QUOTE |
laiva, o kur pirkai ir uz kokia kaina? |
Pirkau Senukuose, o kainavo 11.99 Lt.
Man tai pats baisiausias dalykas namu tvarkyme - veidrodziu valymas. Ju pas mane keli ir didziuliai. O kai vaikas pradejo vaikscioti, tai is vis tai tapo katastrofa . Isbandziau simtus langu valikliu. Velias kazkoks riebalas, pasiziuri is sono, o jie tragiski. Nors jau bruzinai 10min. ir prakaitas zliaugte zliaugia . Bandziau pries tai nuplauti, bet vis tiek tas pats Pries savaite mama parode Cif dregnas serveteles langams. Nuvalo stebuklingai, nebereikia prakaituoti ir veidrodziai per kelias minutes blizga. Isbandykit, nepasigailesit ;)
Merginos, pasidalinkit kaip prižiūrit parketą? Ar valot kaip ypatingai su kokiom priemonėm? Ar vaškuojat karts nuo karto? Parduotuvėse užtaikau tik ant vienintelio parketo vaško, kuris man nelabai ką pakeičia išvalius :-/
QUOTE |
Gal kas galite pasiulyti gera valikli keramikiniam virykles pavirsiui valyti ???? |
O as nusipirkau Electrolux salone (Zirmunuose), AEG firminis. Kainuoja 20 Lt., bet reikia tik po lasa ant kiekvienos kaitvietes ir super valo. Nereikia nuplauti nei pries, nei po. Prie viso to, dar min savaite, o gal ir visas dvi (priklausomai nuo naudojimo intesyvumo) uztenka nubraukti su dregna sluoste ir vel blizga kaip nauja. Superinis daiktas.
QUOTE |
Tai jeigu kas is kaunieciu noretu to stebuklingo valiklio Amway orkaitems uz 25lt,galit kreiptis,turiu pazystama kuri tuo uzsiima.O gal kas noretu per puse pirkti? |
Galiu padovanoti (jei nesibaige galiojimas). Pries kokiu 5 metus gal isigijau susiviliojus ir naudojau tik viena karta. Visu irma uzsiknisau laikytis instrukciju (bo js ten atseit baisiai nuodingas), o ir neisvale nieko geriau nei bet kuris kitas orkaites valiklis. Taigi...
Beje, pazistamas, is kurio pirkau (ir kuris tuo metu irgi buvo baisiai susizavejes tuo bizniu), jau nebeuzsiima tuo, nes draugai pasirode brangesni ;D.
QUOTE |
Galiu padovanoti (jei nesibaige galiojimas). Pries kokiu 5 metus gal isigijau susiviliojus ir naudojau tik viena karta. Visu irma uzsiknisau laikytis instrukciju (bo js ten atseit baisiai nuodingas), o ir neisvale nieko geriau nei bet kuris kitas orkaites valiklis. Taigi... Beje, pazistamas, is kurio pirkau (ir kuris tuo metu irgi buvo baisiai susizavejes tuo bizniu), jau nebeuzsiima tuo, nes draugai pasirode brangesni ;D. |
As nereklamuoju,taciau,prie mano akiu vale mamos orkaite,kuri 15 metu nebuvo valyta beveik.Pati netikejau,kad gali buti toks geras rezultatas.Nuodingas nera jis,tik reikia istepus orkaite berods 2 val palikti ,paskui su kempine tik nuvalyti valikli.
Pasigirsiu kad atradau super valikti vandens kalkiu nuosedoms, belgiskas atrodo, ACTIFF. Joks Ajax, Cilit ar Ciff man taip nenublizgino vonios ir kranu, kaip sis. Kainuoja 3-4 lt buteliukas, visiskai nereklamuojamas, tik Maximose nebuna atrodo.
Bandau kiek aptvarkyt savo sena vonia (ja tokia jau radom pirkdami buta), remontuot nenoriu, nes ruoshiames pirkti kita buta. Kaip ishvalyt tarpus tarp plyteliu, jei jie ten jau visai parudave nuo vandens. Shveichiau su viskuo ka turiu. netgi su tuo baisiuoju Harpic (radau meginuka pashto dezhuteje), smirdi nerealiai, tulika labai gerai ishvale, o plyteles kazhkiek, bet ne taip, kaip norechiau. Padekit.
Galiu pasiulyt keleta variantu, Raige.
Bet pirma noriu paklaust - o tai ka nepadeda net jokie balikliai ACE is parduotuves?
Nes jei nepadeda, tai ieskok Amway produkcijos. Gal kas platina is pazystamu. Ten yra toks Pursue WC valiklis - jis skirtas kalkems ir rudims nuimt, be to kvapas geras. Arba gal baliklis padetu tos pacios firmos, sumaisytas su LOC.
Sitie labai veiksmingi.
Bet pirma noriu paklaust - o tai ka nepadeda net jokie balikliai ACE is parduotuves?
Nes jei nepadeda, tai ieskok Amway produkcijos. Gal kas platina is pazystamu. Ten yra toks Pursue WC valiklis - jis skirtas kalkems ir rudims nuimt, be to kvapas geras. Arba gal baliklis padetu tos pacios firmos, sumaisytas su LOC.
Sitie labai veiksmingi.