Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Ciocė @ 2013 06 26, 17:17)
ar kiekvieną rožinę hortenziją galima paverst mėlyna, ir atvirkščiai mėlyną-rožine  g.gif

Tikrai ne.
Atsakyti
doh.gif aš ligonė blush2.gif
nukainuotos gėlės liga,nepraeinu blush2.gif
nusipirkau mėlyną (6,99lt) ax.gif
user posted image
o šiandien dar ir ružavą prigriebiau (1,99lt)
nu kaip nepirkt,tik dabar reik skaityti kaip rūpintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 26, 17:39)
doh.gif aš ligonė  blush2.gif
nukainuotos gėlės liga,nepraeinu  blush2.gif
nusipirkau mėlyną (6,99lt) ax.gif
o šiandien dar ir ružavą prigriebiau (1,99lt)
nu kaip nepirkt,tik dabar reik skaityti kaip rūpintis  blush2.gif

Kur čia tokiomis kainomis perkate?
Svarbiausia šiuo metu - neišnešti iškart ant tiesioginės saulės, reikėtų pavėsiuke papratinti. Ir stebėti, kad neišdžiūtų substratas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 26 birželio 2013 - 22:51
QUOTE(Adeliutė @ 2013 06 26, 23:48)
Kur čia tokiomis kainomis perkate?
Svarbiausia šiuo metu - neišnešti iškart ant tiesioginės saulės, reikėtų pavėsiuke papratinti. Ir stebėti, kad neišdžiūtų substratas  4u.gif

ermitažas,Šiauliai,nukainotos - nusibaigusiių gėlyčių doh.gif lentynos
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 26, 23:14)
ermitažas,Šiauliai,nukainotos - nusibaigusiių gėlyčių  doh.gif lentynos

Oi nepasakyčiau, toli gražu iki nusibaigimo. Maniškė saulės nukenkta gal net prasčiau atrodo nei kad Jūsiškė ružavoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 06 27, 01:17)
Oi nepasakyčiau, toli gražu iki nusibaigimo. Maniškė saulės nukenkta gal net prasčiau atrodo nei kad Jūsiškė ružavoji smile.gif

bet ta ružava tikrai neblogai atrodo,lapai sveiki,tik kad žiedynas palamdytas,ir labai daug prilieta,nelabai supratau kodėl jų visas stovas buvo nukainuotas g.gif
Atsakyti
Gražūs pirkiniai, o kai atsigaus išgvis bus grožis.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 26, 16:55)
Šluotelinės? Tai jos pas mane kepa ant tiesioginės saulės. Papildomai nelaistau. Jei didžialapės, nugi gal taip pat užtektų gerai priliejus užmulčiuoti. Turbūt atostogauti ne keliems mėn išvažiuosit. Ateity, jei labai smėlingas dirvožemis, gal vertėtų apmąstyti lašelinę laistymo sistemą.

Kol kas tik vieną šluotelinę turiu, kitos didžialapės. Žemė - molis, tik pasodintos žinoma maišant su durpėmis. Reikės pasidomėti ta laistymo sistema...
Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2013 06 26, 17:17)
Jau šita kokia graži  wub.gif  Ir aš tokios dar norėčiau, į kompanija savo mėlynajai  ax.gif

Bet vat paaiškinkit man neišmanėlei,nes iki šiol vis dar nesu tikra - ar kiekvieną rožinę hortenziją galima paverst mėlyna, ir atvirkščiai mėlyną-rožine  g.gif Jeigu taip, tai koks tada tikslas tų skirtingų veislių - nusipirkai dvi vienodas, vieną užgeležini, parūgštini ir turi mėlyną, o kitą prižiūri priešingai ir turi rausvą. Ar aš vis dar kažką praleidžiu  unsure.gif

Jei neklystu, kiekviena mėlyna gali būti rausva. O kai kurios raudonos tampa rausvesnės, jei ph žemiau 6.
Atsakyti
Mergaites,as su kitu klauismu. Man labai grazu hortenziju sudziovinti ziedai. Noreciau ju susidziovinti,bet kaip tai daryt. man mistika, viena karta tiesiog isvaziavom ir vazelej vanduo pasibaige,o ziedai taip grziai is sudziuvo. Kita kart spec. pirkau,kad susidziovinti, ir nieko man neisejo, tiesiog suvyto,sisitrauke,neliko tu ziedeliu graziu. Kaip reikia dziovinti hortenzijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2013 06 27, 16:13)
Mergaites,as su kitu klauismu. Man labai grazu hortenziju sudziovinti ziedai. Noreciau ju susidziovinti,bet kaip tai daryt. man mistika, viena karta tiesiog isvaziavom ir vazelej vanduo pasibaige,o ziedai taip grziai is  sudziuvo. Kita kart spec. pirkau,kad susidziovinti, ir nieko man neisejo, tiesiog suvyto,sisitrauke,neliko tu ziedeliu graziu. Kaip reikia dziovinti hortenzijas  g.gif

Džiovinu tiesiai ant krūmo. Teisingiau palaukiu kol gražiai nuruduoja ir sausu oru prisikerpu.

Monami, labai graži liga biggrin.gif Tiesa, kas dėl tų šaknydinimo tablečių, tai mažiau suk galvą. Plastikinį vazonėlį pirštais paspaudžiok ir išsiims gražiai šaknų gniutulas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 birželio 2013 - 16:54
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 27, 16:51)
Džiovinu tiesiai ant krūmo. Teisingiau palaukiu kol gražiai nuruduoja ir sausu oru prisikerpu.

Reiks tada ir man paziuret, kazin melynos,nors kiek spalva islaikys g.gif Nuotraukose matau ,kad yra visokiu spalvu dziovintu ?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 27, 17:51)

Monami, labai graži liga  biggrin.gif Tiesa, kas dėl tų šaknydinimo tablečių, tai mažiau suk galvą. Plastikinį vazonėlį pirštais paspaudžiok ir išsiims gražiai šaknų gniutulas  mirksiukas.gif

4u.gif taip ir darau mirksiukas.gif

skaitau III temą,tai jau supratau,kad maniškės didžialapės g.gif blush2.gif
ir jaučiu kieme auginuosi šluotelinę?
vėliau foto atsinešiu,patyrusios akys gal atpažins 4u.gif
Atsakyti