Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijų kampelis IV tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 25, 16:49)
Savaitei į pavėsį perkeliu vazonus, o kas dėl substrato užrūgimo, tai... Uf, pikta esu kaip velnias. Kaimynas ne tai, kad savo augalus žiūrėtų, o mano su papildomais vandens rezervuarais vazonus vis prilaistydavo. Kai traukiau našlaites, kvapelis toks buvo, kad uf. Negerai tas amžinas kapsėjimas, jei ką.

mano auga zemeje, bet gal geriau ,negu visai be vandens, juk ne visam laikui taip?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 25, 17:49)
Savaitei į pavėsį perkeliu vazonus, o kas dėl substrato užrūgimo, tai... Uf, pikta esu kaip velnias. Kaimynas ne tai, kad savo augalus žiūrėtų, o mano su papildomais vandens rezervuarais vazonus vis prilaistydavo. Kai traukiau našlaites, kvapelis toks buvo, kad uf. Negerai tas amžinas kapsėjimas, jei ką.

Jo, kaimynai visada negerai... Mano nelaisto, tai nežinau, kaip reikės atostogauti išvykti - turbūt su hortenzijomis lotuliukas.gif
Iš tos laimės, kad kaimynų katinai susipešė ant mano hortenzijos gun_bandana.gif užsisakiau dar tris: Pinky Winky, Bluebird ir Alpengluhen cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 25, 17:52)
Ar tik ne Invincibelle Spirit ?  bigsmile.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
nusipirkau sluoteline hortenzija pink Damond. tokia nemaza apie pusmetri jau bus. buvo ir pinky vinky ir dar viena rusis. jau taupau finansus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 06 26, 15:15)
nusipirkau sluoteline hortenzija pink Damond. tokia nemaza apie pusmetri jau bus. buvo ir pinky vinky ir dar viena rusis. jau taupau finansus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Man pagal fotografijas Pinky Winky, Pink Diamond ir Vanilla Fraise labai panašios.
Lauksim iliustracijų žydinčių hortenzijų mirksiukas.gif
Atsakyti
aha panasios smile.gif ir jau buvo ziedeliu uzuomazgu. bet kaina kilo kas 10 lt. jei uz pink damond sumokejau 20 tai pinky vinky 40 vanila fraise 30. bet pinky vinky krumas jau tikrai nemazas buvo. tai kol kas pigesne paemiau smile.gif paziuresiu kaip ji augs smile.gif
Atsakyti
Mačiau pas vieną gėlininkę Pinky Winky ir Vanilla Fraise jau suaugusius kelių metų krūmus, tai žiedai tikrai labai skirtingi. Pati abi turiu, tai pažiūrėsiu ir pas save kas bus 4u.gif
Atsakyti
tai paveiksliuke gal vienodesni o naturoj skiriasi.... na aisku geriausia realus vaizdas. buciau licno lito turejus buciau visas nusiciupusi biggrin.gif biggrin.gif ale zinau kad ten ju dar yra nemazai tai manau susikaupsiu ir nuleksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2013 06 25, 18:11)
mano auga zemeje, bet gal geriau ,negu visai be vandens, juk ne visam laikui taip?

Pavasarį patręšiu, dirva mulčiuota. Didžialapė dar gauna vidurdienį šešėlį, tai jokių bėdų per atostogas mirksiukas.gif

QUOTE(sm2002 @ 2013 06 25, 18:14)
Jo, kaimynai visada negerai...  Mano nelaisto, tai nežinau, kaip reikės atostogauti išvykti - turbūt su hortenzijomis  lotuliukas.gif
Iš tos laimės, kad kaimynų katinai susipešė ant mano hortenzijos gun_bandana.gif užsisakiau dar tris: Pinky Winky, Bluebird ir Alpengluhen  cool.gif

Yra daug gudrybių, kaip laistyti vazonus išvykus. Kaimynų tam visai nereikia ir su savimi temtis taip pat nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 26, 16:32)
Mačiau pas vieną gėlininkę Pinky Winky ir Vanilla Fraise jau suaugusius kelių metų krūmus, tai žiedai tikrai labai skirtingi. Pati abi turiu, tai pažiūrėsiu ir pas save kas bus  4u.gif

Jei skirtingi žiedai, tada gerai, o tai abi turėsiu, ir norisi įvairovės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 26, 16:44)
Pavasarį patręšiu, dirva mulčiuota. Didžialapė dar gauna vidurdienį šešėlį, tai jokių bėdų per atostogas  mirksiukas.gif
Yra daug gudrybių, kaip laistyti vazonus išvykus. Kaimynų tam visai nereikia ir su savimi temtis taip pat nereikia  mirksiukas.gif

Pas mane viskas žemėje ir jokio pavėsio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 26 birželio 2013 - 15:50
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 26, 16:50)
Pas mane viskas žemėje ir jokio pavėsio  g.gif

Šluotelinės? Tai jos pas mane kepa ant tiesioginės saulės. Papildomai nelaistau. Jei didžialapės, nugi gal taip pat užtektų gerai priliejus užmulčiuoti. Turbūt atostogauti ne keliems mėn išvažiuosit. Ateity, jei labai smėlingas dirvožemis, gal vertėtų apmąstyti lašelinę laistymo sistemą.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 25, 18:14)
Iš tos laimės, kad kaimynų katinai susipešė ant mano hortenzijos gun_bandana.gif užsisakiau dar tris: Pinky Winky, Bluebird ir Alpengluhen  cool.gif

Jau šita kokia graži wub.gif Ir aš tokios dar norėčiau, į kompanija savo mėlynajai ax.gif

Bet vat paaiškinkit man neišmanėlei,nes iki šiol vis dar nesu tikra - ar kiekvieną rožinę hortenziją galima paverst mėlyna, ir atvirkščiai mėlyną-rožine g.gif Jeigu taip, tai koks tada tikslas tų skirtingų veislių - nusipirkai dvi vienodas, vieną užgeležini, parūgštini ir turi mėlyną, o kitą prižiūri priešingai ir turi rausvą. Ar aš vis dar kažką praleidžiu unsure.gif
Atsakyti