Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū R.I.R 4u.gif bei kitoms pakomentavusioms flickr'e wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Reikia pagalbos... niekur nerandu iformacijos apie fonine medžiaga fotosesijoms... Kalbu apie grazius, spalvorus, geletus fonus, su ornamentais... Gal kaz zinote kas ten per medziaga ir kur ja galima uzsakyti? Zinau tik tai kad tai turetu buti nepermatoma ir neblizgi medziaga...
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 18, 16:37)

labai fainas bandymas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, neseniai pradėjau fotkint, taigi nusprendžiau ateiti pas jus ir paklausti jūsų nuomonės? 4u.gif

user posted image

Daugiau foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 05 19, 08:42)
Sveiki, neseniai pradėjau fotkint, taigi nusprendžiau ateiti pas jus ir paklausti jūsų nuomonės?  4u.gif

sveika,

mūsų temoje yra tokia tradicija: pirma naujokė padaro namų darbus, kurie išsamiai aprašyti pirmame puslapyje, po to naujai panaudodama įgytas žinias fotografuoja, tada mes komentuojame. nes padarius namų darbus daugelis foto, kurias noris įdėti pačioje pradžioje, tampa neberodytinomis.

tad laukiame i Tavo namų darbų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 18, 17:37)
Temai "Šešėliai"

Grazu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 18, 16:37)
Temai "Šešėliai"

Sviesa - labai labai (tokia minksta, silta, jauki, su iv. pustoniais...). Pagrindinis obj. - irgi (istabus azuras, dekoratyvumas, pakerintis trapumas...). Tik... jei jau "seseliu" temai, paties seselio ispudingesnio noretusi ax.gif , mano galva, jis sioje foto gavo treciaeili vaidmeni. Kaip bebutu, saunuole, foto tikrai traukia aki (tik kodel tokia maza idejai?).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 gegužės 2013 - 12:25
Nu dedu jusu teismui biggrin.gif gal sakau jb bandyt g.gif

user posted image

Baisu ne tas zodis det viesai doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 12:51)
Nu dedu jusu teismui  biggrin.gif  gal sakau jb  bandyt g.gif
Baisu ne tas zodis det viesai doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ojėj, koks grožis, negaliu, sutirpau..smile.gif
aš truputį kitaip kadruočiau, kad akys ir veidukas atsidurtų pačiame dėmesio centre, bet iš principo tai yra graži nuotrauka su gražiu vaiku ir jo gražia emocija, šaunuolė smile.gif
Atsakyti

man truputuka daugiau rankyciu noretusi smile.gif
Atsakyti

labai fainas kadras, mergyte nuostabi, bet man asmensiskai norisi daugiau ryskumo, tikiuosi nesupyksi, prikisau tuputi nagus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 19 gegužės 2013 - 15:14
Endzi - kaip padarei? as taip nemoku dar.
Atsakyti