno stiklintoj verandoj, kur sviesu visa diena.  Isgyveno puikiai, ankstokai pradejo zaliuoti ir krauti ziedus.  Visu dziaugsmui zydi nuo geguzes vidurio taip, kad beveik lapu nesimato  wub.gif 

Mano tetis, kuris siaip i mano gelynus niekad nesigilna, sake kad situ tai galeciau dar pasodinti, nes jau labai grazios, o ir zydeti nuo praeitu metu nebaigia  doh.gif  lotuliukas.gif

4u.gif labai ačiū 4u.gif
Atsakyti