Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 28, 09:44)
Taip taip, atsiprašau, kad suklaidinau - ne tai galvoje šiuo metu  blush2.gif

viskas gerai... biggrin.gif Ačiū už pagalbą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2013 06 28, 09:42)
Merginos,
turiu Jums klausimeli...sluoteline hortenzija  Vanille-Fraise. Ar labai reikli yra? Ar geriau pirkti  Pinky-Winky.

Šluotelinės hortenzijos visos nereiklios ir skirtumų auginime tarp šių dviejų tikrai jokių - tiesiog rinkitės pagal grožį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 28, 11:34)
Šluotelinės hortenzijos visos nereiklios ir skirtumų auginime tarp šių dviejų tikrai jokių - tiesiog rinkitės pagal grožį  biggrin.gif

O kuri is ju grazesne buna naturoj??? Imciau abi...ale tiek vietos nera...reik viena issirinkti,....nes jau labai norisi(galvojau gal persigalvosiu, ale va antrus metus jau kliedziu, tai teks sodinti sias metais)
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2013 06 28, 11:39)
O kuri is ju grazesne buna naturoj??? Imciau abi...ale tiek vietos nera...reik viena issirinkti,....nes jau labai norisi(galvojau gal persigalvosiu, ale va antrus metus jau kliedziu, tai teks sodinti sias metais)

drinks_cheers.gif Ir man gražios abi - pernai džiaugiausi Vanille-Fraise žiedais, o šiemet įsigijau ir Pinky Winky rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 28, 11:42)
drinks_cheers.gif Ir man gražios abi - pernai džiaugiausi Vanille-Fraise žiedais, o šiemet įsigijau ir Pinky Winky  rolleyes.gif

biggrin.gif supratau, teks abi pirkti lotuliukas.gif Tikiuosi vyras is namu neismes su gelem, nes dabar sunkiausia jau sugalvoti, kur sodinti jas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudojilape: 28 birželio 2013 - 09:45
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 28, 01:58)
Pagal lapus man panaši į šviesiąją hortenziją, bet gal ir klystu  g.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 28, 09:18)
Reiktų sulaukti žydėjimo, bet kolkas pritariu mumrikui, greičiausiai šviesioji.

ačiū 4u.gif
na bent jau išsiaiškinau,kad tai hortenzija bigsmile.gif
nes pavasari pasidalino mažu gabaliuku,taip pat nežinodama tikslaus pavadinimo,tik sakė žiedai net prie žemės linksta bigsmile.gif
šiemet jau tikriausiai nesitikėti žiedų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2013 06 28, 10:39)

Na čia jau absoliučiai subjektyvu - vienam viena gražiau, kitam kita mirksiukas.gif

Man, grynai asmenine subjektyvia mumrikiška nuomone, gražesnė Vanilla Fraise, nes jos žiedai pilnesni, puresni.

Pinky spalva solidesnė, prigesinta vyšninė, o Vanilla , kai parausvėja, būna tokia kiek rėksminga rožinė barbinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 06 27, 22:57)
Niekada nesižavėjau mėlynais chortenzijų žiedais (tik rožiniais), kažkokie jie man nenatūralūs, bet po šio vaizdelio, nuomonę pakeičiau  ax.gif žiūrėti čia

Kai vien mėlynos hortenzijos aplink, atrodo, kad chemikalų pripilta... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man baisu būtų gyventi tokiame sode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 28, 13:11)
Kai vien mėlynos hortenzijos aplink, atrodo, kad chemikalų pripilta...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Man baisu būtų gyventi tokiame sode  blush2.gif

man atrodo, kad čia ne chemikalai, bet toks dirvožemis greičiau g.gif , nes aplink visą namą apsodinti rododendrai ir mėlynos hortenzijos. Matosi viena rožinė, bet net ir ta į violetinę spalvą labiau panaši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 birželio 2013 - 11:16
QUOTE(rytorasa @ 2013 06 27, 20:19)
Kažin ko trūksta mano hortenzijai, kad kai kurie lapeliai pageltę? Magnio?

mano važone irgi taip pat atrodo.
Kol kas nutariau nieko nepilti.

QUOTE(Rudojilape @ 2013 06 28, 09:43)
biggrin.gif supratau, teks abi pirkti lotuliukas.gif Tikiuosi vyras is namu neismes su gelem, nes dabar sunkiausia jau sugalvoti, kur sodinti jas biggrin.gif

imkite abi - aš irgi taip padariau:)
tikrai abi labai gražios.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 06 28, 12:15)
man atrodo, kad čia ne chemikalai, bet toks dirvožemis greičiau  g.gif , nes aplink visą namą apsodinti rododendrai ir mėlynos hortenzijos. Matosi viena rožinė, bet net ir ta į violetinę spalvą labiau panaši.

Žinoma, chemikalų nėra, tik atrodo neįprastai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 28, 12:11)
Kai vien mėlynos hortenzijos aplink, atrodo, kad chemikalų pripilta...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Man baisu būtų gyventi tokiame sode  blush2.gif

Kas dėl hortenzijų mėlynumo, patikėkite ten jų niekas jokiais miltukais netrešia.
Atsakyti