Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

As dabar dazniausiai Frocho valymo priemones naudoju wink.gif Ir dusui, ir tualetui, ir grindims. Langus ploviau su Yplon, dabar baigesi, tai dar nezinau ka isbandysiu smile.gif
Atsakyti
Aš Fairy irgi šiukštu nenaudoju, nes manikiūrininkė įspėjo, jei plausiu tas kelias lėkštes su Fairy ir be pirštinių tai su normaliais nagais galiu atsisveikinti. Sakė, kad pats bjauriausias indų ploviklis yra. Indams plauti naudoju "Surcare", vonią šveičiu ir kriaukles "Cilit", nuriebalinimui garų surinkėjui, virtuvėje esančiams baldams naudoju "Citro max", parudavusius tarpelius nuo kalkių vonioje ir ypatingai balinu vonią su "Adios". Plytelių grindis plaunu su "Kiwi", klozetą šveičiu su "Bref" (nepatinka man, reiks keisti). Dar smulkiems namų ūkio pašveitimams naudoju "Cif". Skalbiu su "Neutral" arba "Surcare", balinu su "Vanish". Dulkes šluostau paprasta drėgna šluoste. Štai ir viskas. Tiesa "bangoje" ksaičiau apie kažkokias platinamas valymo prioemonės, kurios yra super, tik neįsidėmėjau pavadinimo..Man irgi būtų įdomu išbandyti kuo jos ten tokios unikalios, ypač, kad aprašytos kainos , tai ohmy.gif
Atsakyti
Aš Fairy irgi šiukštu nenaudoju, nes manikiūrininkė įspėjo, jei plausiu tas kelias lėkštes su Fairy ir be pirštinių tai su normaliais nagais galiu atsisveikinti. Sakė, kad pats bjauriausias indų ploviklis yra. Indams plauti naudoju "Surcare", vonią šveičiu ir kriaukles "Cilit", nuriebalinimui garų surinkėjui, virtuvėje esančiams baldams naudoju "Citro max", parudavusius tarpelius nuo kalkių vonioje ir ypatingai balinu vonią su "Adios". Plytelių grindis plaunu su "Kiwi", klozetą šveičiu su "Bref" (nepatinka man, reiks keisti). Dar smulkiems namų ūkio pašveitimams naudoju "Cif". Skalbiu su "Neutral" arba "Surcare", balinu su "Vanish". Dulkes šluostau paprasta drėgna šluoste. Štai ir viskas. Tiesa "bangoje" ksaičiau apie kažkokias platinamas valymo prioemonės, kurios yra super, tik neįsidėmėjau pavadinimo..Man irgi būtų įdomu išbandyti kuo jos ten tokios unikalios, ypač, kad aprašytos kainos , tai ohmy.gif

Jau labai is daugelio girdejau kad labai labai geras yra orkaiciu valiklis is AMWAY,kaina apie 25Lt,bet sake uztenka 3 metams.Manau reiks pabandyti,nes drauge platina,arba su kuo nors gal per puse susimesim pabandyt,reiks kam pasiulyti.
Atsakyti
Gal kas galite pasiulyti gera valikli keramikiniam virykles pavirsiui valyti ????

Aš naudoju Cif su citrinos kvapu. Kol kas geresnio dar neatradau. Maloniai kvepia ir gerai valo, kartais tiesiog užpilu ir palieku, kad nereiktų "gremžti"
Atsakyti
As turiu Amway valikli orkaitei - nerealus, uztepi su sepeteliu, kur pridege, palieki, o paskui belieka nuvalyti - viskas. Labai labai geras. Ir ilgam uztenka. Mes irgi pirkome su drauge susidejusios, nes labai daug jo yra ir tiek nereikia.

Labai gerai nuvalo kranus, tiesiog blizga Cif.
Atsakyti
AMWAY dar baliklis yra labai geras, isimt ivairioms demems tinka.  ;)
Atsakyti
Va va, būtent šios firmos ir buvo paminėtos valymo, balinimo priemonės. O kur jų gauti? Kas platina, gal Vilniuje kur yra? Labai užsidegiau išbandyti :smile.gif Turbūt prisipirkčiau..jei tik rasčiau kas parduoda. Jei žinot tų stebuklų "platintoją" išduokite jo koordinates..Būsiu dėkinga už amžiną švarą savo kukliame būste wink.gif
Atsakyti
Mamkos, o su kuom valot plastikines, akrilines vonias? Jos taip ziauriai braizosi, kad bijau ir nuo chemikalu pazeist galima. sad.gif
Ir as naudojau anksciau Surcare, labai patiko, kad bekvapis, nes jau taip atsibodo tie kvapai. Bet jis pasirode ir dingo, turbut sandeliuose baigesi ;D. Gal matet kuri Kaune kur jo yra, reiktu nusipirkt.
Atsakyti
Mamkos, o su kuom valot plastikines, akrilines vonias? Jos taip ziauriai braizosi, kad bijau ir nuo chemikalu pazeist galima. sad.gif
Ir as naudojau anksciau Surcare, labai patiko, kad bekvapis, nes jau taip atsibodo tie kvapai. Bet jis pasirode ir dingo, turbut sandeliuose baigesi ;D. Gal matet kuri Kaune kur jo yra, reiktu nusipirkt.

Kika, valau vonią ERES firmos Acryl Net valikliu, nieko, neblogai išvalo, blizga po to maniškė  :) Bet jis su kvapu, nelabai erzinančiu ir kai nuplauni nebesijaučia. Arba aš nematau, arba ieškot nemoku, bet tik šį vienintelį parduotuvėse ir tematau  :) Kaina apie 11,50.
Atsakyti
Surcare firmos naudoju skalbimo miltelius. Paskutini karta maciau Norfoje. Ten buvo ir indu ploviklis, ir skalbiniu minkstiklis tos firmos tikrai. Kitu produktu nepastebejau.
Atsakyti
o su kuo valot demes is minkstu baldu?
Atsakyti
o su kuo valot demes is minkstu baldu?

Vakar kaip tik nusipirkau ir išbandžiau ERES firmos kažkokį purškalą. Ant lietuviškos etiketės parašyta Kilimų valiklis, nors po to kai aprašinėja, tai tinkamas ir kėdžių, mašinos sėdynių ir kt. audinių valymui. Vakar išvaliau virtuvines kėdes, kurios buvo "papuoštos" kažkokiomis dėmėmis. Labai puikiai išvalė iš pirmo karto, nors dėmelės buvo ne pirmos jaunystės  :D
Atsakyti