Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(mumrikas @ 2012 07 12, 18:17)
Šiemet kaip jau anksčiau rašiau dariau eksperimentą - laisčiau pavasarį savo dvi rožines hortenzijas šilauogių rūgštintoju, bet jos pražydo nuostabiai rožinės. matyt neužtenka, kad tik terpė būtų rūgšti, reikia dar kažkokių mikroelementų  g.gif  Kitais metais bandysiu bent vieną laistyt specialiai "mėlinimui" skirtais chemikalais  4u.gif

atkėliau žinutę iš pernai metų,mumrikai,ar laistote šiemet spec mėlinimui g.gif
Atsakyti
Kažin ko trūksta mano hortenzijai, kad kai kurie lapeliai pageltę? Magnio?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 27, 18:21)
atkėliau žinutę iš pernai metų,mumrikai,ar laistote šiemet spec mėlinimui  g.gif

Laisčiau du kartus - žiedai dar tik sleidžiasi, matosi, kad melsvi bus tikrai ir žiūrėsiu ryškiai pamėlynuos, kaip kad būna pirktinėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nesižavėjau mėlynais chortenzijų žiedais (tik rožiniais), kažkokie jie man nenatūralūs, bet po šio vaizdelio, nuomonę pakeičiau ax.gif žiūrėti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 27 birželio 2013 - 22:05
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 27, 22:32)
Laisčiau du kartus - žiedai dar tik sleidžiasi, matosi, kad melsvi bus tikrai ir žiūrėsiu ryškiai pamėlynuos, kaip kad būna pirktinėms mirksiukas.gif

aišku,lauksim foto,o tada jei ką ir aš kitais metais jei išlaikysiu per žiemą bandysiu ax.gif

o čia maniškė kur nežinau kas?ar tai gali būti šluotelinė hortenzija?
user posted image
Atsakyti
Pagal lapus man panaši į šviesiąją hortenziją, bet gal ir klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 06 27, 20:19)
user posted image

Esant tokiai situacijai esu purškus magniu,nes kaip tik pomidorams reikejo jo,bet žymiai pabloginau situaciją,žuvo net žiedynų. Jei neklystu,grunte pasodintos hortenzijos geriau susitvarko su tuo geltonavimu,nei talpose doh.gif
P.s. Į tokį nezymų geltonavimą geriau nekreipkit dėmesio,nes isbalansuosit daugiau dar padetį.Gausiai zydi,puiku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 28 birželio 2013 - 07:25
Šluotelinė Vanilla Fraise krauna žieduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 06 27, 21:19)

Geležies 4u.gif Geležies celato ( delno dydžio maišiukas) reiktų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 27, 23:33)

o čia maniškė kur nežinau kas?ar tai gali būti šluotelinė hortenzija?

Reiktų sulaukti žydėjimo, bet kolkas pritariu mumrikui, greičiausiai šviesioji.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 06 28, 08:21)
Esant tokiai situacijai esu purškus magniu,nes kaip tik pomidorams reikejo jo,bet žymiai pabloginau situaciją,žuvo net žiedynų. Jei neklystu,grunte pasodintos hortenzijos geriau susitvarko su tuo geltonavimu,nei talpose doh.gif
P.s. Į tokį nezymų geltonavimą geriau nekreipkit dėmesio,nes isbalansuosit daugiau dar padetį.Gausiai zydi,puiku  thumbup.gif

aš irgi magniu tręšiau, tik ne purškiau, o laisčiau, tačiau situacija nei pagerėjo, nei pablogėjo. Keista, kad nuo magnio žuvo žiedynai.. rolleyes.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 28, 09:18)
Geležies  4u.gif  Geležies celato ( delno dydžio maišiukas) reiktų  mirksiukas.gif

gal chelato?... g.gif biggrin.gif Pabandysiu paieškoti...

Gal galit pasakyti, kaip vadinasi mano hortenzija? Ji dovanota, tad vardo nežinau... blush2.gif
Atsakyti
Merginos,
turiu Jums klausimeli...sluoteline hortenzija Vanille-Fraise. Ar labai reikli yra? Ar geriau pirkti Pinky-Winky.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 06 28, 09:37)
gal chelato?... g.gif  biggrin.gif  Pabandysiu paieškoti...

Taip taip, atsiprašau, kad suklaidinau - ne tai galvoje šiuo metu blush2.gif
Atsakyti